RadioSilence Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2012 Θα πω κι εγω κατι που ειπωθηκε . Επιασα τον εαυτο μου να κανει headbanging με ελληνικο ροκ του 2012 ! Αξιοπεριεργο!! :-D Αν και μεταλο μπορω να πω οτι καραγουσταρω το κομματι. Ειστε πολυ καλοι παιδια . Μπραβο, το αξιζετε. \' InfraVision - When Everything Is Worth \' 2011 album Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
haryy Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2012 Αν και μεταλο.. Συμπάσχουμε... ;) Headbanger here! http://www.facebook.com/timelessrecordingstudio Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
freerock1974 Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2012 Ειχα εκφρασει την αποψη μου για το κομματι οταν ειχε ποσταρθεί. Με το βιντεο πηρε ακομα πιο πανω! Δεν θα αναλυσω,θα πω μονο οτι αν το ελληνοφωνο ροκ ειχε 1)Τετοιες παραγωγες 2)Τετοια ενεργεια 3)Τετοια αυθεντικοτητα (για μενα σημαινει ''πιστευω αυτο που κανω'') 4)Τετοια εξαιρετικη προσεγγιση στον δυτικο ηχο και υφος 5)Τετοιες ψυχωμενες φωνες το ποσοστο των οπαδων του θα ηταν πολυ μεγαλυτερο. Χαρη σας ευχομαι ο,τι καλυτερο! ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ! GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
haryy Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2012 Δεν νομίζω ότι αμφιβάλλει κανείς για την μουσική αξία του Σταύρου. Αν ναι ...να πάει να το κοιτάξει (μεταφορικά και κυριολεκτικά!! ;D) οπότε αισθάνομαι ιδιαίτερα χαρούμενος για αυτά που λέει. ;) Cheers αδερφέ! http://www.facebook.com/timelessrecordingstudio Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
wyndorf Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2012 Θεωρω μεγάλη τέχνη το δέσιμο του ελληνικού στίχου με το ροκ.........μπραβο παιδιά ότι καλύτερο μεσα απο την καρδιά μου......εξαιρετικός ήχος στο σύνολο του....!!!!! Rehearse more....edit less!!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
haryy Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2012 Να'σαι καλά Wyndorf! 8) http://www.facebook.com/timelessrecordingstudio Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
schreivox Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2012 Πολύ καλό!!! Καλή συνέχεια! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2012 Οπως πρεπει να παιζεται το RnR. Μεσα σ ενα διλεπτο να σε πιανει απ τα λαιμο και "γεια σας". Σπερνετε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2012 Μπράβο ρε μάγκες, τέτοιο ελληνικό rawk δεν είχα ξανακούσει. Και το πραγματικά καλό είναι ότι ακούγεται "αληθινό"... Ρε λες να φταίνε τα ελληνικά; When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2012 Παιδια ειλικρινά είναι εκπληκτικό και το κομμάτι, και το video που το συνοδεύει (όντως θα ήθελα ένα έστω υποτυπώδες σόλο κιθάρας που να κολλάει με το υπόλοιπο κομμάτι, αλλά αυτά είναι ψιλά γράμματα)! Pure old (αλλά και φρέσκο) fuckin' "in your face" rock 'n' roll. ΧΙΛΙΑ ΜΠΡΑΒΟ! Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση