Αγγελος13 Δημοσιευμένο 10 Ιουλίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 10 Ιουλίου 2012 Οχι ο επεξεργαστής καλα μου δείχνει να έβγαλα και άλλη φώτο σε ένα μεγάλο project με διαφορα καλούδια απάνω αμα τολμήσω και πατήσω play θα κάνω 2 μέρες να συνεφέρω το pc :) Εκανα και μερικα Duplicate ετσι για να το τσιτόσω πάντως ρε μάγκεσ αφου είναι θέμα Pc εσείς μπρορείτε να μου πείτε τι να κάνω?η τι θα χρειαστεί να πάρω??Ευχαριστώ πολύ και συγνώμη που σας ζαλίζω αλλά...έχω θέμα τι να κάνω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Αγγελος13 Δημοσιευμένο 10 Ιουλίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 10 Ιουλίου 2012 Το buffer size εκει είναι στα 128 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
degdekis Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2012 Εγώ τους δείκτες σου σε ram, cpu τους βρίσκω ψηλούς. Αν πατας το πλει και κανεις 2 μερες να συνεφέρεις το μηχάνημα, έχει προβλημα ο υπολογιστής και μάλλον θες επεξεργαστη και μητρικη (άρα μάλλον και μνήμες). Πόσο παλιά είναι τα εν λόγω εξαρτήματα στο μηχάνημά σου? Εγώ σου ειπα ήδη 2 φορές τη γνώμη μου, θα στη πω και τρίτη. Ξαναστήστο με καλά τσιμπρακαλα, όχι απαραίτητα ακριβά, αλλά αξιόπιστο επεξεργαστή-μητρική που να ταιριάζουν απόλυτα και ssd δίσκο. Και μετά ΟΧΙ ΙΝΤΕΡΝΕΤ, ΟΧΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ, ΟΧΙ ΤΙΠΟΤΑ σε αυτο το μηχανημα, αν θες να έχεις το κεφάλι σου σίγουρο. Αυτή ειναι η συμβουλή μου (για 3η φορα). Αν θες την ακολουθείς, αν θες όχι. www.thedamnationproject.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2012 Και μετά ΟΧΙ ΙΝΤΕΡΝΕΤ, ΟΧΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ, ΟΧΙ ΤΙΠΟΤΑ σε αυτο το μηχανημα, αν θες να έχεις το κεφάλι σου σίγουρο. Αυτή ειναι η συμβουλή μου (για 3η φορα). Επιμενεις. ::) Τα Wins7 τουλαχιστον να τα κρατησει, ή καλυτερα να παει στα.....Wins95?? (πιο λιγοτεροι ποροι απο τα Wins98) Οι δεικτες CPU/RAM ειναι Οκ. 46% και 50% ειναι μια χαρα, που θες να ειναι δηλαδη? Εγω θα περιμενα παραπανω τιμες με τον i3 και τη μνημη που εχει. Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
degdekis Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2012 Eπιμένω... Μπορεί να πάρει και amiga 2000...ας κάνει ότι θέλει το παλικάρι. Εγώ τη προσωπική μου εμπειρία καταθέτω. Εγω πάντως ΕΤΣΙ ΣΩΘΗΚΑ...(δεν θα το ξανασυζητήσω..κουράστηκα...) Δεν ειναι ασχημη η επιδοση αλλα μπορεί πολύ καλυτερα. Εγω δουλεύω πολύ πιο κατω. Δεν ξέρω, ίσως λογω xp? Και απο οτι θυμάμαι τα τσιμπρακαλάκια μου (μητρικές - επεξεργαστής -μνημη) δεν ήταν ακριβά, αλλά μονο για τον ssd τα έσκασα. Ισως οφείλεται σε αυτόν που δουλεύει χαμηλά το σύστημα. Δεν ξέρω δεν είμαι τεχνικός. Όπως προείπα, απλά καταθέτω την ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ που προερχεται απο ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ αδιεξοδα που ειχα βρεθει με το θέμα του υπολογιστη και πως το έλυσα... www.thedamnationproject.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Αγγελος13 Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2012 Ωραια μάγκες για δείχτε κανα συνδιασμό μητρικη/επεξεργαστή αν σας είναι εύκολο να δω λίγο που είμαι Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Αγγελος13 Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2012 Το Mac g4 ειναι καλυτερο απο τον υπολογιστή μου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2012 Το Mac g4 ειναι καλυτερο απο τον υπολογιστή μου? όχι Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2012 όχι Να γραφει στα πρακτικα η απαντηση του!!! :o Εγω περιμενα να πει "Ναι". ;D ;D Κατα τα αλλα, @Αγγελος13, εμεις μπορουμε να σου γραψουμε ενα κατεβατο απο συνδυασμους μητρικων και επεξεργαστων, αυτο τι να λεει? Οι συνδυασμοι ειναι ατελειωτοι, και ειναι συμφωνα με τα χρηματα που μπορει να διαθεσει ο καθενας μας. Αρχισε απο τα πιο απλα, πες μας ακριβως τι συστημα εχεις, ποια μητρικη, μνημες κλπ. 8) Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Αγγελος13 Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2012 Μαγκες σας έχω ζαλίσει αλλα και εγώ να βρώ λύση θέλω έχω περίπου 400 ευρώ στην άκρη για άλλο ξεκίνησα αλλού θα τα χώσω:) Λοιπόν έψαξα όλο το pc Intel Core i3 530 @ 2.93 GHz Gigabyte Technology Co./Ltd. H55M-USB3 Kingston DDR3 1gbx4 NVIDIA gefORCE gt220 1GB sKLHRO 250GB δεν μπορώ να βρώ μοντέλο κλπ..Kati Seagate βλέπω αλλα δεν ξέρω τι είναι κάν Τροφοδοτικό FORCE (MAX 600W) model :DR-8600BTX Κουτί ένα μαύρο δεν μπορώ να βρώ που γράφει το μοντέλο του Καρτα ήχου: M-audio fast track Monitros: M-audio BX5a Windows 7 32 bit Αυτά!! Άντε μηπως βρούμε κάποια λύση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση