CannibalCorpse Δημοσιευμένο 7 Ιουλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 7 Ιουλίου 2012 Γεια σας και πάλι! :) Ήθελα να ρωτήσω αν ξέρετε κάποιον τρόπο για να καθαρίσουν τα πιατίνια από δακτυλιές, ξυσίματα από μπαγκέτες ή φθορές. Δοκίμασα μόλις σήμερα ένα τρόπο που μου πρότεινε ένας καθηγητής, δηλαδή σε μια λεκάνη με χλιαρό νερό να βουτίξω το πιατίνι και να προσθέσω το καθαριστικό (για άλατα νομίζω) Viacal Kaza και να το αφήσω για μισή ώρα...Το αποτέλεσμα, είπε, θα είναι απίστευτο...Όμως δεν ήταν :P Ουσιαστικά μου φάνηκε πως δεν έγινε τίποτα... Έχετε να μου προτείνετε κάτι (εκτός από τα "ειδικά" καθαριστικά των εταιριών) ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spiros Poullos Δημοσιευμένο 7 Ιουλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 7 Ιουλίου 2012 Η τσιγγουνια είναι μαγκια www.reverbnation.com/steamrollerassault www.youtube.com/user/beeros05 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
CannibalCorpse Δημοσιευμένο 7 Ιουλίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 7 Ιουλίου 2012 Εντάξει είσαι μεγάλος! Πάω να ετοιμάσω την πάστα...! 1000 ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pericles Δημοσιευμένο 7 Ιουλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 7 Ιουλίου 2012 Σπυρο θελω τα πνευματικα δικαιωματα της παστας μου!! ::) ::) ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spiros Poullos Δημοσιευμένο 7 Ιουλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 7 Ιουλίου 2012 Σπυρο θελω τα πνευματικα δικαιωματα της παστας μου!! ::) ::) ;D ;D Γιατί τα έχεις "κατοχυρώσει" πουθενά...? Που είσαι ρε Περικλή τί κάνεις, χαθηκες εντελώς! www.reverbnation.com/steamrollerassault www.youtube.com/user/beeros05 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
zoon Δημοσιευμένο 7 Ιουλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 7 Ιουλίου 2012 ποια ειναι ρε παιδια αυτη η παστα για καθαρισμα??? πεστε και σε μενα παρακαλω ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spiros Poullos Δημοσιευμένο 7 Ιουλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 7 Ιουλίου 2012 Πιο πάνω γράφω "η τσιγγουνια είναι μαγκια" Πάτα το! www.reverbnation.com/steamrollerassault www.youtube.com/user/beeros05 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
NoIzY Δημοσιευμένο 7 Ιουλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 7 Ιουλίου 2012 Ναι, γενικά το noiz έχει ένα θέμα με τα λινκ (δεν είναι δύσκολο να διορωθεί).. Παρουσιάζει τα link σε ίδιο style και χρώμα με το υπόλοιπο κείμενο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
zoon Δημοσιευμένο 7 Ιουλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 7 Ιουλίου 2012 Ευχαριστω παρα πολυ ...θα το δοκιμασω αμεσως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pericles Δημοσιευμένο 7 Ιουλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 7 Ιουλίου 2012 Γιατί τα έχεις "κατοχυρώσει" πουθενά...? Που είσαι ρε Περικλή τί κάνεις, χαθηκες εντελώς! Ναι ρε Σπυρο στην ΑΕΠΙΠ...( Ανωνυμη εταιρεια προστασιας ιδιωτικων πατεντων ) δεν την ξερεις ; Καλα ειμαι σχετικα αλλα να βλεπεις το τρεξιμο ειναι πια απαραιτητο και δεν υπαρχει παντα χρονος και διαθεση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση