Προς το περιεχόμενο

Solarmonkeys - "Momma's son" NEW video!

zephyrous

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γιατι να ντραπουμε ;Εν γενει παικτικα ηταν παρα πολυ καλο.Δειχνει γνωστες της μουσικης .

Το σημειο που μ'αρεσε ηταν εκει που χαμηλωνετε ( πιανο ) και μετα φορτσαρετε παλι (φορτε)

Αυτο δειχνει πολλα υπερ σας.Αν και αυτο το στυλ μουσικης ειναι εξω απο τα γουστα μου δεν παυει αντικειμενικα να τραβαει τα μπραβο.Μονο ''ασθενικο σημειο '' το σολο του κιθαριστα και τα keys που δεν ακουγονται παρα ελαχιστα.Αρε Καρπουζα το θαψες το οργανο. ;D ;D

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εσυ το ''ριχνεις '' το σολο η εισαι ο ηχοληπτης;.Το σολο ειναι κατι διαφορετικο απο τα συνηθισμενα και γι'αυτο επρεπε να βγη λιγο πιο πανω..κατα την γνωμη μου παντα .Αλλα αν αρεσει ετσι σε σας δεν μου πεφτει λογος. 8)

Αμαν! φαγωθήκατε με το σόλο!!

Μην αρπάζεσαι. Επειδή τα ρυθμικά είναι σε υψηλό επίπεδο, για αυτό είπα ότι θα ήθελα το σόλο πιο "δυνατό". Αν εσάς σας αρέσει έτσι, πάσο  ;)

όχι άλλο κάρβουνο!!!

Σίγουρα μπορούν να παιχτούν και καλύτερα πράγματα  8), πολλοί φίλοι το βρήκαν περίεργο που ήμουν τόσο λιτός κι απέριττος...ίσως στην version του δίσκου ν αλλάξει, θα δείξει.

Μην αρπάζεσαι. Επειδή τα ρυθμικά είναι σε υψηλό επίπεδο, για αυτό είπα ότι θα ήθελα το σόλο πιο "δυνατό". Αν εσάς σας αρέσει έτσι, πάσο  ;)

Παιδιά! παρεξήγηση, δεν αρπάζομαι. Απλά έχω φάει πολύ πείραγμα από τους φίλους αυτό τον καιρό, τα καλοπροαιρετα πειράγματα είναι πάντα καλοδεχούμενα για 'μενα!

Σίγουρα μπορούν να παιχτούν και καλύτερα πράγματα  8), πολλοί φίλοι το βρήκαν περίεργο που ήμουν τόσο λιτός κι απέριττος...ίσως στην version του δίσκου ν αλλάξει, θα δείξει.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι μπορείς να παίξεις καλύτερα  ;)

όχι άλλο κάρβουνο!!!

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου