Shelter Δημοσιευμένο 17 Ιουλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 17 Ιουλίου 2012 Αν ισχύει αυτό, με έχεις εσύ διορθώσει. Δεν το ήξερα. (Πωπωπω, έχω καιρό να περάσω από το κέντρο της Αθήνας), συγγνώμη. Αν δεν υπάρχει με κάποιο τρόπο στο εμπόριο, τότε λογικά ίσως είχε αφήσει το αρχείο του σε κάποια βιβλιοθήκη ή κάποιον οργανισμό. Αν υπάρχει κάποιος που να γνωρίζει σχετικά (κανένας μαθητής του ή φιλικά προσκείμενο πρόσωπο) θα βοηθούσε πολύ. Απο την Tele δεν ξεκινάς. Στην Esquire καταλήγεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru makam Δημοσιευμένο 17 Ιουλίου 2012 Guru Share Δημοσιευμένο 17 Ιουλίου 2012 Κρίμα... Μεγάλη απώλεια για την Ελληνική μουσική. Πολύ καλός μουσικός, μεγάλος δάσκαλος και ωραίος άνθρωπος. Υπήρξε δάσκαλός μου και μετέπειτα συνεργάτης για κάμποσα χρόνια... Μήπως ξέρει κάποιος, πότε και που θα γίνει η κηδεία; Makis Ablianitis facebook.com/makisablianitisofficial Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 17 Ιουλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 17 Ιουλίου 2012 Μήπως ξέρει κάποιος, πότε και που θα γίνει η κηδεία; Η κηδεία του θα γίνει από το Γ΄ Νεκροταφείο (Νίκαιας) την Τέταρτη 18 Ιουλίου στις 10.30πμ. Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Nikolas Δημοσιευμένο 17 Ιουλίου 2012 Guru Share Δημοσιευμένο 17 Ιουλίου 2012 Αν ισχύει αυτό, με έχεις εσύ διορθώσει. Δεν το ήξερα. (Πωπωπω, έχω καιρό να περάσω από το κέντρο της Αθήνας), συγγνώμη. Δυστυχώς ισχύει... Κρίμα για τον κ. Κλάββα... :( RIP! Home - Editions Musica Ferrum Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
aggelos_ Δημοσιευμένο 17 Ιουλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 17 Ιουλίου 2012 Άλλος ένας πάει. Κρίμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
myrsias Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2012 Διορθώστε με αν κάνω λάθος, αλλα νομίζω ότι έκλεισε. Δεν ξέρω αν διατηρούν ακόμα το μαγαζάκι στο μέγαρο μουσικής, αλλα αυτο στην στοά της όπερας δεν υπάρχει πια. Άλλη μια απώλεια για την Σύγχρονη Ελληνική μουσική... Η λέσχη του δίσκου, πάντως, λειτουργεί στο υπόγειο του Ελευθερουδάκη στην Πανεπιστημίου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Shelter Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2012 Ευχαριστώ. Θα απευθυνθώ σε αυτούς. Απο την Tele δεν ξεκινάς. Στην Esquire καταλήγεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση