John Goumis Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 2012 Αρέσκω :) Μπράβο παιδιά..όσον αφορά το σόλο που δημιουργήθηκε θέμα - αν δημιουργήθηκε - εμένα μου άρεσε και πιστεύω ότι έπιασε το ύφος του συγκεκριμένου μουσικού στυλ. Μπράβο σας, και επίσης καλό καλοκαίρι σε όλους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
zephyrous Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 2012 Αρέσκω :) Μπράβο παιδιά..όσον αφορά το σόλο που δημιουργήθηκε θέμα - αν δημιουργήθηκε - εμένα μου άρεσε και πιστεύω ότι έπιασε το ύφος του συγκεκριμένου μουσικού στυλ. Μπράβο σας, και επίσης καλό καλοκαίρι σε όλους. Καλό καλοκαίρι αγορίνα, να σαι καλα. Τα 100 ευρω να τα βαλω στον λογαριασμό σου ειπες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
hyperpanos Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 2012 Καλό καλοκαίρι αγορίνα, να σαι καλα. Τα 100 ευρω να τα βαλω στον λογαριασμό σου ειπες? Άμα είναι έτσι, τότε το σόλο είναι μοναδικό, ανυπέρβλητο, μεγαλειώδες και όλες οι υπόλοιπες πομπώδεις λέξεις ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D όχι άλλο κάρβουνο!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pericles Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 2012 Οχι ρε γαμωτο !!!!παλι εχασα χρημα. next time zephyrous ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
zephyrous Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 2012 Οχι ρε γ***το !!!!παλι εχασα χρημα. next time zephyrous ;D ;D Λεφτα υπάρχουν! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση