Προς το περιεχόμενο

προβλημα Reverb σε Peavey Classic 50

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Προσφατα αρχισα να χρησιμοποιω εντονα την λουπα του ενισχυτη (την χρησιμοποιουσα και στο παρελθον αλλα δεν εβαζα τιποτα αλλο περα απο ενα μπουστερ) και ακουσα πριν καμια βδομαδα μεγαλη διαφορα στον ηχο οταν τα πεταλια ηταν κλειστα και μαλιστα συζητηθηκε σε ενα θεμα που βοηθησε ο Superfunk αλλα τελικα η "πλαστικιλα" που ακουγα δεν ηταν θεμα buffer αλλα συνηδειτοποιησα οτι το reverb ειχε πεθανει.Συνηθως το δουλευω στο 5/12 και τωρα ακουγεται απιστευτα λιγο.Για να εχω βαθος  τετοιο ωστε να ειναι να σαν δουλευε στο 3-4 ο ενισχυτης πρεπει τωρα να το βαζω στο 12/12,που παλαιοτερα το εκανα αυτο οταν ηθελα να εχω echo και ακουγοταν πηγαδι κανονικα.Τι μπορει να εχει φταιξει?Εγω πιστευω παιζει να ειανι το ρευμα του δωματιου γιατι προσφατα μου χαλασε και το bass boost καναλι ενος route 66 που αγορσα πριν απο 2 μηνες.Ξερετε καποιον τεχνικο?και ποσο παει περιπου το μαλλι?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλησπέρα,

(με ανοιχτό volume) Αν χτυπήσεις τον ενισχυτή απο πάνω ακούς το reverb να παίζει? Ακούς το crash των ελατηρίων;

Αν ναι, θεωρώ οτι το σήμα επιστρέφει καλά (return) και μάλλον εχεις πρόβλημα στην είσοδο (Send) του reverb.

Γενικά υπάρχει ενα θεματάκι με τον Peavey και απο οσο το εχω ψάξει και το φταίξιμο πάει στο τσιπακι 4558 (αν το τανκ ειναι εντάξει)

Αν εισαι αθήνα και θες φέρτον απο το Μαρούσι να τον δώ.

Ανδρέας

www.colorsound.gr - Hand made, All Tube Amplifiers, Effects, Accessories

ευχαριστω φιλε μου θα το κοιταξω αυτο που λες.Αυτην την περιοδο ειναι δυσκολο να στο φερω ειμαι Πειραια και χειρουργημενος και για τον επομενο μηνα δεν εχει ουτε κουβαλημα (ειναι και 30κιλα) οουτε καθισιο  ::)

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου