Προς το περιεχόμενο

Ποιό G3 ήταν ή θα μπορούσε να ήταν το καλύτερο?

kbasilis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντήσεις 100
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Εικόνες

Για μένα η ιδανική G3 θα ήταν Satriani - Petrucci - Gilbert (ή Morse).  :)

Τον Vai τον βγάζω απ' έξω γιατί προσωπικά με κουράζει πάρα πολύ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Που ήταν: για προσωπικούς λόγους, 2005 Live in Tokio, Petrucci-Vai-Satriani

Θα μου άρεσε να έβλεπα ένα πιο "metal"  G3 με τυπάδες όπως ο Kerry King, ο θεούλης ο Phil Demmel, o Gus G και ο Syu (φτωχός πλην τίμιος) ή κανα παλιό θηρίο όπως ο Malmsteen, αλλά δεν παίζει :Ρ

Guitarist in training

• 4 εβδομάδες αργότερα...
  • 2 μήνες αργότερα...

blue,marathon kai lorda vlepw eiste adior8wtoi kai parolo pou oi ektimhseis sas gia thn poreia twn Heart Attack diapseuthkan patagwdws eksakolou8eite tis eirwnies kai ta sxoliakia...kati kserete parapanw fainetai apo tous cloven hoof,tous outloud,to giwrgo gakh,group apo italia agglia kai souhdia kai tosa alla pou mas kalesan na moirastoume to stage ta 2 auta xronia pou eseis xasomerate sto forum...kala myala to neo etos euxomai

blue,marathon kai lorda vlepw eiste adior8wtoi kai parolo pou oi ektimhseis sas gia thn poreia twn Heart Attack diapseuthkan patagwdws eksakolou8eite tis eirwnies kai ta sxoliakia...kati kserete parapanw fainetai apo tous cloven hoof,tous outloud,to giwrgo gakh,group apo italia agglia kai souhdia kai tosa alla pou mas kalesan na moirastoume to stage ta 2 auta xronia pou eseis xasomerate sto forum...kala myala to neo etos euxomai

Καλά...κορυφαίο...κάτω από τον Jimmy Page βρήκες να το γράψεις? ;D ;D ;D Πούσαι, το νέο έτος...μην χαθείς, να περνάς καμμιά βόλτα ;D

Υ.Γ για τον Blue και εγώ έχω την ίδια γνώμη, ότι είναι χασομέρης! 8)

Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή

apo pou na pernaw?paizeis kapou zwntanh mousikh gia na se kamarwsw? :P

Πάλι καλά...την άλλη φορά...ήθελες να με δείρεις...Μεγαλώνεις βλέπω ;) ;D

Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή

Μπορείς να το πεις G3(mini) made in ozzy

ειμαι παραξενος που δεν μου αρεσε καθολου κανενα σολο?

Θέλω Rory,Jimi,Stevie ray μαζί live!

Τι ζηταω πια?

Γειά σας και πάλι!

Με αφορμή χθεσινού άρθρου για το G3 με τον morse υπήρξαν ενδιαφέρον γνώμες και γούστα για το team του G3.

Θα ήθελα να εκφράσουμε γνώμες για το ποιό G3 θα θεωρούσε κανείς το καλύτερο από αυτά που έχουν γίνει ή από αυτό ή αυτά που θα ήθελε κανείς να γίνει θεωρόντας το το καλύτερο.

Για να γίνει και πιό ενδιαφέρον στην λίστα μπορούν(υποθετικά)να μπουν και κιθαρίσττες που δεν βρίσκονται πλέον στην ζωή R.I.P. αλλά και κιθαρίστες οι οποίοι δεν μπορούν πλέον λόγο ατυχήματος ή κάποιας αρώστιας δεν είναι σε θέση να παίξουν(κρίμα).

Καλό καλοκαίρι σε όλους! :D

8)

Τι θα έλεγες για  Ζαμπέτας,Χιώτης,Νικολόπουλος(μπουζ3)

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου