CannibalCorpse Δημοσιευμένο 10 Ιουλίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 10 Ιουλίου 2012 Παιδιά επειδή η πάστα απέτυχε (προφανώς εγώ δεν έκανα κάτι καλά), τι μπορεί να γίνει με το Cilit Bang; Απλά τα ψεκάζω και τα αφήνω ή πρέπει να τα βάλω σε λεκάνη π.χ με νερό και απλά να προσθέσω στο νερό το Cilit Bangq Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ierissiotis Δημοσιευμένο 10 Ιουλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 10 Ιουλίου 2012 Φίλε ορίστε μία λύση δοκιμασμένη.Πήγαινε και αγόρασε μία αλοιφή μπράσο.Αυτήν που γυαλίζουνε τα μπρούτζινα.Περαστην με ένα πανάκι και σκούπισε τρίβοντας.Αυτό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spiros Poullos Δημοσιευμένο 10 Ιουλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 10 Ιουλίου 2012 Παιδιά επειδή η πάστα απέτυχε (προφανώς εγώ δεν έκανα κάτι καλά), τι μπορεί να γίνει με το Cilit Bang; Απλά τα ψεκάζω και τα αφήνω ή πρέπει να τα βάλω σε λεκάνη π.χ με νερό και απλά να προσθέσω στο νερό το Cilit Bangq Γιατί ρε μεγάλε...μάλλον δεν εβαλες σωστη αναλογία αλάτι-ξύδι ή έβαλες πολύ αλεύρι... Παντωε σιγουρα κατι δεν εκανες καλα αφου εχουμε να κανουμε με δοκιμασμενη λύση. Το Cilit το ψεκαζεις το αφήνεις 1-2 λεπτα το πολυ για να δρασει και μετα καλο πλυσιμο με σαπουνι κ ξρβγαλμα χλιαρο προς κρυο νερο Φίλε ορίστε μία λύση δοκιμασμένη.Πήγαινε και αγόρασε μία αλοιφή μπράσο.Αυτήν που γυαλίζουνε τα μπρούτζινα.Περαστην με ένα πανάκι και σκούπισε τρίβοντας.Αυτό. Πολύ τρίψιμο φίλε μου. Αυτό θελουμε να αποφύγουμε...όλα τα γυαλιστικά των εταιριων είναι βασισμενα στο μπρασσο. www.reverbnation.com/steamrollerassault www.youtube.com/user/beeros05 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pericles Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2012 H παστα ειναι δοκιμασμενη.ΑΠΛΑ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΚΑΛΑ το παιδι που την χρησιμοποιησε. ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ :ενα ποτηρι κρασιου αλευρι ,ενα ποτηρι κρασιου αλατι και μετα ριχνεις ξυδι τοσο ωστε να γινει μια παστα (ουτε πολυ σφιχτη ουτε πολυ νερουλη .) Εννοειται οτι το μιγμα το ανακατευουμε συνεχεια πριν και μετα την προσθεση του ξυδιου .Αντε και καλη επιτυχια . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
CannibalCorpse Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2012 Ευχαριστώ beeros05. Όπως προανέφερα, ΕΓΩ δεν έκανα κάτι καλά με την πάστα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
GaragePunk27 Δημοσιευμένο 15 Ιουλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 15 Ιουλίου 2012 Ευχαριστώ beeros05. Όπως προανέφερα, ΕΓΩ δεν έκανα κάτι καλά με την πάστα. Δεν καθαριζω γενικα τα πιατινια μου αλλα το εκανα σημερα.. χρησιμοποιησα αλατι και ξυδι μονο πανω σε πρασινο σφουγγαρι.. το ελαφρως πιο σκληρο δηλαδη απο το κιτρινο.. τα πιατα καθαρισαν σε μεγαλο βαθμο και χωρις πολυ κοπο.. με χλιαρο νερο ξεβγαλμα και τελος.. στα αυλακια κατι εχει ψιλομεινει αλλα προσωπικα δε με νοιαζει.. ειναι σε πολυ καλυτερη κατασταση απο πριν και με αισθητη διαφορα.. Ελλαδιστανός Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pericles Δημοσιευμένο 15 Ιουλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 15 Ιουλίου 2012 Λαθος ετσι που το χρησιμοποιησες γι'αυτο και δεν καθαρισαν καλα .Το αλευρι ειναι η ''κολλα '' του μιγματος .ΤΟ ΣΦΟΥΓΓΑΡΙ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΜΠΙΧΛΑ το πιατο .Το σωστο που εκανες ειναι το χλιαρο νερακι. Ξαναπροσπαθησε αλλη φορα με το σωστο μιγμα .Α!! και πουσαι αστο 5-7 λεπτα επανω στο πιατο (το μιγμα )ωστε να δρασει . Επισης εχω παρατηρησει οτι ορισμενοι αποφευγουν να τα καθαριζουν λες και θα χασουν τον ηχο τους.Καλα τοσο ασχετο δεν εχω ακουσει (και πολλοι παλιοι τα λενε αυτα!!!) Ισα -ισα που το πιατο θα ξαναβρη τον ηχο του γιατι το καθαρισμα με την παστα που εχω συστησει εισερχεται στα αυλακια που εχει το πιατο και τα ξεμπιχλιαζει κυριολεκτικα ;D Μου θυμιζουν τους ΓΥΦΤΟΥΣ που εχουν μια ερωτικη σχεση με το νερο και το σαπουνι. Παιδια αν το πιατινι που πουλαει η καθε εταιρεια επρεπε να ειναι μπιχλα για να εχει τον ''ταδε ηχο"δεν θα το πουλαγε καθαρο .ΑΥΤΑ. :D :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
GaragePunk27 Δημοσιευμένο 15 Ιουλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 15 Ιουλίου 2012 Λαθος ετσι που το χρησιμοποιησες γι'αυτο και δεν καθαρισαν καλα .Το αλευρι ειναι η ''κολλα '' του μιγματος .ΤΟ ΣΦΟΥΓΓΑΡΙ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΜΠΙΧΛΑ το πιατο .Το σωστο που εκανες ειναι το χλιαρο νερακι. Ξαναπροσπαθησε αλλη φορα με το σωστο μιγμα .Α!! και πουσαι αστο 5-7 λεπτα επανω στο πιατο (το μιγμα )ωστε να δρασει . Επισης εχω παρατηρησει οτι ορισμενοι αποφευγουν να τα καθαριζουν λες και θα χασουν τον ηχο τους.Καλα τοσο ασχετο δεν εχω ακουσει (και πολλοι παλιοι τα λενε αυτα!!!) Ισα -ισα που το πιατο θα ξαναβρη τον ηχο του γιατι το καθαρισμα με την παστα που εχω συστησει εισερχεται στα αυλακια που εχει το πιατο και τα ξεμπιχλιαζει κυριολεκτικα ;D Μου θυμιζουν τους ΓΥΦΤΟΥΣ που εχουν μια ερωτικη σχεση με το νερο και το σαπουνι. Παιδια αν το πιατινι που πουλαει η καθε εταιρεια επρεπε να ειναι μπιχλα για να εχει τον ''ταδε ηχο"δεν θα το πουλαγε καθαρο .ΑΥΤΑ. :D :D Μια χαρα το χρησιμοποιησα για το λογο που θελω.. γι΄αυτο και το αναφερω. Εγραψα και παραπανω οτι δεν τα πολυκαθαριζω οποτε δε με νοιαζει αν καθαρισουν και τα τελευταια αυλακια στο πιατο. Προφανως και ειχε οχι απλα μπιχλα αλλα πηγε να γινει μαυρη η μπανιερα και γι αυτο εβαλα σφουγγαρι.. Σχετικα με τον ηχο συμφωνω, μετα απο καθαρισμα ειναι πιο bright,πιο καθαρος.. τουλαχιστον στα δικα μου.. αλλα καποιοι μπορει να θελουν τη "θαμπαδα" στα πιατινια τους,γουστα ειναι αυτα. Αλλα γενικα ισχυει αυτο που λες Περικλη. Η συνταγη παντως με αλατι και ξυδι παιζει απο παλια σε ασημικα κτλ Ελλαδιστανός Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ippex Δημοσιευμένο 15 Ιουλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 15 Ιουλίου 2012 Περικλή, με αυτή την πάστα που συζητάμε, τα logo ξεθωριάζουν ή όχι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pericles Δημοσιευμένο 15 Ιουλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 15 Ιουλίου 2012 Nαι ξεθωριαζουν!!! θα προτεινα εκει που ειναι τα logos να βαλεις την παστα με μεγαλη προσοχη χωρις να τα ακουμπησει καθολου .Μεγαλη προσοχη λοιπον .Οταν τα ξεβγαλεις με το νερο μην το αφησεις να μεινει πολυ ωρα αστεγνωτο γιατι κανει ''λεκεδες''.Το στεγνωμα ΠΑΝΤΑ με πανι-φανελα. Η συνταγη της παστας ειναι απο την μανα μου που καθαριζε τα χαλκωματα (τηγανια ,κατσαρολες κλπ)Εκεινη την εποχη ετσι τα καθαριζαν.Ενας λογος που τα πιατα ειναι ακριβα ειναι γιατι εχουν μεγλο ποσοστο χαλκου στο μιγμα τους και ως γνωστον ο χαλκος δεν ειναι και φθηνος. Εχω ενα paiste formula 602 china 18'' απο το 1982 και ειναι σαν καινουργιο το εχω καθαρισει 5-6 φορες ολα αυτα τα χρονια (ουτε σημαδια απο μπακετες ουτε τιποτα ) . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση