Προς το περιεχόμενο

Deep Purple's Machine Head, Re-machined

John Goumis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δε σχολιάζετε το cover των BLS και ανησυχώ!!!  ;D ;D ;D :P

διασκευη με τα ολα της!

εμενα μου αρεσε! παταει και σολαρα ο Zakk  ;D

A musician who is travelling with the old blues while searching the psychedelic groovie sounds of the 60's with his guitar.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 23
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

• Moderator

διασκευη με τα ολα της!

εμενα μου αρεσε! παταει και σολαρα ο Zakk  ;D

Ευτυχώς,νόμιζα ότι μόνο εμένα μου άρεσε τόσο πολύ!!  ;D

More is more. Yngwie Malmsteen

Συμφωνώ και εγώ ότι το lazy είναι το καλύτερο από όσα άκουσα ως τώρα (αναμενόμενο λόγω ''Μπουμπουκάσα''). Ίσως είναι και η μόνη διασκευή που ο κιθαρίστας παίζει με single coils!  ;D 

Είναι απλά η μοναδική διασκευή που θα ξανακούσω από το άλμπουμ και θα την ευχαριστιέμαι το ίδιο με την πρωτότυπη εκτέλεση.

Πλάκα είχε το γκαζιάρικο Highway (θεός ο Hughes), πραγματικά ενδιαφέρουσα η άποψη των ΒLC στο Pictures of home (αυτό θα πει διασκευή και όχι επανεκτέλεση, αν και το original ''pictures...'' παραμένει 1 εκ. φορές ανώτερο  ;D ) , αλλά δεν πρόκειται, σε αντίθεση με το lazy, να ξανακούσω κάποια απο αυτά.

Και μιας και αναφέραμε τους Metallica, ιδού και η διασκευή των Maiden. Oι Maiden σε αντίθεση με τους Μetallica, όταν κάμνουν διασκευές, τις παίζουν όπως είναι στο δίσκο, γιατί ο Harris είναι της άποψης ''δεν έχει νόημα να πιάσω ένα ήδη πετυχημένο κομμάτι και να το αλλάξω''. H διασκευή των Metallica είναι κακή, αλλά οι Metallica μας έχουν χαρίσει ενδιαφέρουσες διασκευές (στο ''Garage Inc''). Των Maiden μου φαίνεται απλά αδιάφορη.

Νομίζω ότι των Maiden ήταν η μόνη διασκευή που ήταν ''έτοιμη'', πριν την ιδέα του συγκεκριμένου tribute, καθώς υπήρχε σαν b-side σε single τους, την περίοδο του ''dance of death'' αν θυμάμαι καλά.

IRON MAIDEN - SPACE TRUCKIN' (DEEP PURPLE COVER)

Ωραιοι οι γεροντες. Μεχρι στιγμης ειναι οι μονοι που ακουγονται πολυ κοντα στον ηχο και υφος των Deep Purple, διασκευη δεν το λες με τιποτα, αλλα ακομα και οι επανεκτελεσεις εχουν την δυσκολια τους και φυσικα την αυτοματη συγκριση που γινεται με την αυθεντικη εκτελεση.

Specs talks, M🐮🐮gs walks

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου