Waterfall-K Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2012 Ευτυχως οι Dave Brubeck και Ray Charles δεν ειναι εν ζωη... ;D ;D Οριστε, τον πεθανα τον ανθρωπο! :P Απ'οτι βλεπω ο Dave Brubeck ζει! ;D Ειναι 91 χρονων! Sorry Mr Brubeck. 8) Ευχομαι να'ναι καλα και να φτασει τα...200. :) Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
lgbesios Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2012 Το να σέβεσαι την μουσική που έφτιαξαν κάποιοι άλλοι και να την επαναλαμβάνεις με τη δική σου αισθητική δεν νομίζω πως είναι κακό... Αλλιώς να μην την βγάζανε... Ευτυχώς η άποψη που έχω εγώ για τη μουσική απέχει άπειρα από την άποψη που έχεις εσύ... Αλλιώς δεν θα είχε πλάκα :P μαζι σου!!! Για το κομμάτι όμως συμφωνώ με τον Κώστα. Έκτος απ τα αυτιοτραβήγματα ;D rust never sleeps Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
messalion Δημοσιευμένο 7 Ιουλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 7 Ιουλίου 2012 Τι συνεβη στο σχολιο μου ? anyway here it goes again Εμενα μου αρεσε σαν σκεψη και σαν εκτελεση του συγκεκριμενου κομματιου ομως οντως το σαξ δεν θυμηζει σε ΤΙΠΟΤΑ 90'ς παρα μονο κατι σαν χαλασμενο casio ;D Στην θεση σου θα δοκιμαζα καποιο αλλο (πνευστο) οργανο think2ice TM https://myspace.com/mood.of.joy.band Terry rules the bass Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 7 Ιουλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 7 Ιουλίου 2012 Θα ήθελα ένα πιο "δυνατό" beat, αλλά παραδοσιακό, όχι "ντούπσιτ, ντούπσιτ". Και αντί για σαξόφωνο κάποιο κοφτό lead synth. Ενδιαφέρον. When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση