freerock1974 Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2012 Μιχαλαρα μου στα χω ξαναπει.. Θεωρω οτι κανεις,παιζεις,γραφεις κατι που δεν κανει αλλος εν Ελλαδι,ειτε με κλασσικη ειτε με gypsy,το χεις! Μου αρεσε και το παιξιμο και το οτι οι στιχοι ειναι αφηγηματικοι! Ισως ηθελε λιγο πιο αλητικη ερμηνεια αλλα..ψιλα γραμματα. Θα το ξαναπω,ΜΑΖΕΨΕ ΤΙΣ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΕΝΑ ΣΙΝΤΙ.. ;) Εισαι πολυ ωραιος,βεβαιως βεβαιως...! :) GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mick77 Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2012 Μιχαλαρα μου στα χω ξαναπει.. Θεωρω οτι κανεις,παιζεις,γραφεις κατι που δεν κανει αλλος εν Ελλαδι,ειτε με κλασσικη ειτε με gypsy,το χεις! Μου αρεσε και το παιξιμο και το οτι οι στιχοι ειναι αφηγηματικοι! Ισως ηθελε λιγο πιο αλητικη ερμηνεια αλλα..ψιλα γραμματα. Θα το ξαναπω,ΜΑΖΕΨΕ ΤΙΣ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΕΝΑ ΣΙΝΤΙ.. ;) Εισαι πολυ ωραιος,βεβαιως βεβαιως...! :) Να σαι καλα ρε Σταυρο με τιμας ...... ειλικρινά ......μακαρι να βρω χρονο και να ερθω να το κανουμε μαζι το demo .... http://www.youtube.com/user/mick77guitarp Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
freerock1974 Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2012 μακαρι να βρω χρονο και να ερθω να το κανουμε μαζι το demo .... Oποτε γουσταρεις,το στουντιακι μου ειναι στη διαθεση σου αδερφε! Βουρ λεμε! GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση