hyperpanos Δημοσιευμένο 16 Ιουλίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 16 Ιουλίου 2012 Δεν ξέρω τι να κάνω με 'σένα. Έχει τύχει κάποιες φορές ν' αρχίσω να γράφω, για ανούσια πράγματα που έχεις παίξει και τη τελευταία στιγμή να μη πατάω την "αποστολή" γιατί μου είσαι συμπαθής. Ευτυχώς, γιατί σήμερα θ' αναγκαζόμουνα να τα πάρω όλα πίσω. ;) Ναι ο άτιμος είμαι συμπαθητικός και δεν μπορεί κανείς να μου κρατήσει κακία ;) ;D ;D ;D. Η τελευταία κουβέντα πραγματικά με τιμάει, αλλά και να θες να μου τα χώσεις πάλι δεν πειράζει... Για αυτό είναι οι φίλοι ;) Σε ευχαριστώ πραγματικά Νέστορα :) όχι άλλο κάρβουνο!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2012 Πολύ ωραίο παίξιμο και ήχος Πάνο. Αλλά παραθυμίζει καράφλα. ;D ;D ;D Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
hyperpanos Δημοσιευμένο 21 Ιουλίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 21 Ιουλίου 2012 Πολύ ωραίο παίξιμο και ήχος Πάνο. Αλλά παραθυμίζει καράφλα. ;D ;D ;D Είδες, ίδιο είναι ;D ;D ;D Σε ευχαριστώ φίλε :) όχι άλλο κάρβουνο!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kostaras75 Δημοσιευμένο 21 Ιουλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 21 Ιουλίου 2012 Ωραιος ρε Πανο...μπραβο και παλι :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
hyperpanos Δημοσιευμένο 21 Ιουλίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 21 Ιουλίου 2012 Ωραιος ρε Πανο...μπραβο και παλι :) Σε ευχαριστώ πολύ φίλε :) όχι άλλο κάρβουνο!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
krknow Δημοσιευμένο 22 Ιουλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 22 Ιουλίου 2012 https://www.facebook.com/Adjusttheband/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
hyperpanos Δημοσιευμένο 22 Ιουλίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 22 Ιουλίου 2012 Χαίρομαι πολύ που σου άρεσε. Σε ευχαριστώ πολύ :) όχι άλλο κάρβουνο!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση