Superfunk Δημοσιευμένο 25 Ιουλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 25 Ιουλίου 2012 Μακάρι να (ξανα)γινόταν. Προσωπικά προτιμώ να βλέπω παιδιά με ποδιές ή κοινή ενδυμασία παρά την ανιψιά μου και τις φίλες της οι οποίες, πριν καν κλείσουν τα 14, βάφουν τα νύχια τους (πόδια - χέρια), φορούν σορτσάκια, φανελάκια με την κοιλιά έξω και τακούνια για να πάνε σχολείο. Το αυτό και για τα αγόρια κατ' αντιστοιχία. +1000 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Ριχάρδος Δημοσιευμένο 25 Ιουλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 25 Ιουλίου 2012 Κάθε άλλο Η ορθογραφία παραπέμπει στην ετυμολογία, και η ετυμολογία στην ερμηνεία. Χωρίς το πρώτο, κάθε νέα λεξη είναι ένα μυστήριο. Πριν χρόνια άκουσα για πρώτη φορά τη λεξη "πηλοφόρι", και σκέφτηκα πως, αν το "πη" γράφεται με "η" και το "φο" με "ο", δεν μπορεί παρά να είναι ο ξύλινος "δίσκος" όπου βάζουν το τσιμέντο (λάσπη, πηλός) οι οικοδόμοι Μι πιάνζ; ;D Τα ίδια λέμε στην ουσία. Πίστεψέ με, ο μέσος ομιλητής πιθανότατα δεν κάνει αυτό τον συνειρμό που μόλις περιέγραψες. Είτε ξέρει τη λέξη, είτε όχι. Για αυτό κάνω τον διαχωρισμό μεταξύ χρηστικότητας και βαθύτερης κατανόησης. Το να σου προκαλεί μια λέξη συνεκδοχικές σκέψεις σχετικά με την ερμηνεία της, υπάγεται στο δεύτερο σκέλος. https://www.facebook.com/EODofficial Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
funky_bassman Δημοσιευμένο 25 Ιουλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 25 Ιουλίου 2012 σαφως αλλα μια και δεν μπορω να βαλω τους ΣΩΣΤΟΥΣ τονους απεχω εντελως...τα υπολοιπα τα γραφω (οσο το δυνατον) σωστα... Η επίσημη γλώσσα της χώρας μας είναι η δημοτική... Ή κάνω λάθος? Μακάρι να (ξανα)γινόταν. Προσωπικά προτιμώ να βλέπω παιδιά με ποδιές ή κοινή ενδυμασία παρά την ανιψιά μου και τις φίλες της οι οποίες, πριν καν κλείσουν τα 14, βάφουν τα νύχια τους (πόδια - χέρια), φορούν σορτσάκια, φανελάκια με την κοιλιά έξω και τακούνια για να πάνε σχολείο. Το αυτό και για τα αγόρια κατ' αντιστοιχία. Διαφωνώ αλλά αυτό είναι άλλο θέμα... (κι αν κρίνω από τις ιστορίες που μου λέει η θεία μου για τα χρόνια με τις ποδιές, μια χαρά ξέρανε να κουνιούνται αυτές που θέλανε με ή χωρίς ποδιά) LA ROJΑ ARMADA Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 25 Ιουλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 25 Ιουλίου 2012 Μακάρι να (ξανα)γινόταν. Προσωπικά προτιμώ να βλέπω παιδιά με ποδιές Ναι ρε συ. Άλλη γοητεία το kinky uniform..... ;D Ακόμα καλύτερα (να γουστάρει και ο Νίκος) να το κάνουμε με στολή όπως Ιαπωνία. Κανεις λαθος γιατι δεν καταλαβες ισως οτι μια και για ΤΕΧΝΙΚΟΥΣ λόγους ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ να γραψω τα ΣΩΣΤΑ ελληνικα επιλεγω να μη γραφω με τονους (μια και δεν εχει καμμια διαφορα αφου και με τη χρηση μονο της οξείας αλλα και χωρις τονους ΛΑΘΟΣ ειναι η γραφη ) σαφως αλλα μια και δεν μπορω να βαλω τους ΣΩΣΤΟΥΣ τονους απεχω εντελως...τα υπολοιπα τα γραφω (οσο ειναι δυνατον μια και εχουμε και Αλτσχαϊμερ.. ;D) σωστα... Η συλλογιστική σου με διασκεδάζει μόνο στο βαθμό που γνωρίζοντάς σε (και συμπαθώντας σε ατιμούλικο), ξέρω ότι ξέρεις ότι λες μπούρδες. ;D Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ndnikola Δημοσιευμένο 25 Ιουλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 25 Ιουλίου 2012 αν κρίνω από τις ιστορίες που μου λέει η θεία μου μια χαρά ξέρανε να κουνιούνται αυτές που θέλανε με ποδιά pics or it didn't happen http://www.lustinger.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alexmei Δημοσιευμένο 25 Ιουλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 25 Ιουλίου 2012 Συγγνώμη που πετάγομαι έτσι αλλά πραγματικά ΑΠΟΡΩ... Σε τεράστιο βαθμό... Η καθαρεύουσα ΙΣΤΟΡΙΚΑ ήταν μία ΦΤΙΑΧΤΗ γλώσσα... Γιατί? Γιατί πολύ απλά δεν την μίλαγε ΚΑΝΕΙΣ! Ήταν επίσημη γλώσσα ενός κράτους και μιλιόταν ΜΟΝΟ στα έγγραφα του κράτους... Στους δρόμους, στα καφενεία, στις δουλειές... ΔΗΜΟΤΙΚΗ μιλάγανε... Δίγλωσσοι θα γίνουμε? Για το πολυτονικό δεν έχω να πω κάτι πέραν του ότι δεν βρίσκω νόημα να υπάρχουν 3 είδη τόνων σε μια γλώσσα αλλά ας το αφήσω αυτό στην άκρη... Άσε που οι μεταφράσεις των κλασσικών έργων του Μαρξ, του Λένιν και του Μπακούνιν είναι σε πολυτονικό! Ανεβάζει αυτό την αξία τους στα μάτια κανενός? Ο κόσμος, η γλώσσα και ο λαός προχωράει επειδή χρησιμοποιεί την γλώσσα ως ΕΡΓΑΛΕΙΟ κι όχι ως μουσείο... Η ορθογραφία υπάρχει και καλό είναι να υπάρχει αλλά μην λέμε τώρα ότι νοσταλγούμε την καθαρεύουσα... ΗΜΑΡΤΟΝ δηλαδή... Επίσης να βάζουν και τα παιδιά ποδιές στο σχολείο και η γυναίκες μαντήλι στο κεφάλι... SF Ακόμα πιο σπαστικό δε είναι το να λες ότι δεν μπορώ να γράψω σωστά ελληνικά στον υπολογιστή αλλά κράζω αυτούς που χρησιμοποιούν greeklish στον... ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ! Αφού κι εσύ βρε αδελφέ ΔΕΝ χρησιμοποιείς ελληνικά στον υπολογιστή... Γιατί κατηγορείς αυτούς που κάνουν το ίδιο με σένα? Επίσης το "Δύο φορές Έλληνας" του Κουμανταρέα είναι σε πολυτονικό... (όπως και η Καινή Διαθήκη βέβαια)... Γενικά νομίζω πως έχουμε μπερδέψει τις βούρτσες με τα πορτοκάλια λίγο... Από την υπερβολή στην έλλειψη δηλαδή... Γιατί υπάρχει κάποια γλώσσα που να μην είναι ΦΤΙΑΧΤΗ; Τι θα πει δεν βρίσκεις νόημα στους τρείς τόνους; Οι Γάλλοι και αυτοί έχουν πάνω από ένα τόνο και οι Γερμανοί έχουν το ουμλάουτ με το οποίο αλλάζει η προφορά της λέξης. ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΤΟΝΟΙ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ. Άσχετο που δεν το χρησιμοποιούσαν στο δρόμο και καταργήθηκαν μέσα σε ένα βράδυ. Εγώ βρίσκω νόημα και στους τρεις τόνους και στα πνεύματα και στην σωστή ορθογραφία. Αν όχι σε θέματα προφοράς(γιατί δεν μάθαμε πολυτονικό στο σχολείο), βλέπεις μέσα από τους κανόνες πως να γράφεις (και τελικώς να προφέρεις) σωστά μία παραγόμενη λέξη(στη μοντέρνα ελληνική γλώσσα). ΠΧ. Στα αρχαία το Ελένη γραφόταν: ΗΕΛΕΝΕ. Μετά το γράφαμε με δασεία (όπως όλα τα ΟΝΟΜΑΤΑ που αρχίζουν από φωνήεν). Και μετά; Πως το γράφουν στις λατινικές γλώσσες; Helen?Μήπως μοιάζει με το ΗΕΛΕΝΕ; Mήπως όποια ελληνική λέξη παίρνει δασεία στα αγγλικά, γαλλικά κτλ παίρνει H μπροστά; Βέβαια πολύ άχρηστο εργαλείο αυτό ε; Κατα + ορίζω = καΘορίζω και όχι καΤορίζω. ΓΙΑΤΙ; γιατί το ρήμα Ορίζω παίρνει ΔΑΣΕΙΑ. Οπότε γνωρίζω ΛΙΓΟΤΕΡΑ (γιατί δεν αποστηθίζω ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΛΕΞΕΙΣ) και παράγω περισσότερες. Και πάει και αντίστροφα. Το παράδειγμα ήταν αρκετά απλό και προφανώς μιλάω για πιο περίπλοκες λέξεις. Όσο για τα κείμενα σε πολυτονικό, αν μεταφράστηκαν παλαιότερα είναι λογικό να είναι σε πολυτονικό γιατί έτσι έγραφαν τότε. Γενικά,η Γλώσσα είναι ένα μαθηματικό σύστημα το οποίο αποτελείται από σύμβολα, αξιώματα, κανόνες (θεωρήματα), πορίσματα. Όπως κάθε μαθηματικό σύστημα, ξεκινάς από τα λίγα αξιώματά σου και προχωράς και χτίζεις ολόκληρο σύστημα. Και η μουσική είναι ένα μαθηματικό σύστημα με κανόνες και αξιώματα και ΓΡΑΦΗ η οποία σου λέει πως να ΠΡΟΦΕΡΕΙΣ τις νότες. Στη Γλώσσα, το η,υ,ι έχουν διαφορά στην προφορά άσχετα αν δεν το μαθαίνουμε. Η γλώσσα είναι Τέχνη, από τις αρχαιότερες και έπαιξε σημαντικό ρόλο στην ανάπτυξη των πολιτισμών. Από τις σπηλιές βγήκαμε, φτιάξαμε τη γραφή, και τώρα θέλουμε να γυρίσουμε στις σπηλιές σαν ζώα. Και μια τελευταία παρατήρηση, από την ορθογραφία(και τον τονισμό) καταλαβαίνεις από που προέρχεται μία λέξη, ΔΗΛΑΔΗ, ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ. Απλά η γνώμη μου, όπως ολων. In a world of magnets and miracles Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 25 Ιουλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 25 Ιουλίου 2012 pics or it didn't happen Ήμουν εκεί. Τεκμήρια υπάρχουν. Σε προσωπική συλλογή όμως και όχι προς δημοσία έκθεση. Η θέαση μόνο με ραντεβού και δυστυχώς με κάποιο σοβαρό κόστος. Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 25 Ιουλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 25 Ιουλίου 2012 Η επίσημη γλώσσα της χώρας μας είναι η δημοτική... Ή κάνω λάθος? Σαφως,αλλα και το επισημο....πολιτευμα μας (και οικονομικο συστημα) απο τη μεταπολιτευση και μετα ηταν η σοβιετικη συντεχνιοκρατια ,δε λεει τιποτα αυτο.... ;D Διαβαζοντας ομως τα κειμενα μου εξακολουθω να..πιστευω οτι ειναι γραμμενα στη..δημοτικιΑ..και οχι στη καθαρευσουσα... ;) Επειδη το πολυτονικο επεσε (μαζι με το συνολο των ΑΞΙΩΝ των Ελληνων ) θυμα της πασοκοελευθεριοτητας... ;D..δεν παει να πει οτι θα το..χρησιμοποιησω ακομα (αλλοιως θα γινομουνα και δημοσιος υπαλληλος οπως ..ολοι οι Ελληνες και θα.."καθαριζα").. Εκαστος εφ' ω ετάχθη λοιπον... ;) Η συλλογιστική σου με διασκεδάζει μόνο στο βαθμό που γνωρίζοντάς σε (και συμπαθώντας σε ατιμούλικο), ξέρω ότι ξέρεις ότι λες μπούρδες. Καλα εσυ υποφερεις απο μπλουζιστικο σολιψισμο.. ;D και δεν σε παιρνω στα σοβαρα...(και εγω σε συμπαθω ρε ατιμουλικο... ;D) Παντως προσπαθησα να γραψω ΠΟΛΥΤΟΝΙΚΟ στο pc & εκανα...40 λεπτα για 10 γραμμες... ;D..ουτε ο Bill Gates δεν μπορει να γραψει... ;D Ακόμα καλύτερα (να γουστάρει και ο Νίκος) να το κάνουμε με στολή όπως Ιαπωνία. Και οχι μονο ,σε ολα τα σοβαρα αγγλικα και αμερικανικα σχολεια στολες φορανε τα παιδια.Η στολη εκτος των αλλων εμποδιζει και τον "ΤΑΞΙΚΟ" διαχωρισμο μεταξυ πλουσιων και φτωχων παιδιων (τουλαχιστον ως προς την εμφανιση) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
John Goumis Δημοσιευμένο 25 Ιουλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 25 Ιουλίου 2012 (Ακολουθει ανορθογραφο κειμενο) ...και η γραφη γινεται ασυναρτητη, η εκμαθηση της απαιτει ολο και ποιο πολυ αποστηθιση, την ποιο ευτελη και αντιδημιουργικη ικανοτητα του ανθρωπινου μυαλου. .... Προσωπικα ειμαι ανορθογραφος, δεν εχω την συγκεκριμενη αποψη για το θεμα ορθογραφια επειδη ειμαι ανορθογραφος, και δεν ειμαι ανορθογραφος επειδη εχω την συγκεκριμενη αποψη για το θεμα. Δεν τα παω καλα με την αποστηθιση, οτι δεν μπορω να συστηματοποιησω το απορριπτω. Αν μια γλώσσα στον κόσμο δεν χρειάζεται αποστήθιση αυτή είναι η ελληνική... Δεν χρειάζεται ούτε να είσαι παπαγαλάκι ούτε να έχεις μνήμη ελέφαντα για να γράφεις σωστά την ελληνική γλώσσα... Η ελληνική γλώσσα δεν αποτελείται από κάποιες χιλιάδες λέξεις έτσι ώστε να πρέπει να αποστηθίσεις το λεξικό του Μπαμπινιώτη για να τη γράφεις σωστά. Η ετυμολογία κάθε λέξης στην ουσία περιορίζει σε δραματικό βαθμό το πόσες λέξεις πρέπει να γνωρίζουμε πως γράφονται....''απ'έξω''. Η συντριπτική πλειονότητα των λέξεων που χρησιμοποιούμε δεν έχουν αυτή τη μορφή που έχουν γιατί...''έτσι ''. ;D Και νομίζω ότι αυτό είναι η γοητεία της ελληνικής γλώσσας, ότι κάθε μα κάθε λέξη, μπορεί να αναλυθεί περαιτέρω μέχρι να φτάσουμε στην ''πηγή'' ή στις ''πηγές'' της, ή οποία πέρα από το ''πρακτικό'' της υπόθεσης - να συνειδητοποιήσουμε πώς ''δομήθηκε'' η συγκεκριμένη λέξη και γιατί έχει τη μορφή που έχει σήμερα - υπάρχει και το ιστορικό - μελετητικό και ίσως μεχρι και φιλοσοφικό υπόβαθρο, τα οποία βέβαια αποτελούν αντικείμενο μελέτης συγκεκριμένων επιστημών όπως η γλωσσολογία... Πιστεύω ότι το ποστ σου έχει περισσότερο...''ιδεολογικό'' χαρακτήρα παρά μια τυχόν αδυναμία σου να ακολουθείς τους κανόνες της ορθογραφίας. Βέβαια δεν ξέρω τί είδους ''ιδεολογία'' είναι αυτή που κάνει τόσο ''επιφανειακή'' χρήση μιας τόσο ''πλούσιας'' γλώσσας. Με άλλα λόγια, η ιδεολογία σου είναι η εξής: ''εγώ θα χρησιμοποιώ την γλώσσα μόνο ως μέσο συνεννόησης, απλά για να κάνω την δουλειά μου, ούτε η ορθογραφία με ενδιαφέρει ούτε κατ'επέκταση η προέλευση των λέξεων''. Μήπως όμως αυτή η ιδεολογία των ''ψαγμένων'' και των '' ιδεολογικών επαναστατών'' ερμηνεύεται ως εξής? : ''χρησιμοποιώ το κάθε τί ως εργαλείο άρον-άρον για να κάνω τη δουλειά μου και να εξυπηρετήσω τις ανάγκες μου, όσο πιο ανώδυνα και φυγόπονα γίνεται...η δουλειά μου να γίνεται -στην περίπτωσή μας η επικοινωνία- και ας γίνει μέτρια, ας μην ψαχτώ, ας μην βελτιωθώ, ας μην σκοτιστώ περαιτέρω...'' Μήπως λειτουργείς έτσι και σε άλλους τομείς της ζωής σου..? Χμμ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Ριχάρδος Δημοσιευμένο 25 Ιουλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 25 Ιουλίου 2012 Γιατί υπάρχει κάποια γλώσσα που να μην είναι ΦΤΙΑΧΤΗ; Τι θα πει δεν βρίσκεις νόημα στους τρείς τόνους; Οι Γάλλοι και αυτοί έχουν πάνω από ένα τόνο και οι Γερμανοί έχουν το ουμλάουτ με το οποίο αλλάζει η προφορά της λέξης. ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΤΟΝΟΙ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ. Άσχετο που δεν το χρησιμοποιούσαν στο δρόμο και καταργήθηκαν μέσα σε ένα βράδυ. Εγώ βρίσκω νόημα και στους τρεις τόνους και στα πνεύματα και στην σωστή ορθογραφία. Αν όχι σε θέματα προφοράς(γιατί δεν μάθαμε πολυτονικό στο σχολείο), βλέπεις μέσα από τους κανόνες πως να γράφεις (και τελικώς να προφέρεις) σωστά μία παραγόμενη λέξη(στη μοντέρνα ελληνική γλώσσα). ΠΧ. Στα αρχαία το Ελένη γραφόταν: ΗΕΛΕΝΕ. Μετά το γράφαμε με δασεία (όπως όλα τα ΟΝΟΜΑΤΑ που αρχίζουν από φωνήεν). Και μετά; Πως το γράφουν στις λατινικές γλώσσες; Helen?Μήπως μοιάζει με το ΗΕΛΕΝΕ; Mήπως όποια ελληνική λέξη παίρνει δασεία στα αγγλικά, γαλλικά κτλ παίρνει H μπροστά; Βέβαια πολύ άχρηστο εργαλείο αυτό ε; Κατα + ορίζω = καΘορίζω και όχι καΤορίζω. ΓΙΑΤΙ; γιατί το ρήμα Ορίζω παίρνει ΔΑΣΕΙΑ. Οπότε γνωρίζω ΛΙΓΟΤΕΡΑ (γιατί δεν αποστηθίζω ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΛΕΞΕΙΣ) και παράγω περισσότερες. Και πάει και αντίστροφα. Το παράδειγμα ήταν αρκετά απλό και προφανώς μιλάω για πιο περίπλοκες λέξεις. Όσο για τα κείμενα σε πολυτονικό, αν μεταφράστηκαν παλαιότερα είναι λογικό να είναι σε πολυτονικό γιατί έτσι έγραφαν τότε. Γενικά,η Γλώσσα είναι ένα μαθηματικό σύστημα το οποίο αποτελείται από σύμβολα, αξιώματα, κανόνες (θεωρήματα), πορίσματα. Όπως κάθε μαθηματικό σύστημα, ξεκινάς από τα λίγα αξιώματά σου και προχωράς και χτίζεις ολόκληρο σύστημα. Και η μουσική είναι ένα μαθηματικό σύστημα με κανόνες και αξιώματα και ΓΡΑΦΗ η οποία σου λέει πως να ΠΡΟΦΕΡΕΙΣ τις νότες. Στη Γλώσσα, το η,υ,ι έχουν διαφορά στην προφορά άσχετα αν δεν το μαθαίνουμε. Η γλώσσα είναι Τέχνη, από τις αρχαιότερες και έπαιξε σημαντικό ρόλο στην ανάπτυξη των πολιτισμών. Από τις σπηλειές βγήκαμε, φτιάξαμε τη γραφή, και τώρα θέλουμε να γυρίσουμε στις σπηλιές σαν ζώα. Και μια τελευταία παρατήρηση, από την ορθογραφία(και τον τονισμό) καταλαβαίνεις από που προέρχεται μία λέξη, ΔΗΛΑΔΗ, ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ. Απλά η γνώμη μου, όπως ολων. 1. Φίλε μου τη λέξη "βιβλίο" πως τη γράφεις; 2. Το "Ελένη" το προφέρεις "helene" ή "Eleni"; Επειδή υποψιάζομαι το δεύτερο αυτο εδω "ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΤΟΝΟΙ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ" δεν υφίσταται. Για λέξεις όπως "καθημερινός" μπορώ να συμφωνήσω στο νόημα της δασείας. Σκέψου όμως λίγο το παράλογο του πολυτονικού: Χρησιμοποιήσαμε τη δασεία για να δηλώσουμε αυτή την άχνα που πρόφερε ο αρχαίος Έλληνας στο "Ελένη" και την ψιλή για να δηλώσουμε...την απουσία αυτής (!) Τέλος, η γλώσσα είναι πράγματι σημειακό σύστημα, όπως η μουσική, τα σήματα μορς και άλλα. Αλλά διαφέρει από όλα αυτά και για αυτό είναι τόσο ενδιαφέρουσα γιατί ΕΞΕΛΙΣΣΕΤΑΙ. Και μάλιστα συνήθως όχι με άνωθεν παρεμβάσεις, αλλά από τους ομιλητές της, κυρίαρχα μέσω των λαθών. Οι αντιστοιχίες με τη μουσική είναι επομένως άστοχες. Με τη λογική αυτή, μη φτιαχτές είναι οι περισσότερες γλώσσες του κόσμου. Η καθαρεύουσα διαφέρει, και με αυτή την έννοια μοιάζει περισσότερο με τη μουσική (ως περισσότερο κλειστό σύστημα, μη δεκτικό σε αλλαγές). https://www.facebook.com/EODofficial Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση