Αγγελος13 Δημοσιευμένο 10 Ιουλίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 10 Ιουλίου 2012 το latency το έχω βάλει στα 128 στο λιγότερο δηλαδή που μου προσφέρει η M-audio Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Αγγελος13 Δημοσιευμένο 10 Ιουλίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 10 Ιουλίου 2012 το έβαλα 512 το buffer αλλά έχω latency τώρα στο σήμα μου (Μidi) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
manosx Δημοσιευμένο 10 Ιουλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 10 Ιουλίου 2012 Βάλτο στο 256 και δοκίμασε να δεις αν εξακολουθούν να υπάρχουν spikes... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Αγγελος13 Δημοσιευμένο 10 Ιουλίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 10 Ιουλίου 2012 το εβαλα εχει ελαχιστη διαφορα στο ASIO και δεν εχω latency τι να πω ρε γαμωτο τι να φταιει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
degdekis Δημοσιευμένο 10 Ιουλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 10 Ιουλίου 2012 Ακριβώς τα ίδια προβλήματα είχα και εγώ παλιά, δηλαδή έιχα ανοιχτό ένα κομμάτι και .....οτανε το σύμπαν....βέβαια εμένα είχε θέμα μάλλον όλο το πισι το οποιο οταν το εφτιαξα απο την αρχη λύθηκαν όλα, με την ίδια κάρτα ήχου..Ρε συ μήπως κάτι δεν είναι συμβατο με την καρτα ήχου σου? Δεν ξέρω,ας αναλαβουν οι τεχνικοι....εγω κηπουρός είμαι... www.thedamnationproject.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
manosx Δημοσιευμένο 10 Ιουλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 10 Ιουλίου 2012 Ωραία, πάμε στα hardcore... ;D http://www.thesycon.de/deu/latency_check.shtml Ξεκίνα τη μελέτη... ;D tip: Πριν ξεκινήσεις να την ψάχνεις, απενεργοποίησε (αν εχεις) την κάρτα ασύρματου δικτύου, γιατί 9/10 αυτή φταίει. Αν δε παίζει ή αν δε δουλέψει αυτό, ρίχτο στο διάβασμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Αγγελος13 Δημοσιευμένο 10 Ιουλίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 10 Ιουλίου 2012 Συναδελφε σε φυτώριο δουλεύω χαχαχα..Πω με μπλέξατε δεν γίνετε απλά να πάω να πάρω μια καλή καρτα ήχου με καλά latency?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
manosx Δημοσιευμένο 10 Ιουλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 10 Ιουλίου 2012 Αν ο υπολογιστής σου είναι μπουρδ*λο, και αυτή να πάρεις... http://www.thomann.de/gr/prismsound_orpheus.htm ... πάλι προβλήματα θα έχεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
maruta555 Δημοσιευμένο 10 Ιουλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 10 Ιουλίου 2012 Εγώ νομίζω είναι θέμα επεξεργαστή.Άνοιξε το project που σου δημιουργεί πρόβλημα και πάτα το play να παίξει το κομμάτι.Καθώς παίζει δες την cpu usage,αμά είναι πάνω από 75-80% βρήκες το πρόβλημα σου. Έγω είχα ίδιο επεξεργαστή με σένα και μια πολύ φτηνή καρτά ήχου και αν έβαζα σε κομμάτι πάνω από 6 tracks άρχιζαν τα κολλήματα και τα προβλήματα με το latency. Τώρα όμως που έβαλα τετραπύρηνο επεξεργαστή (intel core i5-2500K) ,κι ενώ έχω την ίδια φτηνή κάρτα,μπορώ να έχω ανοιχτά 20 tracks ,το καθένα με 2 plugins, χωρίς κανένα πρόβλημα. Το πρόβλημα είναι πως για να αλλάξεις επεξεργαστή είναι πιθανο να χρειαστείς και μια καινούρια μητρική για να "ταιριάζουν". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
degdekis Δημοσιευμένο 10 Ιουλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 10 Ιουλίου 2012 Αν ο υπολογιστής σου είναι μπουρδ*λο, και αυτή να πάρεις... http://www.thomann.de/gr/prismsound_orpheus.htm ... πάλι προβλήματα θα έχεις. A K Ρ Ι Β Ω Σ... Αυτό λέω απο την αρχή της συζήτησης. Αν ο επεξεργαστής έχει πρόβλημα ότι μνήμη και να βάλεις δεν μπορει να την επεξεργαστεί. Εγω θα το έστηνα απο την αρχή άλλη μια. Αν δεν δούλευε (που κάποτε δεν μου δούλευε) θα έκανα και παλι το ίδιο που έκανα. Μια asus μητρική, έναν ΚΑΛΟ INTEL επεξεργαστή, SOLID STATE δίσκο (θα πάθεις σοκ με τις ταχύτητες που δουλεύει) μπολικη μνήμη, windows xp και έφυγες. Εγώ πλέον τρέχω ότι πρότζεκτ θέλω με όσα plugins θέλω και πρόγραμμα για μάστεριν (λέμε τώρα...) να τρέχει ταυτόχρονα σαν plug in στο μαστερ και δεν εχει κολλησει ποτε.Α και δεν είμαι κηπουρός, απλά είναι η ατάκα (λογιστής είμαι) μιάς που είναι ένα απο τα χόμπι μου ο κήπος και ο μπαχτσές μου... www.thedamnationproject.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση