zephyrous Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου 2012 Καλό καλοκαίρι σε όλους! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
hyperpanos Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου 2012 Πάρα πολύ καλοί, μόνο το σόλο θα ήθελα λίγο πιο "δυνατό" ίσως ;) όχι άλλο κάρβουνο!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-drummarios Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 2012 Παιδια τα σχολια σας ειναι σημαντικα. Θετικα και αρνητικα. Μην ντρεπεστε. :P :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pericles Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 2012 Γιατι να ντραπουμε ;Εν γενει παικτικα ηταν παρα πολυ καλο.Δειχνει γνωστες της μουσικης . Το σημειο που μ'αρεσε ηταν εκει που χαμηλωνετε ( πιανο ) και μετα φορτσαρετε παλι (φορτε) Αυτο δειχνει πολλα υπερ σας.Αν και αυτο το στυλ μουσικης ειναι εξω απο τα γουστα μου δεν παυει αντικειμενικα να τραβαει τα μπραβο.Μονο ''ασθενικο σημειο '' το σολο του κιθαριστα και τα keys που δεν ακουγονται παρα ελαχιστα.Αρε Καρπουζα το θαψες το οργανο. ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
zephyrous Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 2012 Αμαν! φαγωθήκατε με το σόλο!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pericles Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 2012 Εσυ το ''ριχνεις '' το σολο η εισαι ο ηχοληπτης;.Το σολο ειναι κατι διαφορετικο απο τα συνηθισμενα και γι'αυτο επρεπε να βγη λιγο πιο πανω..κατα την γνωμη μου παντα .Αλλα αν αρεσει ετσι σε σας δεν μου πεφτει λογος. 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
hyperpanos Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 2012 Αμαν! φαγωθήκατε με το σόλο!! Μην αρπάζεσαι. Επειδή τα ρυθμικά είναι σε υψηλό επίπεδο, για αυτό είπα ότι θα ήθελα το σόλο πιο "δυνατό". Αν εσάς σας αρέσει έτσι, πάσο ;) όχι άλλο κάρβουνο!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
zephyrous Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 2012 Σίγουρα μπορούν να παιχτούν και καλύτερα πράγματα 8), πολλοί φίλοι το βρήκαν περίεργο που ήμουν τόσο λιτός κι απέριττος...ίσως στην version του δίσκου ν αλλάξει, θα δείξει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
zephyrous Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 2012 Μην αρπάζεσαι. Επειδή τα ρυθμικά είναι σε υψηλό επίπεδο, για αυτό είπα ότι θα ήθελα το σόλο πιο "δυνατό". Αν εσάς σας αρέσει έτσι, πάσο ;) Παιδιά! παρεξήγηση, δεν αρπάζομαι. Απλά έχω φάει πολύ πείραγμα από τους φίλους αυτό τον καιρό, τα καλοπροαιρετα πειράγματα είναι πάντα καλοδεχούμενα για 'μενα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
hyperpanos Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 2012 Σίγουρα μπορούν να παιχτούν και καλύτερα πράγματα 8), πολλοί φίλοι το βρήκαν περίεργο που ήμουν τόσο λιτός κι απέριττος...ίσως στην version του δίσκου ν αλλάξει, θα δείξει. Το μόνο σίγουρο είναι ότι μπορείς να παίξεις καλύτερα ;) όχι άλλο κάρβουνο!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση