muddygiorgos Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2012 Ευχαριστω παιδια αλλα δεν ειναι κατι απο ολα αυτα. Και οι λαμπες ειναι παρα πολυ καλα στερεωμενες με κατι ελατηρια και η κιθαρα και το καλωδιο παιζουν κανονικα αλλου. 2+2=5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Sottos Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2012 Ευχαριστω παιδια αλλα δεν ειναι κατι απο ολα αυτα. Και οι λαμπες ειναι παρα πολυ καλα στερεωμενες με κατι ελατηρια και η κιθαρα και το καλωδιο παιζουν κανονικα αλλου. Άρα πας για αλλαγή ελαττωματικού προϊόντος κατευθείαν, με έξοδα του thomann. Συμβαίνουν αυτά. Μπορεί να σου ζητήσουν φωτογραφίες, αποδείξεις κλπ αλλά στο τέλος θα στον αλλάξουν/επισκευάσουν. Εύχομαι ο επόμενος να είναι μια χαρά! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
muddygiorgos Δημοσιευμένο 12 Αυγούστου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 12 Αυγούστου 2012 Παρελαβα λοιπον εχθες τον καινουριο και ευτυχως δουλευει. Το αποτελεσμα απλα ξεπερασε τις προσδοκιες μου. Σαν ποιοτητα ηχου τον συγκαταλεγω με τους καλους και ακριβους Vox, Fender, Marshall και Orange που εχω παιξει. Ο χαρακτηρας του μιας και δεν ειχα ξαναπαιξει με Bad Cat μου μοιαζει κατι μεταξυ Marshall και Vox (στο πολυ περιπου). Η κατασκευη ειναι εξαιρετικη και αυτη. Τα 5 Watt ειναι η καταλληλη ενταση για home recording χωρις να ξεκουφαινεις τους γυρω σου. Τα καθαρα του ειναι κρυσταλλινα (οχι Fender κρυσταλλινα αλλα ειναι πολυ καλα) και η λιγη βρωμια στο τερμα του gain πολυ ποιοτηκη. Το μονο αρνητικο για μενα ειναι οτι θα ηθελα να εχει ενα stand-by. Ειχα και 15αρη και 30αρη σε αυτα τα χρηματα και τελικα αποδεικνυεται πως οτι πληρωνεις παιρνεις. Ο επομενος μου ενισχυτης θα ειναι σιγουρα ενας αμερικανος Bad Cat. 8) 2+2=5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 12 Αυγούστου 2012 Share Δημοσιευμένο 12 Αυγούστου 2012 Το μονο αρνητικο για μενα ειναι οτι θα ηθελα να εχει ενα stand-by. δεν χρειαζεται,trust me,γλυτωνεις και τις ηλιθιες συζητησεις του στυλ "πως ανοιγοκλεινει ο ενισχυτης?" ;D www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση