hyperpanos Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2012 Δεν τα συνηθίζει τέτοια κομματάκια ο καράφλας ;) Joe Satriani - "Two Sides To Every Story" Satchurated (Live in Montreal) BONUS όχι άλλο κάρβουνο!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2012 Moderator Share Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2012 Πιστεύω είμαι σίγουρος ότι αυτού του επιπέδου οι μουσικοί….έχουν άνετα όλα τα style. Τώρα, λέω εγώ, ίσως να εμμένουν σε αυτό που κάνουν είτε γιατί όντως τους αρέσει πιο πολύ είτε γιατί βρήκαν αυτό που πουλάει…… και καλά άριστα κάνουν. Πάντως είναι κομματάρα… Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2012 Πάντως είναι κομματάρα… +1 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kostaras75 Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2012 Εγω λεω μηπως να τα συνηθιζε περισσοτερο ;) Ωραια πραγματα!!!!!!!!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
hyperpanos Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2012 Εμένα με ξετρελαίνει πάντως ο ρυθμός του και το groove ;) όχι άλλο κάρβουνο!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kostaras75 Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2012 Εμένα με ξετρελαίνει πάντως ο ρυθμός του και το groove ;) Εμενα με ξετρελαινουν ολα του... ;D ;D ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2012 Δεν τα συνηθίζει τέτοια κομματάκια ο καράφλας ;) Κακώς. InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
hyperpanos Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2012 Κακώς. Όντως, πολύ κακώς γιατί τα έχει και αυτά ο μπαγάσας ;D όχι άλλο κάρβουνο!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nikosgi Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου 2012 Πιστεύω είμαι σίγουρος ότι αυτού του επιπέδου οι μουσικοί….έχουν άνετα όλα τα style. Τώρα, λέω εγώ, ίσως να εμμένουν σε αυτό που κάνουν είτε γιατί όντως τους αρέσει πιο πολύ είτε γιατί βρήκαν αυτό που πουλάει…… και καλά άριστα κάνουν. Πάντως είναι κομματάρα… Κομματαρα και παίζει και πολύ ωραία, αλλά... Αυτού του επιπέδου οι μουσικοί εντάσσουν εύκολα το στυλ τους σε άλλα , δεν "ἑχουν" άνετα όλα τα στυλ Αν παρατηρήσεις το σόλο του, είναι τυπικό Σατριγιαννι (ειδικά οταν τζαμαρει με G3) Οι υπόλοιποι παίζουν αλλιως Δεν "έχει" το στυλ του Carlton , ο οποίος θα ταίριαζε γάντι εδώ Αν από την αρχή ειχε επιλέξει κάτι άλλο να κάνει ,θα το έκανε σίγουρα το ίδιο καλά :-) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου 2012 Moderator Share Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου 2012 Κομματαρα και παίζει και πολύ ωραία, αλλά... Αυτού του επιπέδου οι μουσικοί εντάσσουν εύκολα το στυλ τους σε άλλα , δεν "ἑχουν" άνετα όλα τα στυλ Αν παρατηρήσεις το σόλο του, είναι τυπικό Σατριγιαννι (ειδικά οταν τζαμαρει με G3) Οι υπόλοιποι παίζουν αλλιως Δεν "έχει" το στυλ του Carlton , ο οποίος θα ταίριαζε γάντι εδώ Αν από την αρχή ειχε επιλέξει κάτι άλλο να κάνει ,θα το έκανε σίγουρα το ίδιο καλά :-) Ναι, σωστότερα έτσι, όπως το θέτεις. Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση