respecttheo7 Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2012 Εχω την esp ltd ec-1000 και τωρα την καθαριζω υστερα απο πολυ καιρο.Αλλα μαλλον εκανα πατατα.Εβγαλα τις χορδες και ενω καθαριζα ειδα στο bridge πως ξεβιδωνει και βιδωνει και αναλογα σηκωνεται ή κατεβαινει.Τωρα τι να κανω που το αλλαξα υψος απο εκει που ειναι?!HEEEEEEELP!!!(σορρυ αλλα ειμαι λιγο ασχετος απο αυτα τα θεματα,πρωτη φορα ειναι που την καθαριζω) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kbasilis Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2012 Εχω την esp ltd ec-1000 και τωρα την καθαριζω υστερα απο πολυ καιρο.Αλλα μαλλον εκανα πατατα.Εβγαλα τις χορδες και ενω καθαριζα ειδα στο bridge πως ξεβιδωνει και βιδωνει και αναλογα σηκωνεται ή κατεβαινει.Τωρα τι να κανω που το αλλαξα υψος απο εκει που ειναι?!HEEEEEEELP!!!(σορρυ αλλα ειμαι λιγο ασχετος απο αυτα τα θεματα,πρωτη φορα ειναι που την καθαριζω) Αδερφέ μου μολις άλλαξες το action των χορδών σου φαντάζουμαι στο περίπου δεν θυμάσε που ήταν? Ψάξε στο Google και γω μαζί για esp ltd ec-1000 action Flying High Again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kbasilis Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2012 Aδερφέ βρήκα αυτό http://bbs.espguitars.com/showthread.php?t=48811 Για να σου μείνει και η διεύθινση. Ο τύπος λέει 2 χιλιοστά απόσταση από το τάστο(σιδεράκι) στη μπασάτη χορδή και 1,5 στην ψιλή. Πιθανόν για το 12ο τάστο θα μηλάει γιατί σε άλλες τα δείνουν και στο 17ο τάστο. Οπότε πάντα κουρδισμένος θα δοκιμάσεις αυτές τις αποστάσεις εκτός αν βρεις κάτι άλλο. 8) Flying High Again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
respecttheo7 Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2012 Aδερφέ βρήκα αυτό http://bbs.espguitars.com/showthread.php?t=48811 Για να σου μείνει και η διεύθινση. Ο τύπος λέει 2 χιλιοστά απόσταση από το τάστο(σιδεράκι) στη μπασάτη χορδή και 1,5 στην ψιλή. Πιθανόν για το 12ο τάστο θα μηλάει γιατί σε άλλες τα δείνουν και στο 17ο τάστο. Οπότε πάντα κουρδισμένος θα δοκιμάσεις αυτές τις αποστάσεις εκτός αν βρεις κάτι άλλο. 8) Ευχαριστω πολυ για το ενδιαφερον αλλα οπως ειπα ειμαι ασχετος,δε καταλαβα...1,5 χιλιοστα μετρα το υψος που εχει το bridge απο τη δεξια πλευρα που ειναι η ψιλη και 2 για εκει που ειναι η χαμηλη?και το ταστο που κολλαει?βαζω τις χορδες και το αλλαζω ή πριν τις βαλω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kbasilis Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2012 Ευχαριστω πολυ για το ενδιαφερον αλλα οπως ειπα ειμαι ασχετος,δε καταλαβα...1,5 χιλιοστα μετρα το υψος που εχει το bridge απο τη δεξια πλευρα που ειναι η ψιλη και 2 για εκει που ειναι η χαμηλη?και το ταστο που κολλαει?βαζω τις χορδες και το αλλαζω ή πριν τις βαλω? Θα βάλεις τις χορδες θα κουρδιστείς κανονικά και μετά θα πάρεις τις αποστάσεις που σου έδωσα δηλ΄στο 12 τάστο το κάτω μέρος της μπασάτης ΜΙ χορδής να έχει απόσταση 2 χιλιοστά από το τάστο(σιδεράκι). Αν σε περίπτωση έχει πιο πολύ βιδώνεις την βίδα της γέφυρας που είναι στην μεριά της χοντρής ΜΙ χορδής ώστε να κατέβει και η απόσταση να γίνει 2 χιλιοστά. Αν πάλι έχει πιο λίγο απόσταση από 2 χιλιοστά θα την ξεβιδώσεις μέχρι να ανέβει στα 2 χιλιοστά. Το ίδιο θα κάνεις και από την μεριά της ψιλής ΜΙ χορδής. :D Flying High Again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
respecttheo7 Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2012 Πειραζει αν βαλω τις δυο μι και το κανω? :P Χιλια ευχαριστω για το ενδιαφερον σου!Θα το κανω αυριο και αμα χρειαστω βοηθεια θα σε ξαναπρηξω ;D Μετρημα με χαρακα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kbasilis Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2012 Πειραζει αν βαλω τις δυο μι και το κανω? :P Χιλια ευχαριστω για το ενδιαφερον σου!Θα το κανω αυριο και αμα χρειαστω βοηθεια θα σε ξαναπρηξω ;D Μετρημα με χαρακα? Όλες θα τις βάλεις και θα τις κουρδίσεις όλες κανονικά Flying High Again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
respecttheo7 Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2012 Οκ ευχαριστω πολυ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kbasilis Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2012 Δες αυτό από το 6:40 σε ενδιφέρει μόνο που εσύ θα μετρίσεις στο 12ο τάστο Άμα έχεις μια ή δυο πέννες που να έχουν πάχος τα χιλιοστά που ζητάμε ακόμα καλύτερα. Θα τις βάζεις ανάμεσα να δεις τι χρειάζεται σήκομα ή χαμήλομα Flying High Again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
respecttheo7 Δημοσιευμένο 13 Ιουλίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 13 Ιουλίου 2012 Κατάλαβα τι πρεπει να κάνω αλλα τα σκάτωσα στην κυριολεξια στο να βάλω χορδες.Όσο αστείο και αν φαινεται τα ΚΑΤΑΦΕΡΑ!η κιθάρα εχει lock στα κλειδιά και αντι να είναι πιο εύκολο εγώ το έκανα πιο δύσκολο!έβαζα τη μι και ενώ κουρδιζα και οταν εφτανε στο μι ήταν τελειως ξεκουρδιστη!την ξαναεβγαλα και οταν πηγα να βγαλω το bridge και να το ξαναβάλλω δεν έμπαινε!απο τη μια μεριά μπαίνει και απο την άλλη όχι.Απο τη μια μερία που μπαίνει δεν έχει μια μικρη βιδουλα που η άλλη μεριά έχει.Μάλλον πρέπει να την πάω σε τεχνικό γιατι μαλλον δε το χω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση