Moderator LK Δημοσιευμένο 28 Ιουλίου 2012 Moderator Share Δημοσιευμένο 28 Ιουλίου 2012 Εγώ τώρα που είναι καλοκαίρι και είναι λίγο πιο χαλάρα, ναι. ;D ;D Και με αρέζει που φοράω…και είπα να γράψω ένα κομμάτι γι' αυτό και να του κάμνω και ένα βιδεάκι. :P Denim at office λέγεται...and it goes like this... Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
hot_sauce Δημοσιευμένο 28 Ιουλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 28 Ιουλίου 2012 !! ωραίο κομματάκι αλλά αυτό που μου έκανε τεράστια εντύπωση ήταν η "φωτογραφία" του βίντεο.....ωραία χρώματα, ωραίες λήψεις, πολύ ωραίο μοντάζ! μπράβο μόνη παρατήρηση είναι...μήπως η μπότα χάνει σε κάποια σημεία? κάτι τέτοιο μου φάνηκε....κατά τ'άλλα πολύ ωραίο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pericles Δημοσιευμένο 28 Ιουλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 28 Ιουλίου 2012 Καλα ρε συ Λακη θα μας τρελλανεις ;Αλλη μια φορα εντυπωσιακο αποτελεσμα -επαγγελματικου επιπεδου θα ελεγα - με το γνωστο μερακι σου τα καταφερες μια χαρα. Και η σπεσιαλ εμφανιση της κοπελας ειναι το κερασακι στην τουρτα.Νασαι καλα . ::) 8) ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 28 Ιουλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 28 Ιουλίου 2012 Εισαι ο βασιλιας των jeans! www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 28 Ιουλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 28 Ιουλίου 2012 Κυρ Λάκη μου, πάω με jeans, μπότες και κοτσίδα στο γραφείο, και ακόμα και η προϊστάμενη του λογιστηρίου που δουλεύω δεν μπορεί να διανοηθεί ότι μπορώ να πάω αλλιώς (με παρακαλάνε να μην κουρευτώ και να μην ξυρίσω το μουσάκι). Το κομμάτι έχει και μαμώ τα riff ("στοιχειώνει" όλο το κομμάτι), προσωπικότητα, και μία υπέροχη κοπέλα. Το video είναι η κοπέλα (ωραία πλάνα by the way), και είναι υπέροχο. Ξέφυγες από την χρωματική παραμόρφωση και τα Hitchcock πλάνα από ψηλά και γωνία αλά Psycho, που μας είχες συνηθίσει. Πώς σε λένε κούκλα μου? ;D ;D ;D ;D Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 28 Ιουλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 28 Ιουλίου 2012 Αλητεία.....μόνο που τελειώνει γρήγορα(το μόνο μου παράπονο!) κατά τ'άλλα πολύ καλό!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Shelter Δημοσιευμένο 28 Ιουλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 28 Ιουλίου 2012 Αγαπημένο μου σημείο είναι εκει που σου φεύγει η μπαγκέτα απο το χέρι και δεν το έφαγε το μοντάζ! ;D Η κοπέλα είναι λίγο σφιγμένη ή μου φαίνεται? Τι την έβαλες να κάνει βρε καλοκαιριάτικα? Μου έφερες στο μυαλό αναλογικές, vintage διαφημίσεις: [flash=200,200] Απο την Tele δεν ξεκινάς. Στην Esquire καταλήγεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
freerock1974 Δημοσιευμένο 28 Ιουλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 28 Ιουλίου 2012 Ξαδερφε μιλαμε ειναι το καλυτερο σου απ ολες τις αποψεις! Μουσικη και βιντεο φοβερα και τα δυο! Μιλαμε για επαγγελματικη δουλεια,ανετα γινοταν διαφημιση. Ξεφυγες. ;) Φοβερα χρωματα,καινουρια εφε,ωραια πλανα. Αν και ειναι στον ιδιο χωρο(επειδη τον ξερω λειτουργει αλλιως το μυαλο) με πηγε αλλου. Αγαπημενο μου πλανο το κοντινο δικο σου.Εχει μια αλητεια... Η μουσικη,το ριφ στο 1:36 μαμαει και δερνει... Αντε γυαλισ τους φακους σιγα σιγα.. ;) Καλα ρε..αλλη? :o Ποθεν? :D GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2012 Moderator Share Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2012 Έχεις ανέβει κατακόρυφα. Που να δουλέψεις με φιλμ κάποια φορά... 8) Ωραίο ριφ και ωραίος ήχος- με το γνωστό attitude της... southομανας Κοζάνης ;D ;D 8) ΥΓ: Τι δουλειά είπαμε ότι κάνεις; Πως; Α, πρακτορείο μοντέλων ;D ;D ;D Γιατί νόμιζα ότι είχες να κάνεις με τα νομικά ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Μα πως τα... καταφέρνεις κάθε φορά ::) ;D ;D ;D ;D 8) all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
THEOD Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2012 Ωραία χρώματα 8) άψογος βρώμικος ήχος στην κιθάρα ;) (θεαματική πτώση μπαγκέτας ) ;) έχω τη εντύπωση οτι έχεις κάνει το γραφείο στούντιο, ρουχάδικό ,ερωτική φωλίτσα. Με λίγα λόγια είσαι στον σωστό δρόμο ;) Μπράβο Λάκη παιδί μου ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση