samy paraga Δημοσιευμένο 15 Ιουλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 15 Ιουλίου 2012 Έκανα κάτι δοκιμές στα τούμπανα και ξαφνικά μου προέκυψε ένας τέμπος ,μετά έβαλα έναν πλήκτρο κι ότι κάτσει ,ύστερα έψαχνα ένα Γιαννόπουλο να βρίζει ,αλλά μου έκατσε ο Μπένη, αργότερα που ήρθανε 2 κότερα και σκέφτηκα το Ντε Νίρο και ακόμη πιο ύστερα είπα να μη βάλω μπάσσο ,απλά μια κιθάρα . Η πρώτη που έγραψα είχε θέματα ,έγραψα δεύτερη, πάλι με προβλήματα και πάνω που έλεγα να γράψω και μια τρίτη μου έκατσε να τις ακούσω και τις 2 μαζί και ορίστε τι συνέβει ;D Ήρθε και ο ηχολήπτης και μου εξήγησε πως το πράμα με τόσο ριβέρμπ στον ενισχυτή και τόσους θορύβους στα κανάλια των φωνητικών και κοινές συχνότητες στα πλήκτρα δημιουργούνται συχνοτικά φαινόμενα που ακυρώνουν κάθε προσπάθεια βελτίωσης ;D Εμένα πάντως με άρεσε και είπα να ακούσω τις απόψεις σας . Μη το ρίξουμε σε πολιτικές αναλύσεις ,απαγορεύεται εκ της διευθύνσεως ;) http://soundcloud.com/samy-paraga/r-u-talking-to-me No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
george956 Δημοσιευμένο 15 Ιουλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 15 Ιουλίου 2012 Εμενα μου αρεσε παντως..... ισως χρειαζεται λιγο παραπανω Μπενη για να δεσει το κομματι, αλλα αμα λαχει προσθεσε μαζι και λιγο gap, υπαρχουν παμπολλες φρασεις δικες του (μουσικες φρασεις εννοω ε; ;D) που μπορουν να δωσουν αλλο νοημα στο κομματι σου...... Τωρα βεβαια αν θελεις να το απογειωσεις τελειως δεν εχεις παρα να ψαξεις να βρεις εκπομπες της συγχωρεμενης της Μαλβινας που αφορουν συγκεκριμενο πολιτικο γιγαντα (με ελιες Καλαμων) να παρεις οτι τραβαει η ψυχη σου - ο τυπος εχει πει απειρα σουξε - και να γινει το ελα να δεις! :) ;D Γιώργος, μόνο με μηδέν λιπαρά please Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
atreu73 Δημοσιευμένο 17 Ιουλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 17 Ιουλίου 2012 Ενώ ακούω την δυσφορία και μια γενική περιπαικτική διάθεση δεν ακούω πουθενά την φυσική κατάληξη του are you talking to me. Δεν ακούω καμία κάθαρση. Ίσως αυτό να είναι και το ζητούμενο αλλά για μένα δεν είναι αρκετό. ο χρόνος αρκετός Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2012 Προφανώς μάλλον ήτω αδιάφορο :( χαχαχαχαχαχαχα Δεν έχω να συζητήσω τπτ επί των λεγομένων των ''τραγουδιστών'' συγνώμη και ευχαριστώ για το κόπο στο σχολιασμό Ατρέου και Γεώργιε ,αλλά επικεντρώνεστε εις τους στίχοι που εκ προιμίου είναι θέμα που δεν ακουμπάμε στο ΝΟΙΖ . Όπως θα έλεγε και ο Κουτσογιαννόπουλος ,θα μπορούσα να βάλω τον ήχο μιας εκπυρσοκρότησης με το άκουσμα ενός κάλυκα να σκάει στο πάτωμα ....................''Ο σκηνοθέτης προς στιγμή το σκέφτηκε ,αλλά επειδή βιαζόταν και δεν έβρισκε το κατάλληλο ηχητικό ντοκουμέντο...............'' μετά σκέφτηκε πως αυτό θα ήταν καλή ιδέα αν η διάρκεια ήταν στα 3 λεπτά μάξιμουμ κι εδώ έφτασε στα 4+, ενώ το αρχικό κόνσεπτ ήταν για 5+ ;D Ίσως υπάρξει μικρώτερη βέρσιον με αλλαγές ,θα αργήσει όμως καθότι ου καλλιτέχνης θα λείψει σερί 1 μήνα για δουλειές και καπάκι 15 μέρες διακοπές ,οπότε ...............Παντοτινά Μάμρες ;D No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2012 και καπάκι 15 μέρες διακοπές για προνομιούχο σε βλέπω..... Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ThePilgrim Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2012 Καλή φάση, ψυχεδέλεια 8) ....another day.....another corpse....another reason... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
funky_bassman Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2012 Ωραίο! Πολύ ωραίο μπορώ να πω! Αλλά μου χάλασες την έκπληξη γιατί ήθελα να ανεβάσω ένα δικό μου τραγούδι που έχει το r u talking to me! (μαζί και με άλλες κλασσικές ατάκες από ταινίες)... ΚΑΚΕ!!! :'( LA ROJΑ ARMADA Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2012 Moderator Share Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2012 Το κομμάτι «άρρωστο» ….με την καλή έννοια, βασισμένο (ξεκάθαρα) στις σκοτεινές punk-o – rockabilly καταβολές σου. Μου άρεσε πολύ. Για το concept…τι να πώ…εσύ ξέρεις....εσύ είσαι ο καλλιτέχνης. :P ;D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου 2012 Είμαι ο καλλιτέχνης και θέλω διακοπές ,έχω κουραστεί απ τις απανωτές τουρνέ στα νησιά ,χώρια που δεν έχω χρόνο και δυνάμεις να συγγράψω νέα πονήματα άνευ διακοπών απ τις τουρνέ ;D No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου 2012 Moderator Share Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου 2012 Εγώ το κατανοώ απόλυτα , αλλά συνήθως διακοπές κάνουμε στα νησιά ,χώρια ;D ;D ;D ;D Και εγώ θέλω κάνα χρόνο διακοπές να κάνω ….ΤΙΠΟΤΑ! ;D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση