iliasaek Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2012 Καλημερα παιδες! Απεκτησα προσφατα την εν λογω πεταλιερα απο την οποια ειμαι πολυ ευχαριστημενος!το μονο προβλημα ειναι οτι καθως περναω απο ενα patch με delay σε ενα αλλο,κοβεται η ουρα του delay οσο feedback και να του χω δωσει..εχει αντιμετωπισει κανεις κατι παρομοιο?φανταζομαι οτι κατι κανω λαθος.... ευχαριστω.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2012 Δεν νομιζω να υπαρχει πεταλιερα που να ΜΗΝ κοβεται η ουρα του delay οταν αλλαζεις τα patch. www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
iliasaek Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2012 Αναγκαιο κακο δηλαδη ε? Ευχαριστω για την απαντηση superfunk.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
degdekis Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2012 Φυσικά και θα έχεις αυτό το πρόβλημα αφού η μία μνήμη είναι με delay και η επόμενη δεν είναι. Το μηχάνημα διαβάζει "απότομα" να νέα χαρακτηριστικά του διπλανου ηχου και ακυρώνει τα πάντα του προηγούμενου. Το μόνο που μπορείς να κάνεις για να έχεις ομαλές αλλαγές είναι να δουλέψεις τη πεταλιέρα σου σαν πεταλάκια σε εκείνο το σημείο, στο μάνιουαλ. Εγώ μονο έτσι δουλεύω την boss me70 και πολύ σπάνια με μνήμες και έχω σωθεί. Όταν θα κλείσεις το delay και εσύ θα συνεχίσεις να παίζεις ( ή και όχι) αυτό θα εξακολουθήσει αναλόγως με το feedback που του έχεις δηλώσει. Άντε καλές δοκιμές! www.thedamnationproject.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
lunar Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2012 Δεν νομιζω να υπαρχει πεταλιερα που να ΜΗΝ κοβεται η ουρα του delay οταν αλλαζεις τα patch. καλημέρα, το g-major2 της tc electronic έχει αυτή τη δυνατότητα με spill mode, (αλλά είναι rack) ttp://www.myspace.com/trioaynan Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Smyro Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2012 Όπως και το Nova system έχει spillover ανάμεσα στα patches Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
satrianidis Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2012 Καλημερα παιδες! Απεκτησα προσφατα την εν λογω πεταλιερα απο την οποια ειμαι πολυ ευχαριστημενος!το μονο προβλημα ειναι οτι καθως περναω απο ενα patch με delay σε ενα αλλο,κοβεται η ουρα του delay οσο feedback και να του χω δωσει..εχει αντιμετωπισει κανεις κατι παρομοιο?φανταζομαι οτι κατι κανω λαθος.... ευχαριστω.. Εχω την GT8 οπότε δεν ξέρω αν ισχύει και στην GT10(ελπίζω πως ναι) ;) Πατάς το κουμπί system και ψάχνεις να βρεις το "SYS:P.chnge Mode"(patch change mode) Αν το χεις στο fast το βάζεις στο smooth.Ετσι όταν αλλάζεις patch περνάει και στο επόμενο patch η ουρά του reverb-delay...Γενικά δηλαδή γίνεται πιο ομαλά η μετάβαση από patch σε patch... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
iliasaek Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2012 ευχαριστω ολους για τις αποψεις/προτασεις!θα κανω δοκιμες και θα επενακαμψω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2012 Guru Share Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2012 ...το μονο προβλημα ειναι οτι καθως περναω απο ενα patch με delay σε ενα αλλο,κοβεται η ουρα του delay οσο feedback και να του χω δωσει... SYSTEM > PLAY OPTION > Patch Change Mode = [Fast] για άμεση μετάβαση ή [smooth] για ομαλή μετάβαση. Edit. Ότι σου είπε πιό πάνω ο satrianidis. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
degdekis Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου 2012 SYSTEM > PLAY OPTION > Patch Change Mode = [Fast] για άμεση μετάβαση ή [smooth] για ομαλή μετάβαση. Edit. Ότι σου είπε πιό πάνω ο satrianidis. Bρε βρε τι μαθαίνει κανείς...είδες για να μην διαβάζω τα μανιουαλ? χαχαχα!!! Τεσπα, ξέρει κανείς αν αυτό το συστηματάκι υπάρχει και στην ME70? Για το μια στο τόσο που τη χρησιμοποιώ με μνήμες? Δεν θυμάμαι και που έχω βάλει το .....μάνιουαλ..... ;D www.thedamnationproject.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση