mousikos tou dromou Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2012 γεια σας,το pearl e pro live ακουγεται πολυ? (μποτα και γενικα .επειδη μενω σε διαμερισμα και έχω γείτονα μυστηριο συνταξιούχο που ενοχλειται απο τον θωρυβο :-[ ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
hwept Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2012 Ακουγεται πολυ. Εγω εχω ενα γειτονα που ενοχλειται απο το θορυβο!! Φαντασου τι θα γινει με τον δικο σου.... Ευχαριστως ναι, αλλα....ΟΧΙ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
chrisvek Δημοσιευμένο 15 Ιουλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 15 Ιουλίου 2012 Ακούγονται...Και μάλιστα παραπάνω απο οποιαδήποτε άλλο E-SET.Αυτή είναι βέβαια η γνώμη μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mousikos tou dromou Δημοσιευμένο 17 Ιουλίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 17 Ιουλίου 2012 Ακούγονται...Και μάλιστα παραπάνω απο οποιαδήποτε άλλο E-SET.Αυτή είναι βέβαια η γνώμη μου. και εγω ετσι νομιζω οτι ειναι ακουστικα απλως βαζεις ηλεκτρονικη μορφη πανω τους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση