kbasilis Δημοσιευμένο 13 Ιουλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 13 Ιουλίου 2012 Κατάλαβα τι πρεπει να κάνω αλλα τα σκάτωσα στην κυριολεξια στο να βάλω χορδες.Όσο αστείο και αν φαινεται τα ΚΑΤΑΦΕΡΑ!η κιθάρα εχει lock στα κλειδιά και αντι να είναι πιο εύκολο εγώ το έκανα πιο δύσκολο!έβαζα τη μι και ενώ κουρδιζα και οταν εφτανε στο μι ήταν τελειως ξεκουρδιστη!την ξαναεβγαλα και οταν πηγα να βγαλω το bridge και να το ξαναβάλλω δεν έμπαινε!απο τη μια μεριά μπαίνει και απο την άλλη όχι.Απο τη μια μερία που μπαίνει δεν έχει μια μικρη βιδουλα που η άλλη μεριά έχει.Μάλλον πρέπει να την πάω σε τεχνικό γιατι μαλλον δε το χω. Άμα δεν σου κάνει κόπο ξανάεξίγισε γιατί δεν σε κατάλαβα. 1)Τι εννοείς !έβαζα τη μι και ενώ κουρδιζα και οταν εφτανε στο μι ήταν τελειως ξεκουρδιστη? 2)και οταν πηγα να βγαλω το bridge και να το ξαναβάλλω δεν έμπαινε 3)Απο τη μια μερία που μπαίνει δεν έχει μια μικρη βιδουλα που η άλλη μεριά έχει(που αναφέρεσαι εδώ?) Flying High Again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
respecttheo7 Δημοσιευμένο 13 Ιουλίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 13 Ιουλίου 2012 Ελπίζω οι φωτο να βοηθησαν.Έβαζα τη μι χορδή την ψιλή να την κουρδίσω και ενώ το κουρδιστηρη έλεγε μι όταν έπαιζα φα ακουγοταν λες και τραγουδουσα(τοσο φαλτσα),δε το γλιτωνω το 30αρι στο μαστορα...:P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kbasilis Δημοσιευμένο 13 Ιουλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 13 Ιουλίου 2012 Ελπίζω οι φωτο να βοηθησαν.Έβαζα τη μι χορδή την ψιλή να την κουρδίσω και ενώ το κουρδιστηρη έλεγε μι όταν έπαιζα φα ακουγοταν λες και τραγουδουσα(τοσο φαλτσα),δε το γλιτωνω το 30αρι στο μαστορα...:P Η βίδα που λείπει χάθηκε τελείως? Flying High Again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
respecttheo7 Δημοσιευμένο 13 Ιουλίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 13 Ιουλίου 2012 Ναι δε τη βρίσκω!αλλά απορώ πριν πως έμπαινε ολο το bridge ακόμη και αν υπήρχαν και οι δυο βίδες?!Παίζει να θέλει αλλαγή όλο το bridge και να πληρώσω μαλιοκέφαλα απο μια πατάτα?! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kbasilis Δημοσιευμένο 13 Ιουλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 13 Ιουλίου 2012 Ναι δε τη βρίσκω!αλλά απορώ πριν πως έμπαινε ολο το bridge ακόμη και αν υπήρχαν και οι δυο βίδες?!Παίζει να θέλει αλλαγή όλο το bridge και να πληρώσω μαλιοκέφαλα απο μια πατάτα?! Ψάξε καλά πριν πας σε μάστορα μην βάλεις καμία άλλη που να της μοιάζει γιατί το πιθανόν η βίδα που έχασες να είναι σε ίντζες ενώ η παρόμοια να είναι σε χιλιοστά και να κάνεις μεγαλύτερη ζημιά. Ψάξε καλά αν δεν την βρεις κοίτα μήπως πουλάνε σκέη βίδα από κιθαριστικό πάντα μαγαζί και όχι από σιδερικά. Ψάξε και πες μου τι έγινε αν την βρεις ή βρεις άλλη(αυτή που πρεπει εννοήται)πες μου δεν είναι κάτι το τρομακτικό. Flying High Again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
respecttheo7 Δημοσιευμένο 13 Ιουλίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 13 Ιουλίου 2012 Ψάξε καλά πριν πας σε μάστορα μην βάλεις καμία άλλη που να της μοιάζει γιατί το πιθανόν η βίδα που έχασες να είναι σε ίντζες ενώ η παρόμοια να είναι σε χιλιοστά και να κάνεις μεγαλύτερη ζημιά. Ψάξε καλά αν δεν την βρεις κοίτα μήπως πουλάνε σκέη βίδα από κιθαριστικό πάντα μαγαζί και όχι από σιδερικά. Ψάξε και πες μου τι έγινε αν την βρεις ή βρεις άλλη(αυτή που πρεπει εννοήται)πες μου δεν είναι κάτι το τρομακτικό. Ναι αλλά πριν πώς έμπαινε κανονικά όταν ήταν και οι δυο βίδες?αυτο δεν καταλαβαίνω.Αν την πάω εκεί που την αγόρασα(λιολιος θεσσαλονικη) που είναι αντιπρόσωπος esp τι στο καλό δε θα μου βάλει τη σωστή βίδα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kbasilis Δημοσιευμένο 13 Ιουλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 13 Ιουλίου 2012 Ναι αλλά πριν πώς έμπαινε κανονικά όταν ήταν και οι δυο βίδες?αυτο δεν καταλαβαίνω.Αν την πάω εκεί που την αγόρασα(λιολιος θεσσαλονικη) που είναι αντιπρόσωπος esp τι στο καλό δε θα μου βάλει τη σωστή βίδα? Πρέπει πρώτα να μπει στη θέση του και μετά να μπουν και να σφιχτούν οι βίδες. Άμα εσφιξες την μια βίδα χωρίς να το έχεις βάλει στη θέση του μετά δεν έχει αέρα να μετακινιθεί και να μπει εκεί που πρέπει. Την βρήκες την βίδα? Αν όχι δες μήπως μπορείς να βρεις σκέτη βίδα. Μαγαζί με όργανα θα σου βάλει την σωστή. Απλά στο είπα μην προμιθευτείς απο αλλού σιδερικά π.χ. αν και δεν έχει αλλά το λέω ως παράδειγμα,και μετά θα έβρισκες τον μπελά σου. Δες αν θα βρεις βίδα. Αν στο φέρουν στην θέση του αφυλοκερδός και σε χρεώσουν μια βίδα μόνο έχει καλός. Αν πάλι όχι πάρε την βίδα και θα το παλέψουμε μαζί από Θεσσαλονίκη είμαι στην χειρότερη θα συναντιθούμε να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε και αν το κάνουμε να σου βγει και τζάμπα. Θα ψάξεις για βίδα και στον τζέλιο και στον Ζάχο και μετά θα αγοράσεις υπάρχει και ο μαυρομουστάκης και οι Χορδές διπλα στον Ζάχο μήπος τυχόν και έχει. Δες τιμές όπου σε συμφαίρει αγόρασε ρώτα μήπως στο βάλουν στην θέση του μπας και δεν χρεώνουν. Αν πάλι την κάνεις μόνος σου μπορούμε και μέσο skype να σου λέω τι να κάνεις. Στο ξαναλέω αν βρεις την βίδα είναι γελοίο. Ψάξε και πες Flying High Again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
respecttheo7 Δημοσιευμένο 13 Ιουλίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 13 Ιουλίου 2012 Πρέπει πρώτα να μπει στη θέση του και μετά να μπουν και να σφιχτούν οι βίδες. Άμα εσφιξες την μια βίδα χωρίς να το έχεις βάλει στη θέση του μετά δεν έχει αέρα να μετακινιθεί και να μπει εκεί που πρέπει. Την βρήκες την βίδα? Αν όχι δες μήπως μπορείς να βρεις σκέτη βίδα. Μαγαζί με όργανα θα σου βάλει την σωστή. Απλά στο είπα μην προμιθευτείς απο αλλού σιδερικά π.χ. αν και δεν έχει αλλά το λέω ως παράδειγμα,και μετά θα έβρισκες τον μπελά σου. Δες αν θα βρεις βίδα. Αν στο φέρουν στην θέση του αφυλοκερδός και σε χρεώσουν μια βίδα μόνο έχει καλός. Αν πάλι όχι πάρε την βίδα και θα το παλέψουμε μαζί από Θεσσαλονίκη είμαι στην χειρότερη θα συναντιθούμε να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε και αν το κάνουμε να σου βγει και τζάμπα. Θα ψάξεις για βίδα και στον τζέλιο και στον Ζάχο και μετά θα αγοράσεις υπάρχει και ο μαυρομουστάκης και οι Χορδές διπλα στον Ζάχο μήπος τυχόν και έχει. Δες τιμές όπου σε συμφαίρει αγόρασε ρώτα μήπως στο βάλουν στην θέση του μπας και δεν χρεώνουν. Αν πάλι την κάνεις μόνος σου μπορούμε και μέσο skype να σου λέω τι να κάνεις. Στο ξαναλέω αν βρεις την βίδα είναι γελοίο. Ψάξε και πες οκ ευχαριστώ πολυ!δηλαδή να πάω με το bridge στο χέρι και να ζητήσω να μου βρουν ιδια βίδα με αυτη που έχει και αν μπορούν να μου τη βαλουν ε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kbasilis Δημοσιευμένο 13 Ιουλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 13 Ιουλίου 2012 οκ ευχαριστώ πολυ!δηλαδή να πάω με το bridge στο χέρι και να ζητήσω να μου βρουν ιδια βίδα με αυτη που έχει και αν μπορούν να μου τη βαλουν ε? Kαι την άλλη βίδα μαζί εκείνη που δεν έχασες. Flying High Again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
respecttheo7 Δημοσιευμένο 13 Ιουλίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 13 Ιουλίου 2012 ναι οκ αυτή είναι έτσι κι αλλιώς μέσα στο bridge Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση