Προς το περιεχόμενο

Θέλω ακριβή κάρτα ήχου για εξωτερικό προενισχυτή;

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αχαχαχαχα, εντάξει τότε με τον αντάπτορα. Νόμιζα ότι υπήρχε θέμα αν τροφοδοτούσε μια έξοδος 2 ακουστικά...Ευχαριστώ για τις συμβουλές :)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 22
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Universal audio..... Apollo ......για τσεκαρε......

ΕΣΥ να τσεκαρεις το BUDGET του παλικαριου.... ;D

ζηταει να αγορασει ενα καλο και οικονομικο.... αυτοκινητο και του προτεινεις Ferrari GTO... ;D

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Μην είσαι υπερβολικός.....δεν έχουν και τόσο μεγάλη διάφορα στην τιμή με αυτα που του προτεινες......Ειδικά για value for money..... H metric έχει 1259 για δυο in.... Η Apollo έχει 1999 για 8 και το acceleration card μαζι για τα plug in.....Λέω εγω τώρα..... :)

GTO εννοείς Pontiac ?

Rehearse more....edit less!!!!!!

Μην είσαι υπερβολικός.....δεν έχουν και τόσο μεγάλη διάφορα στην τιμή με αυτα που του προτεινες......Ειδικά για value for money..... H metric έχει 1259 για δυο in.... Η Apollo έχει 1999 για 8 και το acceleration card μαζι για τα plug in.....Λέω εγω τώρα..... :)

GTO εννοείς Pontiac ?

Η ΜΕTRIC κανει 1500 αλλα η συγκεκριμενη κανει 1200 γιατι ειναι Β STOCK και για αυτο και του την προτεινα...,το budget του παιδιου ειναι στο 1000αρικο οποτε αν του προτεινουμε καρτα που κανει 2 χιλιαρικα ξεφευγουμε λιγακι.... ;)

Απο την αλλη βεβαια μιλας και με εναν..τσιπη που ακομα την M Audio 410 χρησιμοποιει ακομα και για να μιξαρει δισκους... ;D

αν  μου ζητουσες να πω ειλικρινα τη γνωμη μου θεωρω οτι ειναι ΚΤΗΝΩΔΕΣ overkill να αγορασεις καρτα ηχου 1500 ευρω για να γραφεις....αναλογικα synths.... ::),να πω οτι θα εγραφες ντραμς και φωνες και κιθαρες να το δικαιολογησω...αν και με την 410 ..μαμω τα ντραμς και τις κιθαρες γραφω...αλλα....συνθια?

• Moderator

Η σκέψη μου είναι η εξής. 3-4 synthesizer αναλογικά που θα πρέπει να ηχογραφούνται (όχι ταυτόχρονα).

Με βάσει αυτό πάντως, και ξαναδιαβάζωντας το thread….τι τις θες τις τρελές προ-ενισχύσεις …..και τα πολλά πολλά…..in/outs ….

Εκτός αν γράφεις και ακουστικά όργανα και φωνές…

edit: με πρόλαβε ο καρντάσης... :P ;D ;D

(αν  μου ζητουσες να πω ειλικρινα τη γνωμη μου θεωρω οτι ειναι ΚΤΗΝΩΔΕΣ overkill να αγορασεις καρτα ηχου 1500 ευρω για να γραφεις....αναλογικα synths.... ::),να πω οτι θα εγραφες ντραμς και φωνες και κιθαρες να το δικαιολογησω...αν και με την 410 ..μαμω τα ντραμς και τις κιθαρες φραφω...αλλα....συνθια?)  

Ε εντάξει, ούτως ή άλλως δε πάω σε τόσο ακριβή κάρτα. Και ο SPL κάνει και άλλες δουλειές. Ε είναι αναλογικά τα σύνθια, είναι κρίμα να χαραμίζεται ο ήχος από τους κονβέρτερς....

Ε είναι αναλογικά τα σύνθια, είναι κρίμα να χαραμίζεται ο ήχος από τους κονβέρτερς....

ναι θα χασεις την..αναλογιλα αν εχεις πσηφια κονβερτορες.... ;D

δε μου λες...τη δουλεια σου σε κασσετες και σε βινυλιο θα την κυκλοφορησεις? ;D

εξω απο την πλακα....μη πολυχαβεις το hype...οποιαδηποτε καρτα πανω απο 300 ευρω εχει μια χαρα κονβερτορες και μια χαρα...αναλογιλα  :P...θα σου δωσει...

Εγω σου προτεινω την M Audio 610 & σου προτεινω με τα ρεστα να παρεις καλυτερα ΜΟΝΙΤΟΡ ή να φτιαξεις τον χωρο σου... ;)

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου