Sakis_Gallo Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2012 εαν εχετε ορεξη ριξτε μια "αυτια" σε ενα καινουριο Group που φτιαξαμε με δυο φιλους λιγο desert λιγο post και η μεγαλη μας αγαπη για το kraut rock...... τα κομματια που εχουμε δεν ειναι και η καλυτερη ποιοτητα μια που ειναι ηχογραφημενα απο το πρωτο μας Live http://soundcloud.com/lazyaftershow A musician who is travelling with the old blues while searching the psychedelic groovie sounds of the 60's with his guitar. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Captain Dog Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2012 To gutter polka μου αρεσε πολυ...εως παρα πολυ... 8) Guitars:YAMAHA SG1820,YAMAHA SG1802 Pedals:Jerry Cantrell Wah, Bogner Red, Bogner Blue, MXR 5150 Overdrive, Zoom MS-70CDR AMPS:Yamaha THR100, Atomic Amplifire Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Captain Dog Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2012 βασικα εχω κολλησει ....lol Guitars:YAMAHA SG1820,YAMAHA SG1802 Pedals:Jerry Cantrell Wah, Bogner Red, Bogner Blue, MXR 5150 Overdrive, Zoom MS-70CDR AMPS:Yamaha THR100, Atomic Amplifire Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Sakis_Gallo Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2012 σε ευχαριστουμε :) A musician who is travelling with the old blues while searching the psychedelic groovie sounds of the 60's with his guitar. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
AuditoryDriving Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2012 Επανέρχομαι με το σωστό ποστ αυτή τη φορά! Το Quick Link δεν είναι του στυλ μου οπότε δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη, αλλά το jamαρισμα στο Gutter Polka μου άρεσε πάρα πολύ, θά θελα πολύ να ήμουν εκεί να το άκουγα live :) Καλές μουσικές! Το Ξεκούρδιστο Πορτοκάλι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
schreivox Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2012 Εμένα μ'αρεσε πιο πολύ το Quick link ... όποτε μεσα είστε και στα δύο ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση