geokok Δημοσιευμένο 14 Αυγούστου 2006 Share Δημοσιευμένο 14 Αυγούστου 2006 Έχει κανείς κανέναν καλό μάστορα για να μου φτιάξει το κακόμοιρο το πικ απ μου... είναι ένα από τα τελευταία που είχα αγοράσει ηλεκτρονικά full automatic pioneer... άντε γιατί έχω καινούργιο υλικό και πρέπει να το ακούσω...!! :D :D ευ..στω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Leondas Δημοσιευμένο 17 Αυγούστου 2006 Share Δημοσιευμένο 17 Αυγούστου 2006 Eγώ πέταξα το δικό μου και πήρα ένα stanton T 80... ¶σχετο ε? Πάντως θα πρεπε να μας πεις τι ζημιά έχει το μηχανάκι... Ίσως κάποιος μπορεί να σε βοηθήσει τότε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 17 Αυγούστου 2006 Administrator Share Δημοσιευμένο 17 Αυγούστου 2006 Η αντιπροσωπεία είναι το σωστό μέρος να κοιτάξεις. www.intersys.gr Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geokok Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2006 τα λαμπάκια ανάβουν... απλά δεν κουνιέται τίποτα δυστυχώς... πήρα τηλ δεν απαντούσαν (λόγω διακοπών)... θα ξαναδοκιμάσω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
toneless Δημοσιευμένο 19 Αυγούστου 2006 Share Δημοσιευμένο 19 Αυγούστου 2006 Πιθανόν να έσπασε ο ιμάντας περιστροφής αλλά κάτι τέτοιο είναι αδύνατον για καινούριο μηχάνημα. Εννοείτε ότι η αντιπροσωπεία ωφείλει να στο επισκευάσει. Άκου να δεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
LarryMullen Δημοσιευμένο 20 Αυγούστου 2006 Share Δημοσιευμένο 20 Αυγούστου 2006 ...και αμα σου κανουν νερα τριχτους δοντια και παρε την ΙΝΚΑ! :wink: Ασχετο.. αλλα ηθελα να το πω! :P Ο ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΙΚΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ LARRY! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩΩΩ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση