constantinos9 Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου 2012 Προχθες που έπαιζα με τα midi μου και τη Misirlou...!!! τι σου κάνει ο καύσωνας ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου 2012 Guru Share Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου 2012 Μάλιστα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
constantinos9 Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου 2012 ε, ναι μωρέ, το ξέρω... και αυτοσαρκάζομαι ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου 2012 Guru Share Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου 2012 ε, ναι μωρέ, το ξέρω... και αυτοσαρκάζομαι ;) :D ;) Λίγα λόγια για το midi σου θα μας πεις; Εσύ τα έπαιξες όλα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
constantinos9 Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου 2012 Ευχαρίστως, γι'αυτό και το ανέβασα! DAW: Nuendo 4 Percussion programming: Stylus RMX Φλάουτο: RAVST Duduk: Colossus vst pads: Atmosphere Μπάσο και μαντολίνο παιγμένα φυσικά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Marios Paradisis Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου 2012 Συγχαρητήρια, πολύ καλή δουλειά με όμορφο χρώμα. :) Προσπάθησα και πριν να γράψω αλλά για κάποιο ανεξήγητο λόγο δεν μου δημοσίευε το μήνυμα. www.youtube.com/user/MariosParadisis www.neocymatics.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
BlackForest Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2012 Δεν ξερω τι λετε εσεις αλλα εμενα μου αρεσε ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ! Εφτιαξες απιστευτη ατμοσφαιρα! Το ακουω καθε μερα ;D My spirit sighs in peace - Opeth Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2012 Moderator Share Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2012 Κι εμένα μου άρεσε. :) Αν μου επιτρέπεται μια "περίεργη" παρατήρηση: Δεν μου αρέσει το ντο που ακούγεται στο 1:03 (και αλλού). Δεν ισχυρίζομαι ότι δεν ταιριάζει, αλλά ότι είναι περιττό μπιχλιμπίδι. Η αντίστοιχη νότα υπάρχει σε πολλές εκτελέσεις και πάντα με εκνευρίζει. ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alderbody Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2012 πολυ ωραιο! πολυ ...κινηματογραφικο! μου θυμισε κατι απο την ατμοσφαιρα του αλμπουμ Songs of the Victorious City των Anne Dudley και Jaz Coleman. wood matters Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nasokosm Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2012 Ωραιότατο! :D Εξη χορδές και ειναι πολλές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση