Προς το περιεχόμενο

Η Τουρκική γλώσσα θα διδάσκεται στα Ελληνικά σχολεία!!!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντήσεις 314
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Ακούγεται λίαν χρήσιμο....

Μπράβο στο Υπουργείο....

Όταν τα παιδιά μας πάνε για master-διδακτορικά κλπ στην γείτονα,

για να έχουν μια ελπίδα παραπάνω να εργασθούν στην Ελλάδα μας,

το αγαπητό μας υπουργείο θα'χει φροντίσει να γνωρίζουν και την γλώσσα..

Τέρμα τα μεταπτυχιακά στο ακριβό Παρίσι...

Αυτό θα πει παδεία μα αρχί...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλησπερα κατ' αρχας.Ειμαι νεος στα δικτυακα σας λυμερια...

Ψαχνοντας λοιπον περι ανεμων και υδατων επεσε το ματι μου σε αυτο το θεμα που πραγματικα το θεωρω καυτο......

Η προσωπικη μου γνωμη:

Καλα ολα αυτα ρε παιδια: "σε τι διαφερει η εκμαθηση της αγγλικης γλωσσας στα ελληνικα σχολεια απο της τουρκικης ?"

Και απαντω: σε τιποτα!

Αλλα δεν μενω σ' αυτο...

Ωραια λοιπον,αντε λες για χαρη της ελληνοτουρκικης φιλιας που προσπαθουμε να θεμελιωσουμε δινουμε τοπο στην οργη.Αντε να δεχθω πως "ξεχναμε τα παλια"...

Ξεχναμε δηλαδη τοσα χρονια κατω απ΄τον τουρκικο ζυγο,που υποφεραμε τα πανδινα και τα υπερκαλυπτω κατω απο το πεπλο της δικαιολογιας "λαθη του παρελθοντος"...

Πειτε λοιπον πως τα ξεχναμε ολα αυτα...

Πως ομως ρε παιδια να ξεχαστει η Κυπρος????

Πως να δικαιολογηθει η τουρκικη εισβολη στην Κυπρο?

Τα προβληματα που ειχαν διαμορφωθει στην περιπτωση της ενταξης της Κυπρου στην Μεγάλη Κυρία Ευρωπαικη Ενωση??

Εχει μιλησει κανεις σας με Κυπριο(Ελληνοκυπριο)?

Ραγιζει η καρδια σου να τον ακους να μιλα για τα Αγια Χωματα της Πα τριδας που τον μεγαλωσε...

Δυστυχως οσο και να προσπαθω να βρω λογους να συμφιλιωθω με την εννοια "ελληνοτουρκικη φιλια",αδυνατω...

Ολα αυτα ειναι η προσωπικη μου αποψη για το πραγματικα ενδιαφερον θεμα που θιξατε...

Σωστη ή λαθος αυτη ειναι...

Και σας βεβαιωνω με οση ειλικρινεια μπορει να με διακρινει(πφφφφφ!!!)

δεν ειμαι ρατσιστης...

Απλα δεν ξεχνω ευκολα...

και πολυ καλα κανεις να μην ξεχνας...ολα αυτα τα λαθη του παρελθοντος εγιναν επειδη καποιοι απο τους δικους μας ξεχασαν η και δεν ηξεραν...παντως και οι κυπριοι δεν ειναι αθωα θυματα οπως νομιζεις...δεν μας θελουν με τιποτα ενω στο Λονδινο ειναι γεματο απο "φοιτητες" που ουτε θελουν να ακουσουν για θητεια στα αγια χωματα τους - οντως ειναι γιατι ειναι ποτισμενα με το αιμα τοσων αλλων παλιοτερων κυπριων και ελληνων αγωνιστων - και φυσικα μας θελουν μονο για να βγαλουμε το φιδι απο την τρυπα και ουτε λογος για ενωση βεβαια...α και τα αγγλικα σαφως και ειναι η γλωσσα του εμποριου και σου ειναι παντα χρησιμα οπου και να πας - εκτος απο την γαλλια χε χε - ενω φυσικα δεν συμβαινει το ιδιο με τα τουρκικα...

Πανος

ead, Follow or Get out of the way !!

μπορει να μη ξεχνας ευκολα,αλλα με ολο το σεβασμο & χωρις να θελω να σε προσβαλω καλο θα ηταν να μαθεις λιγο περισσοτερη ιστορια απο αυτη της 3ης λυκειου :wink:

ισως εκπλαγεις....

(παρεμπιπτοντως το ιδιο προβλημα με εσενα εχουν και οι γειτονες μας στα σχολεια (και στην κοινωνια αλλα σαφως πολυ λιγοτερο απο οτι στην ελληνικη) των οποιων διδασκεται η ιδια μισαλοδοξια...)

ο Ηροδοτος εγραψε οτι "τα παντα ρει",καλο ειναι να τον παρουμε & λιγο στα σοβαρα γιατι θα γερασουμε και ακομα για τον Παπαφλεσσα θα μιλαμε ...

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Παιζει να μην το ΕΓΡΑΨΕ ο Ηράκλειτος... Ως γνωστον οι αρχαοι ειχαν πλουσιους δουλους(που περα απο τους χαμαλιδες εκαναν και τις στενογραφους) στους οποιους υπαγορευαν... ο έν λογω τυπος ηταν και στην Ανατολη οποτε καταλαβαινετε... :wink: ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑΥΜΑΖΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΕΝΑΣ ΔΟΥΛΟΣ! Φτου!! :evil:

ΥΓ: Με πιασανε τα ρατσιστικα μου! :D

Ο ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΙΚΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ LARRY!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩΩΩ!

Μια υποθεση εκανα... Ηρθε η ωρα να βγαλω ενα συμπερασμα... 47 ωρες διαβασμα ερηξα στην ιστορια στις εξεταεις! Να μην τη χρησημοποιησω λιγο;;;

ΥΓ: Μη με περνετε σοβαρα.. Ειναι Σαββατο(κυριακή), ξημεροματα... καταλαβαινετε.. :oops:

Ο ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΙΚΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ LARRY!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩΩΩ!

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου