Kanimothrios Δημοσιευμένο 25 Ιουλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 25 Ιουλίου 2012 Τις τελευταίες μέρες κάποιοι φίλοι, που δεν ασχολούνται και πολύ με τη μουσική, μου έστειλλαν ένα link με επισημάνσεις όπως "Δες το οπωσδήποτε","Μεγάλο ταλέντο",κ.λ.π. Δείτε και εσείς... Η Λαβίνια Ραμίρεζ από το Ντιβόν της Βρετανίας θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της ευρωπαϊκής χώρας στο πιάνο. Ο δάσκαλός της υποστηρίζει ότι το 2χρονο κορίτσι είναι ένας μικρός… Μότσαρτ, καθώς ήδη έχει δώσει το πρώτο της κονσέρτο ενώπιον 200 θεατών. «Ήταν φοβερό. Θα μου προκαλούσε μεγάλη έκπληξη αν υπάρχει άλλο παιδί το ίδιο καλό στο πιάνο σε οποιοδήποτε μέρος της Βρετανίας», εξήγησε ο Matej Lehocky. [flash=200,200] "Διάδοχος του Μότσαρτ" ;D ;D ;D Να μου πεις τζάμπα είναι τα μεγάλα λόγια,έχει πεθάνει από καιρό και ο Βόλφγκανγκ.. Έλεος με τα "παιδιά θαύματα",δεν ντρέπονται γονείς και δάσκαλοι να τα εκθέτουν και να τους φουσκώνουν τα μυαλά. Θα μου πεις εδώ έχουμε καμιά 50αριά διαδόχους του Jordan.. Εκεί όμως τα φράγκα είναι πολλά,εδώ το κοριτσάκι "ταλέντο" αν δεν την ψωνίσει,το πολύ να γίνει μια υπερτιμημένη καθηγήτρια πιάνου επειδή κάποτε η εικόνα της έκανε το γύρο του κόσμου.. Τις καλημέρες μου, ο 128ος διάδοχος του Δημήτρη Χέντριξ ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ggeorge Δημοσιευμένο 25 Ιουλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 25 Ιουλίου 2012 δεν διαβαζει καν τις νοτες ... Εχει γραψει απο πανω τους αριθμους που αντιστοιχουν στα συγκεκριμενα πληκτρα... και τα παταει... ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Nikolas Δημοσιευμένο 25 Ιουλίου 2012 Guru Share Δημοσιευμένο 25 Ιουλίου 2012 Κάπως έτσι νιώθω για τα 'παιδιά θαύματα'. Ένα στα 100000000000 γινεται κάτι, και τα υπόλοιπα καταστρέφονται στην πορεία... Home - Editions Musica Ferrum Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση