Προς το περιεχόμενο

Ορθογραφια, απλα η γνωμη μου

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αρκετά. Blue Monk, αν κρίνουμε από τα "φιλοσοφικά" thread που ανοίγεις κατά καιρούς, εύκολα μπορεί να διαπιστώσει κανείς γιατί γράφεις αυτά που γράφεις. Είσαι απλά ευθυνόφοβος και φυγόπονος. Όπου τα βρίσκεις σκούρα, αντί να προσπαθήσεις, απορρίπτεις το πλαίσιο, το παίζεις επαναστάτης (αυτό λες τουλάχιστον στον εαυτό σου).

+10000000000000000000000000

Εμένα αυτά τα βιβλία με επηρέασαν για κάποιους μήνες...αρκετούς δυστυχώς για να μην πιάσω τις σχολές που ήθελα στις πανελλαδικές.Εκθειάσα την τεμπελιά...την βάφτισα επαναστατικό μέσο.  :o  ::)

Αγνές οι προθέσεις μου μεν,μπερδεμένες και αντιφατικές οι πράξεις μου δε.Νομίζω και συ εκεί βρίσκεσαι monk.

Άσχετη off topic παρατήρηση:Είναι αξιοπερίεργο και ίσως λίγο θλιβερό το πόσο έντονα τα παιδιά στο σχολείο συγχέουν τις επιδόσεις με την νοημοσύνη.Μην σας πω ότι τα συγχέουν και οι καθηγητές..λιγότερο συχνά αλλά το κάνουν.Όντας του μαθητής 19 ήμουν το ξυράφι...όντας του 13 ο καημένος που δεν τα πιάνει.Δεν μάσησα καθόλου από αυτά ευτυχώς...κάποιος πιο ευαίσθητος από την άλλη ίσως να βυθιζόταν σε κατάθλιψη όταν μέσα στο σχολικό περιβάλλον αισθάνεται συχνά πυκνά την υποτίμηση προς το πρόσωπο του.Ειδικά αν ήταν πάντα του 13.Μάλιστα ίσως να συμαδευόταν ο ψυχικός του κόσμος για πάντα..είναι και ηλικία περίεργη τότε.  :-\

Επαναστάτης χωρίς ΕΤ3 ..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 352
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Εικόνες

Τιποτα δεν ειναι νεκρο οταν ''μιλαει'' εστω και σ εναν ανθρωπο.

Ανθρωποκεντρισμός. Το σύμπαν υπάρχει γιατί υπάρχουμε εμείς να το παρατηρούμε. Το δέντρο που έπεσε χωρίς να το ακούσει κανείς, έκανε θόρυβο; Έπεσε καν; Υπήρχε; Παρασκευή μεσημέρι, η άδεια πλησιάζει, συγχωρέστε μου την φιλοσοφία wannabe  ;D.

Ο Αριστοτέλης γίνεται κτήμα του Γερμανού που τον μελετά, όχι του Έλληνα που τον αγνοεί

Εμένα αυτά τα βιβλία με επηρέασαν για κάποιους μήνες...αρκετούς δυστυχώς για να μην πιάσω τις σχολές που ήθελα στις πανελλαδικές.Εκθειάσα την τεμπελιά...την βάφτισα επαναστατικό μέσο.  :o  ::)

Ποια βιβλία ήταν αυτά δηλαδή? Δεν έχω βρει κάποιο που να λέει ότι η τεμπελιά είναι επαναστατικό μέσο...

LA ROJΑ ARMADA

Το δέντρο που έπεσε χωρίς να το ακούσει κανείς, έκανε θόρυβο; Έπεσε καν; Υπήρχε;

εσυ δεν εισαι Χταποδι,εσυ εισαι ο βασιλιας των χαϊκου... ;D

ουτε ο Matsuo Basho δεν θα καταφερνε τετοια συμπυκνωση ουσιας... ;D

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Ανθρωποκεντρισμός. Το σύμπαν υπάρχει γιατί υπάρχουμε εμείς να το παρατηρούμε. Το δέντρο που έπεσε χωρίς να το ακούσει κανείς, έκανε θόρυβο; Έπεσε καν; Υπήρχε; Παρασκευή μεσημέρι, η άδεια πλησιάζει, συγχωρέστε μου την φιλοσοφία wannabe  ;D.

Δεν είπε ότι είναι νεκρό αν δεν μιλάει σε κανένα.

Είπε ότι δεν είναι νεκρό αν μιλάει έστω και σε έναν.

Το παράδειγμα του δέντρου (νομίζω ότι το χεις ξαναχρησιμοποιήσεις εδώ μέσα) δεν ισχύει στο παρόν.

Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες.

Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν.

Ποια βιβλία ήταν αυτά δηλαδή? Δεν έχω βρει κάποιο που να λέει ότι η τεμπελιά είναι επαναστατικό μέσο...

Δεν ήταν από τους γνωστότερους θεωρητικούς ο κύριος..ούτε και άσημος...προερχόμενος από μια εκ των πολλών σχολών του χώρου.

Ένα ήταν για την ακρίβεια...υπερέβαλλα!  ;D

Θα σου στείλω pm.

Πάμε για κλείδωμα σιγά σιγά ...δεν γινόταν να μην καταλήξουμε εδώ.  :(

Επαναστάτης χωρίς ΕΤ3 ..

Δεν είπε ότι είναι νεκρό αν δεν μιλάει σε κανένα.

Είπε ότι δεν είναι νεκρό αν μιλάει έστω και σε έναν.

μαλλον πρεπει να ανοιξουμε λεσχη χαϊκου εδω μεσα... ;D

ας γραψω και ενα δικο μου λοιπον:

μαχογκανυ καλο για μαιταλ

ο μπλε μοναχος κοιταει τα αστρα

;D

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

ουτε ο Matsuo Basho δεν θα καταφερνε τετοια συμπυκνωση ουσιας... ;D

John Locke καλέ ;D (http://en.wikipedia.org/wiki/If_a_tree_falls_in_a_forest)

O Op έχει πει ηλικία?

ΥΓ. Ο λόγος μου δεν είναι πανάκια

γιατί τα πεντοχίλιαρα δεν είναι πετσετάκια

ΥΓ2. Α, και η τεμπελιά είναι φυσικός νόμος. Η Εντροπία αυξάνεται => η κινητική ενέργεια μειώνεται, κάθε σύστημα προσπαθεί να ισορροπήσει σε κατάσταση ελάχιστης ενέργειας, κάθε σταγόνα είναι στρογγυλή, κάθε κορώνα (πιτσιλιά) έχει 12 κορυφές, και το κυριότερο : είχα να βρω έναν πατωματζή σήμερα αλλά προτίμησα να πιω τη φραπεδάρα μου ;D

Παρασκεβί χωρίς τον Μαραθόνας

είνε αγάπις άγονος αγόνας

Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες.

Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν.

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου