Jazzjoker Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2012 Mystery_maze και Άγγελε πολύ σας ευχαριστώ. Δωσε μου λίνκ και για άλλα σου κομμάτια Εδώ μπορείς να ακούσεις ό,τι έχω ανεβάσει στο soundcloud: http://soundcloud.com/jazzjoker Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2012 Moderator Share Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2012 LIKE! :D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2012 Γέμισαν τα αυτιά μου από αρμονίες και μελωδικές γραμμές τόσο από τα φωνητικά , όσο και από τα κιθαριστικά !! www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Αγγελος13 Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2012 To Fells like του freerocker και το δικό σου το Downtown tale kai to You don't let nobody down τα έχω λιώσει και μαζί με μένα και όλη η γειτονιά έχεις πουθενά ταμπλατούρες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jazzjoker Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2012 To Fells like του freerocker και το δικό σου το Downtown tale kai to You don't let nobody down τα έχω λιώσει και μαζί με μένα και όλη η γειτονιά έχεις πουθενά ταμπλατούρες? Είσαι ωραίος Άγγελε. ;D Ταμπλατούρες δεν έχω δυστυχώς. Εδώ, μερικές μέρες μετά την τελική εγγραφή έχω ξεχάσει εντελώς και τι έπαιξα. ;D Κώστα και Λάκη είστε σταθεροί fans και χαίρομαι να σας ικανοποιώ την ακοή. Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
black_sheep Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2012 ωραιο κοματι αδερφε μπορεις να πεις μερικες πληροφοριες για τα drums τι παιζουν? μπλουζάκι και άγιος ο θεος! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση