black_sheep Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2012 αν και δε τον ειπα καλαμπόρτζο λυπαμαι αν ετσι φάνηκε απο το ποστ μου τι να πω απολογουμε .. ρίξτε κανενα ασπορουλιαρη τωρα ;D μπλουζάκι και άγιος ο θεος! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bloody_sunday Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2012 Περαστικά στον εγχειρισμένο! Πάντως να πώ για τον Χέντριξ, την πρώτη φορά που τον άκουσα, πριν 20 χρόνια μικρός, δεν μπόρεσα να τον χωνέψω, μου ακούγονταν σαν βαβούρα.Η ειρωνεία είναι ότι άκουγα DRI Deranged Rabid Inbreeders? Disturbed Rats In space? Demonic Rusty Ipads? Demolition Rugby of Indians? Doomed Republican Impotents? Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2012 "Dirty Rotten Imbeciles", a US crossover thrash band...... Ε ναι, αν ακους D.R.I., τι να σου πει μετα ο BB?.... :-X Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spyros Delta Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2012 Περαστικα και σιδερενιος. Καλα τα πας και συνεχισε να ακους. Εχεις βρει τον ομφαλο της μουσικης. Ακου και derek trucks (εχω παθει πλακα με το συναισθημα που βγαζει) Αν βαζανε καποιον αλλο απλα να κατσει αναμεσα σε αυτα τα δυο τερατα, θα εβαζε την κιθαριτσα στη θηκη, και θα πηγαινε σπιτι. Ακου τι επαιξε ομως Και μερικα ακομα Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kathodios Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2012 Περαστικά και από μένα. Αν μιλάμε για λευκούς bluesmen το πρώτο όνομα που μου έρχετει στο μυαλό είναι Rory Gallagher. Ίσως θεωρείται αυτονόητο αλλά δεν έγινε καμία αναφορά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση