Προς το περιεχόμενο

MiLoop - Take five (inspace remix) by funky_bassman

funky_bassman

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Λοιπόν παιδιά αποφάσισα να κάνω ένα remix/διασκευή του κλασσικότατου τραγουδιού... ΔΕΝ θα αρέσει σε αυτούς που περιμένουν/θέλουν κάτι κλασσικό! Οι νότες είναι όλες εκεί αλλά τελείως διαφορετικά... Το midi στο σαξόφωνο βρωμάει από χιλιόμετρα ΕΠΙΤΗΔΕΣ για να δώσει την αισθητική των 90s (τουλάχιστον για τη μουσική που παίζω, κατά κύριο λόγω ηλεκτρονική)... Περιμένω γνώμες...

MiLoop_-_Take_Five_inspace_remix.mp3

LA ROJΑ ARMADA

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μου φαίνεται λάλησες. Άντεξα κατά προσέγγιση 40 δευτερόλεπτα.

ακομα ενας λογος να το ακουσω!  :)

εισαι ωραιος Funky! μου αρεσε η προσεγγιση σου

θα ελεγα οτι dubιζει Λιγο ε?

A musician who is travelling with the old blues while searching the psychedelic groovie sounds of the 60's with his guitar.

Αφού θέλεις καινούρια προσέγγιση (και ενίοτε κάτι πας να κάνεις) προχωρα και αποδόμησέ το ευθαρσώς και με άποψη.

Δεν το έκανες. Ξαναλέω ότι υπάρχουν στιγμές που λες ότι κάτι θέλει να πει ο ποιητής αλλά δυστυχώς, όπως και να το "ντύσεις", το γελοίο sax δεν δίνει καμία 90s αισθητική αλλά πηδάει την (οποιαδήποτε) προσπάθεια.

Θα σου τραβήξω το αυτί στις μπύρες.... ;D

Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες.

Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν.

Θα σου τραβήξω το αυτί στις μπύρες.... ;D

Το έχεις παρατηρήσει ότι πάντα βγάζω τραγούδια που είναι 100% αμφισβητήσιμα πριν από κάθε μπυροποσία έτσι?  :P

Το sax το έκανα επίτηδες έτσι :-X Δεν μου άρεσε να μοιάζει φυσικό... Τώρα γούστα είναι αυτά... Για κλαμπάκι νομίζω πως είναι μια χαρά...

Μου φαίνεται λάλησες. Άντεξα κατά προσέγγιση 40 δευτερόλεπτα.

Όπως πάντα με το γάντι... :P

LA ROJΑ ARMADA

Οι νότες είναι όλες εκεί αλλά τελείως διαφορετικά... Το midi στο σαξόφωνο βρωμάει από χιλιόμετρα ΕΠΙΤΗΔΕΣ για να δώσει την αισθητική των 90s. Περιμένω γνώμες...

Είναι μία άποψη, τις νότες τις ακούω αλλά δεν έχουν διαφορετικότητα, το περίμενα πιο αλλαγμένο, βάλε και καμμιά σαμπλαρισμένη φωνούλα ;D

Εξη χορδές και ειναι πολλές

Ευτυχως οι Dave Brubeck και Ray Charles δεν ειναι εν ζωη... ;D ;D

Δυστυχώς θα έλεγα εγώ...  ::)

Το να σέβεσαι την μουσική που έφτιαξαν κάποιοι άλλοι και να την επαναλαμβάνεις με τη δική σου αισθητική δεν νομίζω πως είναι κακό... Αλλιώς να μην την βγάζανε...

Ευτυχώς η άποψη που έχω εγώ για τη μουσική απέχει άπειρα από την άποψη που έχεις εσύ... Αλλιώς δεν θα είχε πλάκα  :P

LA ROJΑ ARMADA

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου