Προς το περιεχόμενο

Πεταλιέρα ή ενισχυτής; Υπάρχει δίλημμα;

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ότι πείς αδερφέ...Αφού δεν σου αρέσει η κατάληξη , θα φροντίσω να την αλλάξω και να σου κρατάω το ενδιαφέρον...Ειδικά αν νομίζεις ότι κάποιος σου υποδεικνύει κάτι....

Είχα γράψει ένα ολόκληρο κατεβατό ως απάντηση αλλά on second thought δεν βρίσκω ότι υπάρχει λόγος να το ποστάρω...

Aris, nice one!  ;D  ;D

Μόνο που δεν υπάρχει καμμία διάθεση για ιντερνετικό καβγά, στα 3.200 τόσα μυνήματα που έχω νομίζω ότι φαίνεται το πως λειτουργώ συνήθως εδώ μέσα.

Σορρυ αν υπήρξε η εντύπωση οτι ανέβηκαν οι τόνοι, ο γραπτός λόγος ξεγελάει...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 111
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Είχα γράψει ένα ολόκληρο κατεβατό ως απάντηση αλλά on second thought δεν βρίσκω ότι υπάρχει λόγος να το ποστάρω...

Aris, nice one!  ;D  ;D

Μόνο που δεν υπάρχει καμμία διάθεση για ιντερνετικό καβγά, στα 3.200 τόσα μυνήματα που έχω νομίζω ότι φαίνεται το πως λειτουργώ συνήθως εδώ μέσα.

Σορρυ αν υπήρξε η εντύπωση οτι ανέβηκαν οι τόνοι, ο γραπτός λόγος ξεγελάει...

Νταξει ρε συ πλάκα έκανα . Όλοι ξέρουμε εδώ μέσα ποιος είσαι όπως επίσης και ο octapus είναι πολυ καλο παιδι . Άντε συνεχιστε να ανεβάσουμε τηλεθέαση . Το βιντεακι με το gsp στην κονσόλα καλο ;

και ο octapus είναι πολυ καλο παιδι

και νοικοκύρης, δυό μέτρα άντρας, άξιος, μορφωμένος, τυχερή η κοπέλα που θα τον πάρει.  ;D

Ο Αριστοτέλης γίνεται κτήμα του Γερμανού που τον μελετά, όχι του Έλληνα που τον αγνοεί

Νταξει ρε συ πλάκα έκανα . Όλοι ξέρουμε εδώ μέσα ποιος είσαι όπως επίσης και ο octapus είναι πολυ καλο παιδι . Άντε συνεχιστε να ανεβάσουμε τηλεθέαση . Το βιντεακι με το gsp στην κονσόλα καλο ;

Το βιντεάκι πρώτο Άρη,το πεταλάκι το έδωσες?

Flying High Again

Άρη με την ευκαιρία θέλω να σου ζητήσω μια καθημερινή πρωινή αναφορά εξοπλισμού.

Σήμερα Ν του μήνα Μ έχω τις εξής πεταλιέρες, κεφαλές, καμπίνες, πεταλάκια, κιθάρες.

Να βρούμε επιτέλους ένα λογαριασμό.

και νοικοκύρης, δυό μέτρα άντρας, άξιος, μορφωμένος, τυχερή η κοπέλα που θα τον πάρει.  ;D

μόνο με την μύτη έχει ένα θεματακι.

Άρη με την ευκαιρία θέλω να σου ζητήσω μια καθημερινή πρωινή αναφορά εξοπλισμού.

Σήμερα Ν του μήνα Μ έχω τις εξής πεταλιέρες, κεφαλές, καμπίνες, πεταλάκια, κιθάρες.

Να βρούμε επιτέλους ένα λογαριασμό.

Κοιτά αν έχεις iPhone μπες στο app store και κατέβασε την εφαρμογή aris17561 και θα σου έρχονται κάθε μέρα ενημερώσεις . Έτσι δεν θα μένεις ποτε πίσω γιατι όσο να ναι καταλαβαίνω την αγωνία σου .

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου