Προς το περιεχόμενο

Ποιό G3 ήταν ή θα μπορούσε να ήταν το καλύτερο?

kbasilis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Για την 1η τριάδα μου αρέσει οτι είναι 80's παίχτες που έχουν πάει το παίξιμο τους ένα βήμα παραπέρα από τους shredders των 80's. Έχουν προσωπικότητα, άποψη και ιδιαιτερότητα τα σόλο/παιξίματα τους, αν μπορώ να το χαρακτηρίσω έτσι το παίξιμο τους, κάτι που τους κάνει να ξεχωρίζουν στα αυτιά μου.

Για τον Morse ντάξει...είναι απλά θεός που πολύ θα ήθελα να τον ακούσω σε διάφορα πλαίσια/σύνολα μιας και πάντα με συναρπάζει η προσαρμοστικότητα του σε όλα τα είδη με το δικό του ιδιαίτερο χαρακτήρα στο παίξιμο.

Οι λοιποί είναι πιο country τέρατα που παίζουν τα πάντα με ένα southern/country blend κάοντας το κάθε τι "κτήμα" τους.

Οι λίστες και τα combo παιχτών σαφώς δεν έχουν τελειωμό αλλά ειδικά η 1η τριάδα θα 'ταν το favourite...

...When i got the music i gotta place to go...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 100
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Εικόνες

Πως φαντάζεσαι να ότι δένει αυτός ο συνδηασμός?

Μουσικά-συνθετικά-ηχητικά μια χαρά "Α Ψ Ο Γ Α" δένει.

Τώρα με τις παραξενιές του Blackmore και του Malmsteen δεν ξέρω τι θα έπαιζε αλλά ΟΚ, κάπως θα τα έβρισκαν ε?

Lyrics: Wasted Time Between Solos!!!

Μουσικά-συνθετικά-ηχητικά μια χαρά "Α Ψ Ο Γ Α" δένει.

Τώρα με τις παραξενιές του Blackmore και του Malmsteen δεν ξέρω τι θα έπαιζε αλλά ΟΚ, κάπως θα τα έβρισκαν ε?

Λογικά θα τα βρίσκαν.

Έχουν μια κλίση προς την κλασική και οι τρείς πιστεύω πως εκεί θα έδενε το γλυκό.

Μόνο να μην το παρακάνει ο Malmsteen που ώ συνίθος κάνει,με ηχιτηκο αποτέλεσμα

Τρρρρρρουυυ ροοουυυρρρρρτρρρρρρρρρρρρρρρρου! σε ίδιο πάντα μοτίβο και όλη την ώρα.

Όπως είπα και πιο πριν είναι από τους αγαπιμένους μου δεν έχω κάτι μαζί του,αλλά έχει αυτό το κόλλιμα.

Flying High Again

Lee Ritenour, Larry Carlton (που έχουν παίξει πολλές φορές μαζί)...και Steve Lucather (που έχει παίξει και με τους 2 τους ξεχωριστά)...για να τους κουβαλάει τις κιθάρες :D

Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου