pericles Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2012 'Seven Days' - Sting, Live In Oslo, 1993 Εδω ακουμε και βλεπουμε εναν πολυ μεγαλο Drummer τον Vinnie Colauita που επαιζε (και ) στο γκρουπ του Sting .Το κομματι ειναι το seven days στα 5/4 Το Τεμπο αυτο μπορειτε να το μοιρασετε και 3 3 2 2.(10/8) Ο cοlauita σε συνεντευξη του το περιγραφει 3 2 ...και ετσι το παιζει .Και εμενα ετσι μου βγαινει .Απολαυστε τον παικταρα σε ενα απο τα μονα του( που τους εχει δε και αδυναμια ) .Νομιζω οτι ο vinnie συμμετειχε και στην ηχογραφηση του κομματιου . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2012 Τεραστιος ντραμερ 8) Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
wyndorf Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2012 Νομίζω ότι ήταν ο drummer του Sting για πολλα χρόνια......και νομίζω ότι αυτος το έχει γράψει στο studio ,όπως και πολλα αλλα......ισως ο καλύτερος drummer ;D..... Rehearse more....edit less!!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2012 Moderator Share Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2012 Κορυφαίος ο Vinnie!!! Πολύ με άρεσε και η συνεργασία Colaiuta / Ford / Haslip στο Jing Chi . Και με το Sting τα σπάει!!!! Ωραιότατον βίδεον Περικλή! Ταμάμ με τον καφέ!!! Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pericles Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2012 Ελληνικος η φραπε φιλε γιατι ειδα οτι καπνιζεις .Τελος ευχαριστω για την αποστολη της λιστας με τα μοντελα που θελω να χρησιμοποιησω στο επομενο βιντεο κλιπ των 4 WHEEL DRIVE .Eλπιζω μετα το casting να κατεβεις και να συνεργασθουμε κατα την διαρκεια των γυρισματων. :o ::) ::) Αυτα τα λεω με εξουσιοδοτηση του πελατη μου και φιλου σου ΝΕΣΤΟΡΑ ΑΠΟΣ.(ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟς ΤΟΥ !!) 8) 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2012 Moderator Share Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2012 Ελληνικος η φραπε φιλε γιατι ειδα οτι καπνιζεις .Τελος ευχαριστω για την αποστολη της λιστας με τα μοντελα που θελω να χρησιμοποιησω στο επομενο βιντεο κλιπ των 4 WHEEL DRIVE .Eλπιζω μετα το casting να κατεβεις και να συνεργασθουμε κατα την διαρκεια των γυρισματων. :o ::) ::) Αυτα τα λεω με εξουσιοδοτηση του πελατη μου και φιλου σου ΝΕΣΤΟΡΑ ΑΠΟΣ.(ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟς ΤΟΥ !!) 8) 8) Douwe Egberts - Frapedieros -γεύση φουντούκι!!!! Ποίημα ;D ;D ;D Nice doing businesses with you! ;D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2012 Douwe Egberts - Frapedieros -γεύση φουντούκι!!!! Ποίημα ;D ;D ;D Ανθελληνα... :P Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2012 Moderator Share Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2012 Ανθελληνα... :P Ι am sorry.. :P ;D ;D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2012 Μα....φραπε με γευση φουντουκι (και βανιλια/καραμελα)? ??? :-X Θα τριζουν τα κοκαλα του Δημήτρη Βακόνδιου. ;D Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2012 Moderator Share Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2012 Μα....φραπε με γευση φουντουκι (και βανιλια/καραμελα)? ??? :-X Θα τριζουν τα κοκαλα του Δημήτρη Βακόνδιου. ;D Σου πω και εγώ στην αρχή ήμουν επιφυλακτικός …έως δύσπιστος….μέχρι που ήπια την πρώτη γουλιά… ;D ;D ;D σορρυ Περικλή που στο κάναμε το θέμα φραπέ ;D ;D ;D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση