hot_sauce Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου 2012 Τελειώνετε, καλό θα είναι κι έτσι, δε μπορεί! :P ΕΊΝΑΙ! ;D ήταν... :-[ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Nikolas Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου 2012 Guru Share Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου 2012 ΕΊΝΑΙ! ;D Εκεί... για να ζηλεύω εεεε; Καλά σου! ;D ;D Home - Editions Musica Ferrum Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου 2012 Moderator Share Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου 2012 Πάρα πολύ ωραίος ήχος. Ειλικρινά. Ειδικά στο τύμπανα (τα πρόσεξες πολύ ;D). Πάρα πολύ ωραίο και το μουσικό κομμάτι. Το video κινήθηκε στο ίδιο (σωστό και ασφαλές) μοτίβο του προηγούμενου (για το διαγωνισμό της Rhode-αν θυμάμαι καλά ). Βασικά μου άρεσε που χρησιμοποιήσατε και DSLR camera (για μερικά cliché αλλά απαραίτητα manual focus πλάνα) αλλά και camcorder . Θεματάκια υπάρχουν [π.χ. το Exmor R της Sony ή το υψηλό ISO μιας DSLR ΔΕΝ είναι πανάκεια- έχει πρόβλημα φωτισμού ] αλλά δεν βαριέστε. Μένω στον πολύ καλό ήχο , στο ωραίο κομμάτι και video. Well done Edit: A, εγώ το πρόλαβα και το είδα. ;D ;D ;D ;D Ό,τι έγραψα ισχύει για αυτό…για το άλλο που θα ανεβάσετε ΔΕΝ ξέρω… :P ;D ;D ;D. Edit 2: Πάντως αν το «κατεβάσατε» γιατί σου / σας φάνηκαν ασυγχρόνιστα κάποια πλάνα με το ήχο….μην σκας (σκάτε) video clip είναι …όλα επιτρέπονται…. ;D ;D ;D ;D (ξανά render δεν λέει :P) Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-drummarios Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου 2012 Ευχαριστω παιδια ( αυτοι που προλαβανε να το δουνε ) :P Το κατεβασαμε για αυτον ακριβως το λογο. Οχι τπτ αλλο απλα μας την εσπαγε εμας. Συντομα παντως θα το ξαναποσταρω. :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-drummarios Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου 2012 Παρτε το μαγκες !!! :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου 2012 Moderator Share Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου 2012 Νταξ, τώρα με το σωστό συγχρονισμό, απογειώθηκε! ;) ;) Σχώρα με λίγο ακόμα αν γίνομαι «σπαστικός» . Ειλικρινά από ενδιαφέρον το λέω, επειδή κάνετε ωραίες δουλειές, άλλως θα το βούλωνα. ;D Έχετε ωραίο studio , μηχανήματα –video equipment-όρεξη ..κ.λ.π. Με το LERSTA από το ikea , αδικείστε. :D Δώστε λίγα $$$$ (όχι πολλά) και πάρτε μερικά Continuous Lighting φωτιστικά . Άλλο είναι το θέλω low lighting για ατμόσφαιρα και άλλο το έχω θόρυβο από τον χαμηλό φωτισμό…και πάλι με την καλλίτερη τον προθέσεων το γράφω και συγνώμη. Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-drummarios Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου 2012 Νταξ, τώρα με το σωστό συγχρονισμό, απογειώθηκε! ;) ;) Σχώρα με λίγο ακόμα αν γίνομαι «σπαστικός» . Ειλικρινά από ενδιαφέρον το λέω, επειδή κάνετε ωραίες δουλειές, άλλως θα το βούλωνα. ;D Έχετε ωραίο studio , μηχανήματα –video equipment-όρεξη ..κ.λ.π. Με το LERSTA από το ikea , αδικείστε. :D Δώστε λίγα $$$$ (όχι πολλά) και πάρτε μερικά Continuous Lighting φωτιστικά . Άλλο είναι το θέλω low lighting για ατμόσφαιρα και άλλο το έχω θόρυβο από τον χαμηλό φωτισμό…και πάλι με την καλλίτερη τον προθέσεων το γράφω και συγνώμη. Κανενα προβλημα μαν. ισα ισα ευχαριστουμε για το ενδιαφερον. Εχεις δικιο σε ολα οσα ειπες. σε καποια φαση θα παρουμε φωτισμο σωστο για τις συνεντευξεις που κανω για το YouGroove. Προσπαθουμε να κανουμε οτι καλυτερο με μηδενικο κοστος. Το σημαντικο φυσικα ειναι για μας η μουσικη. Το βιντεο ειναι συνοδευτικο. Ελπιζουμε σε καποια φαση να βγαλουμε ενα επαγγελματικο βιντεο. :) Ευχαριστω και παλι για το ενδιαφερον !!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Nikolas Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου 2012 Guru Share Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου 2012 Πολύ ωραία πράγματα ρε παιδιά. Μπράβο σας Και γενικά, γουστάρω που ακούω ΤΟΣΑ ωραία πράγματα εδώ μέσα! Πολλά πράγματα... Μπράβο και πάλι! Home - Editions Musica Ferrum Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση