kbasilis Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2012 Μιας και πιάσαμε morse ας κάνουμε μια παράκαμψη από το G3 να δούμε λίγο καλύτερα τι εστί Morse μιας και είναι ο καινούριος να μου επιτραπί να το πω στην παρέα των G3 Έχω και ένα φοβερό σολάκι που είναι οι purple με την συμφωνική του Λονδίνου αλλά το ψάχνω ακόμα για το πως θα το ανεβάσω ΑΞΙΖΕΙ ΠΟΛΛΑ το συγκεκριμένο! Flying High Again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2012 Βαρα! ;D Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kbasilis Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2012 Βαρα! ;D Για επυσηναπτόμενο είναι μεγάλο προσπάθησα να το ανεβάσω μέσω διδυκτίου και ένα ΜΡ3 χρειάζεται ολόκληρη Οδύσεια τουλάχιστον για μένα που δεν τα ξέρω. Δεν μπόρεσα γιατί δεν καταλαβαίνω τι ζητάνε τα site που είναι για να ανεβάζεις τραγούδια. :P Flying High Again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση