johnymag Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2012 καλησπερα ενδιαφερομαι για να αγορασω εναν μικρο ενισχυτη που να δουλευει με μπαταριες για να εχω στις διακοπες που θα παω και να ακουω μουσικη.μπορειτε να μου προτεινετε κατι σε οσο το δυνατον χαμηλωτερη τιμη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
MetalMan Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2012 Αφου θες να ακούς μόνο μουσική γιατι δεν παίρνεις ένα ηχείο; ??? Guitars: Yamaha EG112 Yamaha PAC120 Epiphone Les Paul Custom Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
johnymag Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2012 ε αυτο εννοω.ενισχυτη/ηχειο/οτιδηποτε που να μπορει να παιξει μουσικη απο κινητο πχ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
noe13 Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2012 καλησπερα ενδιαφερομαι για να αγορασω εναν μικρο ενισχυτη που να δουλευει με μπαταριες για να εχω στις διακοπες που θα παω και να ακουω μουσικη.μπορειτε να μου προτεινετε κατι σε οσο το δυνατον χαμηλωτερη τιμη? Αυτο το θεμα το εχεις βαλει σε λαθος φορουμ...εκτος αυτου υπαρχουν 1.000.000 επιλογες...τελος πρεπει να ξερουμε κ τι βυσμα εχει το κινητο Slow must go on....!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
johnymag Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2012 α συγγνωμη,αν μπορει καποιος mod ας το μετακινησει.3.5mm εχει και εχω καλωδιο και αρσενικο σε αρσενικο 3.5 και ανταπτορα απο 3.5 σε 6.3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
MetalMan Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2012 Παίρνει micro USB? Guitars: Yamaha EG112 Yamaha PAC120 Epiphone Les Paul Custom Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
johnymag Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2012 micro usb παιρνει.το samsung nexus s i9023 ειναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gadget Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου 2012 κατί σαν κι αυτό πχ? http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.501680 Γενικά όπως είπε κ ο φίλος απο πάνω υπάρχουν εκατομμύρια επιλογές. Πόσα διαθέτεις...? Το παραπάνω το πρότεινα μιάς και έχω 3 χρόνια τώρα το αντίστοιχο παλιότερο μοντέλο. Έχει και bluetooth σύνδεση και usb και 3.5 jack επαναφορτιζόμενη λιθίου πάρα πολύ καλό ήχο για τα δεδομένα του και πολύ δυνατό αρκετά. Ήταν το βασικό μου ηχοσύστημα στο παλιό αμάξι ακουγόταν μια χαρά πάνω απο την όλη βαβούρα που κάνει ένα αυτοκίνητο του 82 στην εθνική :P :P :P ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
johnymag Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου 2012 πολλα τα λεφτα.εγω εψαχνα κατι φθηνο και οσο δυνατον καλυτερο κοντα στα 20-30ε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gadget Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου 2012 H αλήθεια είναι πως είναι αρκετά ακριβά (τα είχα πετύχει σε έκπτωση 60% τότε και τα είχα πάρει 55 ευρώ ) http://www.skroutz.gr/c/776/hxeia-mp3.html κοίτα διάφορα εδώ... το μόνο παραπάνω που μπορώ να πώ έιναι πως έιχα ακούσει κατι ηχειάκια της sony που είναι σαν μπάλες με πολύ καλή ποιότητα ήχου.... αλλά όπως θα δείς πολλές επιλογές!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση