gangster Δημοσιευμένο 15 Αυγούστου 2006 Share Δημοσιευμένο 15 Αυγούστου 2006 Χρόνια πολλά σε Πανγιώτηδες/ες, Μάριους/ες, Δέσποινες και σε όλους τους υπόλοιπους που γιορτάζουν Είστε και πολλοί, ζωή να χετε! :D one colour: black - and shades of grey Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
menelaos Δημοσιευμένο 15 Αυγούστου 2006 Share Δημοσιευμένο 15 Αυγούστου 2006 BTW, πόσο σπαστικό είναι να παίρνεις κάποια τηλέφωνο να πεις χρόνια πολλά και να σου λέει "μα εγώ δε γιορτάζω σήμερα, γιορτάζω (την άλλη μέρα που γιορτάζουν Μαρίες)" τι ηλίθιο σύστημα :lol: :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 15 Αυγούστου 2006 Share Δημοσιευμένο 15 Αυγούστου 2006 BTW' date=' πόσο σπαστικό είναι να παίρνεις κάποια τηλέφωνο να πεις χρόνια πολλά και να σου λέει "μα εγώ δε γιορτάζω σήμερα, γιορτάζω (την άλλη μέρα που γιορτάζουν Μαρίες)" τι ηλίθιο σύστημα :lol: :lol:[/quote'] ΟΝΤΩΣ το έπαθα κι εγώ (και το παθαίνω ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ!!!) :evil: :evil: :lol: www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
menelaos Δημοσιευμένο 15 Αυγούστου 2006 Share Δημοσιευμένο 15 Αυγούστου 2006 Ναι ρε γαμώτο, κι εγώ :) Ποιά συνάρτηση σου δίνει το αν γιορτάζει ο άλλος ή όχι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 15 Αυγούστου 2006 Share Δημοσιευμένο 15 Αυγούστου 2006 Απαντήσεις: Οι Παναγιώτηδες και οι Μαρίες γιορτάζουν σήμερα. Οι ανύπαντρες Μαρίες γιορτάζουν το Νοέμβριο. Οι ταγμένες Μαρίες ίσως γιορτάζουν της Υπαπαντής, το Φεβρουάριο. Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 15 Αυγούστου 2006 Share Δημοσιευμένο 15 Αυγούστου 2006 Το Νοέμβρη γιορτάζουν οι ... ΠΑΡΘΕΝΕΣ!!! :lol: :lol: www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 15 Αυγούστου 2006 Share Δημοσιευμένο 15 Αυγούστου 2006 Το Νοέμβρη γιορτάζουν οι ... ΠΑΡΘΕΝΕΣ!!! :lol: :lol: Ειδικά άμα είναι κόρες σταθμάρχη (κατά το "από πίσω μπαίνουν τραίνα") :) :) Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SONICSPOT Δημοσιευμένο 15 Αυγούστου 2006 Share Δημοσιευμένο 15 Αυγούστου 2006 ευχαριστουμε παιδες για τα χρονια πολλα...δυστυχως για μενα εφετος εχασα την μαμα μου οποτε δεν μπορω να την παρω τηλ - με πηρε ομως εκεινη την ημερα της κηδειας της - ακουγεται απιστευτο αλλα για καποιους που το εχουν ψαξει συμβαινει συχνα...anyway ας ειναι καλα εκει που ειναι και παλι σας ευχομαι να ειστε ολοι καλα σε οτι κανετε και μακαρι το site να εχει θεματα οπως με την τουρκικη στα σχολεια γιατι ανεβαινουμε και ως ατομα και ως μουσικοι μεσα απο κατι τετοια εστω και με τις οποιες διαφωνιες ... cheers Panos ead, Follow or Get out of the way !! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fleamail Δημοσιευμένο 15 Αυγούστου 2006 Share Δημοσιευμένο 15 Αυγούστου 2006 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ και Καλά σε όλους τους εορτάζοντες! Τρελή γιορτή σήμερα! (Έχει γενέθλεια η μητέρα μου, ο πατέρας της, γιορτάζουν οι δύο γιαγιάδες μου, 2 πρώτες ξαδέρφες οπότε φαντάζεστε τι έχω κατεβάσει σήμερα! :lol: :lol: :lol: :lol: ) http://www.mixitonline.com http://tuber.bandcamp.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
IxNiLaTiS Δημοσιευμένο 15 Αυγούστου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 15 Αυγούστου 2006 BTW' date=' πόσο σπαστικό είναι να παίρνεις κάποια τηλέφωνο να πεις χρόνια πολλά και να σου λέει "μα εγώ δε γιορτάζω σήμερα, γιορτάζω (την άλλη μέρα που γιορτάζουν Μαρίες)" τι ηλίθιο σύστημα :lol: :lol:[/quote'] Χε χε, η γυναίκα μου (Μαρία) είναι από το Πήλιο. Εκεί τις Μαρίες τις εορτάζουν την άλλη μέρα των Χριστουγέννων. Γκάου, ε; ΤΟ ΓΑΡ ΑΥΤΟ ΝΟΕΙΝ, ΕΣΤΙΝ ΤΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση