Προς το περιεχόμενο

Αναβάθμιση Στο Home Studio

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντήσεις 78
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Εικόνες

Βρε Άγγελε εμένα το pc σου μια χαρά μου φαίνεται (έχω δει της Παναγιάς τα μάτια να τρέχουν σε pentium 4).

Πιθανότητες,

1. Κάρτα ήχου, ασυμβατότητα drivers με win7.

2. Κάποια plugins μπορεί να σε σκίζουν. Σε νέο project δοκιμάζεις ένα ένα τα plugins μπας και βρεις κάποιο που σου κρασσάρει το σύστημα.

3. Τα υπόλοιπα προγράμματα που τρέχουν παράλληλα (από antivirus μέχρι ότι βάλει ο νους σου) και σου τρώνε τρελλούς πόρους από το pc.

4. Διένεξη IRQ που δεν αφήνει το σύστημα να τρέξει.

5. Κάποιο μέρος του hardware να τα έφτυσε.

6. Ζέστη της εποχής, δεν είπες αν το φαινόμενο είναι τωρινό (ή εγώ δεν το είδα) ή παλαιότερο.

Κάνε ένα ψάξιμο γι' αυτά, είναι κρίμα να πάρεις νέο pc πριν του δώσεις μια ευκαιρία.

Freud-Σαντές

Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Γεια σου φιλαράκο το pc το έχω περίπου 3 χρόνια στην αρχή το είχα για παιχνίδια και ενα καρο βλακειες ταινίες κλπ γιατί ήχα για audio ένα Mac το οποίο το έσπασα:) και εδώ και 1 χρόνο είμαι με αυτό και αυτό το πρόβλημα έχει εμφανιστεί περίπου ενα 6 μηνο Αν θυμάμαι καλά δεν είμαι σίγουρος πρίν το Asio time usage Μου έβγαζε καμπάνες και μου έλεγε CPU usage αλλα δεν είμαι σίγουρος δεν θυμάμαι καλά.Λοιπον.. το μόνο που πείραξα ήταν να του κάνω ένα φορμάτ  και να βάλω άλλα 2 gb ram. Εννοείτε θα το ψάξω κι άλλο αφού δεν βρίσκω άκρη θα ψαξω και για κανα φόρουμ με υπολογιστάκες δεν τα έχω για πέταμα τα λευτά..ετσι κι αλλιώς είχα στο μυαλό μου οτι θα έπερνα μια καλή κάρτα ήχου με αυτά τα λευτά η κάτι παρόμοιο στον εξοπλισμό μου αλλα προέκυψε οτι το πρόβλημα είναι στο PC..δεν ξέρω τι να κάνω..Σε ευχαριστώ για την συμβουλές θα τις ξεκινήσω αλλα πολλά plug in δεν έχω το Addictive Drums τα Waves και ένα Synth το Synelyth εχω για την ακρίβεια Audio γράφω ποιο πολύ..δες τις φώτος στις προηγούμενες σελίδες που έχω ανεβάσει με project ανοιχτό

Μαγκες θα μπορούσα να πάρω Xeon??Η θα ξεφύγω μετά πολύ απο το Budget?Γινεται να κουμπώσουν σε οποιαδήποτε μητρική?Ή έχουν άλλη τελείως τεχνική?

γιατί ήχα για audio ένα Mac το οποίο το έσπασα:)

;D ;D ;D ;D

hammer_1.png

Να γραφει στα πρακτικα η απαντηση του!!! :o

Εγω περιμενα να πει "Ναι". ;D ;D

Αυτό που μπορεί να γραφτεί στα πρακτικά είναι...ότι έαν είχε πάρει το G4 τότε που έπρεπε...το σημερινό θέμα, δεν θα είχε γραφτεί ποτέ! ;)

Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή

Αυτό που μπορεί να γραφτεί στα πρακτικά είναι...ότι έαν είχε πάρει το G4 τότε που έπρεπε...το σημερινό θέμα, δεν θα είχε γραφτεί ποτέ! ;)

Σωστά... θα ήταν ένα από τα χιλιάδες παρόμοια θέματα στο macrumors...  ;D

http://www.google.gr/search?client=opera&rls=en&q=%CE%9C-Audio+Fast+track&sourceid=opera&ie=utf-8&oe=utf-8&channel=suggest#sclient=psy-ab&hl=el&safe=off&client=opera&rls=en&channel=suggest&q=site:forums.macrumors.com+%CE%9C-Audio+problem&oq=site:forums.macrumors.com+%CE%9C-Audio+problem&gs_l=serp.12...8737.15936.0.16966.3.3.0.0.0.0.158.355.1j2.3.0...0.0.n3-QPxa3-t8&pbx=1&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.,cf.osb&fp=2672ce94a27ab5d5&biw=960&bih=470

Παραμύθια σκορδαλιά. Αν δεν έχει διάθεση να ασχολείται με το μηχάνημά του, ας πάρει κάτι τέτοιο...

http://www.thomann.de/gr/zoom_r24.htm

... να ησυχάσει. Ούτε φασαρίες, ούτε "σπασμένα", ούτε τίποτα  ;)

Να προτείνω κάτι απλό? Δεν έχεις κανα φιλαράκι σου που να έχει καμιά άλλη κάρτα ήχουν να δοκιμάσεις πάνω στο pc σου? Θέλω να πω πριν πας για αγορά, κάνε μερικά τεστ. Όπως είπε και κάποιος άλλος, μπορεί να συμβαίνει κάποια ασυμβατότητα της κάρτας σου με το σύστημα. Δοκίμασε λοιπόν μία δανεική κάρτα που υποτίθεται ότι τρέχει με το λειτουργικό σου, αφού έχεις απενεργοποιήσει πρώτα όλα τα plug ins, τα οποια μπορεί κ αυτά(ένα εκ αυτών) να δημιουργεί πρόβλημα ασυμβατότητας. Και ακόμη και αν δεν βρεις τίποτα έτσι, δοκίμασε έναν αλλο συνδιασμό. Βαλε xp και μια κάρτα ήχου δανεική πάλι που να τη χρησιμοποιεί καποιος με το συγκεκριμένο λειτουργικό και να του δουλεύει (δηλαδή να έχει συμβατότητα αποδεδειγμένα). Είναι πολύ έυκολο να βάλεις μια νεα κάρτα ήχου με ένα usb, να την εγκαταστήσεις και τελικά να δεις αν έφταιγε η κάρτα ή ο υπολογιστής. Και ότι κάρτα σου δουλέψει πας, παίρνεις την ίδια και καθάρισες. Εμένα ένας φίλος δούλευε με μια συγκεκριμένη κάρτα μια χαρά, οπότε φτιάξαμε ίδιο μηχάνημα και για μένα, ίδια κάρτα ήχου και απο τότε δουλεύει άψογα.

Γενικά κανε δοκιμές πριν μοιράσεις ευρώ.

Καλή συνέχεια!

www.thedamnationproject.com

Έβαλα την κάρτα ήχου μου σε pc Hp workstation που το είχαν σε studio και έβαλα το ίδιο project που σας έχω βάλει και εδώ σε φώτο και έγινε το εξής Φουλαρε το Asio Τιμε Usage  αλλά το pc δεν ένιωθε μία δεν ανέβαιναν οι επεξεργαστές με τίποτα αλλα ο τύπος έχει ένα pc θηρείο και μου είπε και κάτι που ξέχασα να σας γράψω (μην με βρίσετε) τα win 7 που έχω είναι μούφα δεν είναι original οπότε μπορεί επειδή το cubase είναι original να σου λιώνει το pc όταν σέρνετε καταλάβατε τίποτα??Και τώρα πάω να το βάλω στο pc του γείτουνα θα του περάσω και το cubase που έχει windows xp..Και θα δούμε

Καρτα Ήχου δέν έχω να δανειστώ απο κάπου...

Πάντως έχω και ένα G4 διαθέσιμο και τσάμπα αλλα αφού λέτε οτι είναι χειρότερο δεν μπαίνω καν στον κόπο να το δοκιμάσω γιατί δεν έχω και πολύ χρόνο καλύτερα να σχοληθώ με το δικό μου pc

...τα win 7 που έχω είναι μούφα δεν είναι original...

Μαϊστα. Ευγε!!!okay.gif ;D ;D

Λοιπον, η συμβουλη μου:

Αρχισε το διαβασμα για να μαθεις 5 βασικα πραγματα γυρω απ'τα PC.

Ερωτησεις τυπου "Το Mac g4 ειναι καλυτερο απο τον υπολογιστή μου?" ή "Μαγκες θα μπορούσα να πάρω Xeon?? Γινεται να κουμπώσουν σε οποιαδήποτε μητρική? Ή έχουν άλλη τελείως τεχνική?" δειχνουν τρελη αγνοια. :P

Αφου λοιπον μαθεις τα βασικα, αγορασε original Windows. Τα Windows απο μονα τους εχουν ενα καρο προβληματα, με το να τρεχεις σπασμενα Windows τριπλασιαζεις τα προβληματα τους(σου).

Και 3000 να δωσεις και να φτιαξεις ενα "σουπερ-ντουπερ-ουαου" PC, αν δεν ξερεις 5 βασικα πραγματα ειναι θεμα χρονου να το κολλησεις. 8)

Specs talks, M🐮🐮gs walks

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου