funkadicilous Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2012 χαζευα στο σαιτ της φενδερ και το ματι μου πηρε αυτους http://www.fender.com/en-GR/products/search.php?partno=0993115003 πως σας φαινονται? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
hyperpanos Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2012 χαζευα στο σαιτ της φενδερ και το ματι μου πηρε αυτους http://www.fender.com/en-GR/products/search.php?partno=0993115003 πως σας φαινονται? Όμορφοι :P ;D ;D ;D Πες μας όμως, για ποιά κιθάρα, τι μουσική παίζεις κλπ.... Και καλώς ήρθες :) όχι άλλο κάρβουνο!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
funkadicilous Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2012 μου αρεσει να παιζω διαφορα ειδη απο ροκ χαρντ ροκ ως και φανκ μπλουζ για φενδερ στρατο μιλαμε τους εχεις παιξει τους μαγνητες αυτους? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
hyperpanos Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2012 Όχι, περίμενε λίγο και θα σου απαντήσουν οι ειδικοί ;) όχι άλλο κάρβουνο!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
funkadicilous Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2012 δε βέπω κανεναν ειδικο να ασχολειται με το θεμα απατο το κοβω να πηγαινει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
hot_sauce Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2012 δε βέπω κανεναν ειδικο να ασχολειται με το θεμα απατο το κοβω να πηγαινει δεν είναι πάνω απ'το φόρουμ 24/7 οι "ειδικοί"...όταν μπουν με το καλό θα πάρεις απαντήσεις.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση