ninja Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2012 Καλησπέρα σας. Θέλω να μου προτείνετε,αν γνωρίζετε, ένα player για το iphone το οπίο όμως να παίζει τραγούδι και να σταματάει, δλδ να μην πηγαίνει στο επόμενο. Να μην παίζει δλδ όλο το album non stop. Ο λόγος που το θέλω αυτό είναι διότι έχω κάποιες λούπες-dat και playback τα οποία τα χρησιμοποιώ στο live κι ετσι επείδη μετά από κάποιο dat παίζουμε κάποιο άλλο κομμάτι θέλω να σταματάει, να μην συνεχίζει στο επόμενο τραγούδι. Κάτι σαν το quicktime δλδ. Ελπίζω να έγινα κατανοητός. Ευχαριστώ εκ των προτέρων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2012 Δεν κατάλαβα γιατί δεν μπορείς να φτιάξεις μία playlist με μόνο ΕΝΑ κομμάτι... Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2012 Δεν κατάλαβα γιατί δεν μπορείς να φτιάξεις μία playlist με μόνο ΕΝΑ κομμάτι... Ε τοτε τι playlist θα ειναι?... :P Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2012 Guru Share Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2012 Αν δεν έχεις κάποιο π.χ. looper, sampler, workstation, μπορείς να το κάνεις και μέσω Safari αν σε βολεύει αυτού του είδους το "interface". Γιατί ντε και καλά iphone ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2012 Ε τοτε τι playlist θα ειναι?... :P Χρήσιμη γι αυτό που θέλει...και την έχει ήδη! Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ninja Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2012 Εχω φτιάξει playlist φίλε marathon αλλά το πρόβλημα μου είναι ότι χρείαζεται δυο ''κλικ'' για να παίξει. (ενα για την επιλογή της λίστας και ένα για να παίξει). Μπορεί να σου φαίνεται ανόητο αλλά πάνω στο live και ειδικά όταν το μεγαλύτερο μέρος του είναι ελεύθερο και πόσο μάλιστα αν παίζεις μόνος σου προσπαθείς όλα να γίνοντε όλα όσο πιο γρήγορα γινεται. Φίλε Μανώλη έχω workstation και μάλιστα δύο αλλά α) Στο δε extreme δεν μπορείς να παίξεις ταυτόχρονα από πάνω άλλον ήχο και στο motif xs μπορείς να παίξεις αλλά δεν μπορείς να αλλάξεις ηχό είτε να ετοιμαστείς για το επόμενο τραγούδι είτε για να παίξεις δυο διαφορετικούς ήχους πάνω από το dat που παίζει εκέινη την ώρα και β) Ολα τα playback είναι πολύ δυνατά σε ένταση από τους ήχους των keyboards και αναγκάζομαι να ανεβοκατεβάζω την ένταση λάθε φορά.Θα μου πεις γιατι δεν τα επεξεργάζεσαι για να τα κατεβάσεις ένταση; Γιατί είναι πολλά κα θα μου πάρει πολύ χρόνο και σε συνδιασμό με το ότι δεν μπορείς να παίξεις από πάνω δεν κάθομαι να ασχοληθώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2012 Guru Share Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2012 Φίλε Μανώλη έχω workstation και μάλιστα δύο αλλά α) Στο δε extreme δεν μπορείς να παίξεις ταυτόχρονα από πάνω άλλον ήχο και στο motif xs μπορείς να παίξεις αλλά δεν μπορείς να αλλάξεις ηχό είτε να ετοιμαστείς για το επόμενο τραγούδι είτε για να παίξεις δυο διαφορετικούς ήχους πάνω από το dat που παίζει εκέινη την ώρα και Νόμιζα ότι είχες Fantom... φίλως ;D β) Ολα τα playback είναι πολύ δυνατά σε ένταση από τους ήχους των keyboards και αναγκάζομαι να ανεβοκατεβάζω την ένταση λάθε φορά.Θα μου πεις γιατι δεν τα επεξεργάζεσαι για να τα κατεβάσεις ένταση; Γιατί είναι πολλά κα θα μου πάρει πολύ χρόνο και σε συνδιασμό με το ότι δεν μπορείς να παίξεις από πάνω δεν κάθομαι να ασχοληθώ o.k. Καταλαβαίνω αυτό που λες πιό πάνω στον marathon με τα δύο κλικ κλπ κλπ. Ειδικά για live σε καταλαβαίνω απόλυτα. Για σκέψου αυτό που σου είπα με το Safari, αφορά ένα κλικ, αν σε βολεύει το "interface" του Safari. EDIT Αν το iphone, μπορέσει να "τρέξει" εφαρμογή για windows, υπάρχουν λύσεις. Μήπως γνωρίζει κάτι ο marathon επ'αυτού; parάkalo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ninja Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2012 Νόμιζα ότι είχες Fantom... φίλως ;D o.k. Καταλαβαίνω αυτό που λες πιό πάνω στον marathon με τα δύο κλικ κλπ κλπ. Ειδικά για live σε καταλαβαίνω απόλυτα. Για σκέψου αυτό που σου είπα με το Safari, αφορά ένα κλικ, αν σε βολεύει το "interface" του Safari. Εξήγε σε το μου λίγο αυτό με το safari γιατί δε σε πιάνω ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2012 Αν το iphone, μπορέσει να "τρέξει" εφαρμογή για windows, υπάρχουν λύσεις. Μήπως γνωρίζει κάτι ο marathon επ'αυτού; parάkalo Δεν μπαίνουν ερασιτεχνικά πράγματα στο σπίτι μου ;D ;D Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2012 Guru Share Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2012 Δεν μπαίνουν ερασιτεχνικά πράγματα στο σπίτι μου ;D ;D Εσύ ζηλεύεις, γι'αυτό ;D ;D Τελικά μπορεί να τρέξει μικρό πρόγραμμα για windows ? ναί ή όχι ; Εξήγε σε το μου λίγο αυτό με το safari γιατί δε σε πιάνω ;D Δεν μπορώ να σου δώσω δημόσια κάποια πληροφορία, μέχρι στιγμής. Μπορώ όμως αν θες να σου φτιάξω ένα δείγμα ειδικά για σένα, να πάρεις μιά ιδέα από το πως λειτουργεί. Πάρε με τηλέφωνο, σε ποιά πόλη είσαι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση