Προς το περιεχόμενο

Η Τουρκική γλώσσα θα διδάσκεται στα Ελληνικά σχολεία!!!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντήσεις 314
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Ἀφοῦ οἱ συνήθως ἀνυποψίαστοι' date=' ἀμαθεῖς, ἀνιστόρητοι καὶ ἀνερμάτιστοι ἐκφωνητές της ἐπικαλοῦνται εἴτε ρῆσιν τοῦ Ἰσοκράτους, τὴν ὁποίαν ὅμως πλαστογραφοῦν, εἴτε τὰ παντελῶς ἄσχετα καὶ ἀθῷα ἐπὶ τοῦ προκειμένου ἀνθρώπινα δικαιώματα ! Διότι, ὡς καὶ κατὰ τὸ παρελθὸν ἐπανειλημμένως ἔχω ἐπισημάνει, ὁ μὲν Ἰσοκράτης, εἰς τὸν Πανηγυρικόν του, δὲν εἶπεν, ὅτι Ἕλληνες εἶναι ὅσοι μετέχουν τῆς Ἑλληνικῆς παιδείας, ὅπως κατὰ κόρον τώρα ἐπαναλαμβάνεται. Ἄλλωστε, ἐὰν αὐτὸ ἦτο ἀληθές, οὐσιαστικῶς μόνον Ἕλληνες κατὰ συντριπτικὸν ποσοστὸν θὰ κατοικοῦσαν τὴν Οἰκουμένην∙ ἀφοῦ ὁ ἑλληνικὸς πολιτισμός, κατὰ κοινὴν παραδοχήν, ἀπὸ πολλῶν αἰώνων ἔχει διαποτίσει καὶ ἀποτελεῖ τὸ ἀναφαἰρετον κρηπίδωμα ὁλοκλήρου τοῦ συγχρόνου, δυτικοῦ τοὐλάχιστον, πολιτισμοῦ. Ἁπλῶς ὁ Ἰσοκράτης, θέλων νὰ ἐξάρῃ τὴν πνευματικὴν ἀκτινοβολίαν τῶν Ἀθηνῶν, εἶπε τὸ παντελῶς διάφορον, ὅτι αὐτὴ τόσον ἀποτελεσματικὴ εἶναι, ὥστε οἱ τυγχάνοντες ἑλληνικῆς παιδείας νὰ φαίνωνται ὅτι εἶναι Ἕλληνες [ τὸ σχετικὸν χωρίον τοῦ Πανηγυρικοῦ τοῦ ᾽Ισοκράτους ( IV 50 ), ἔχει ἐπὶ λέξει ὡς ἑξῆς : «...καὶ τὸ τῶν ῾Ελλήνων ὄνομα πεποίηκεν μηκέτι τοῦ γένους, ἀλλὰ τῆς διανοίας δοκεῖν εἶναι, καὶ μᾶλλον ῞Ελληνας καλεῖσθε τοὺς τῆς παιδεύσεως τῆς ἡμετέρας ἢ τοὺς τῆς κοινῆς φύσεως μετέχοντας »']. Ἀκριβῶς ὅπως καὶ τώρα, ἕνας Ἕλλην, ποὺ ἀκολουθεῖ καθ� ὅλα, γλῶσσαν, τρόπον ζωῆς, καὶ νοοτροπίαν ἀμερικανοῦ ἢ Εὐρωπαίου φαίνεται, χωρὶς καὶ πράγματι νὰ εἶναι, καὶ ὀνομάζεται Ἀμερικανός, Γάλλος, Γερμανός, κλπ.-

Ναι βρε παληκάρι μου, αυτό δεν έγραψα;

Αν ακολουθούσαμε την τακτική όσων παπαγαλίζουν τον Ισοκράτη, σήμερα θα έπρεπε να είμαστε όλοι... αμερικάνοι, ναι;

Υ.Γ.: ξαναεγκατέστησε πληκτρολόγια και γλώσσες και πρόσεχε σε τι πονηρά sites μπαίνεις. :P Ένα firewall δεν θα ήταν άσχημη ιδέα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ρε παιδιά, μου έκαναν πάρα πολύ μεγάλη εντύπωση ορισμένα posts εδώ.... Πρώτα απ'όλα, καλά, για τα posts περί των διαφόρων αλλοδαπών κοριτσιών στην αθήνα τι να πω... Δηλαδή ρε παιδιά δε ντρεπόμαστε λιγάκι; Μιλάμε για κορίτσια που φύγανε από τις χώρες τους γιατί δεν είχανε να φάνε, ήρθανε εδώ πέρα και κάτι λαμόγια τις εκμεταλεύονται, βγάζουν τα ελάχιστα λεφτά και τα μισά απ'αυτά οι μισές τα στέλνουν πάλι έξω, κι εμείς δηλαδή τους τη λέμε κι από πάνω; Δηλαδή πλέον το έχουμε χάσει τελείως. Αλλά προφανώς, κι εγώ είμαι σε οικογένοια με 4 σπίτια και 3 αυτοκίνητα, και σπουδάζω δωρεάν γιατί είχα την ευκαιρία να πάρω μια καλή παιδεία από το σπίτι μου και το σχολείο μου. Μια χαρά. Έδωσα και 2000¤ για κιθάρα. Ωραίος ε; Αλλά επειδή εδώ μέσα ορισμένοι είναι πολύ μαλάκες προφανώς (συγνώμη για την έκφραση αλλά τρελάθηκα με αυτά που διάβασα) ξέρετε πόσα γαμίσια είναι αυτά τα λεφτά που εμείς οι έξυπνοι δίνουμε για κιθάρες και μικρόφωνα;;;;; Ή μήπως θα καθόμασταν να μας πηδήξουν όλοι οι δύσμορφοι, βρώμικοι και παραμορφωμένοι της αθήνας για να πάρουμε την κιθάρα μας;;;; ¶ντε να σοβαρευτούμε λίγο! Ok, οι περισσότεροι από εμάς έχουμε δουλέψει στη ζωή μας για ό,τι καταφέραμε, αλλά πόσοι από εμάς γεννήθηκαν ΑΦΡΑΓΚΟΙ;;; Τουλάχιστον είχαμε την ευκαιρία και την επιλογή να δουλέψουμε αξιοπρεπώς ώστε να ζούμε καλά. ¶λλοι δεν έχουν καν αυτή την επιλογή (και προφανώς άλλοι την έχουν και την πετάνε στα σκουπίδια, στην οποία περίπτωση δε χαίρουν και μεγάλου σεβασμού από εμένα).

Disclaimer: δεν ωραιοποιώ την κατάσταση βέβαια, και δε λέω ότι όσες έγιναν πόρνες είναι άγιες. Αλλά ας μην είμαστε ρατσιστές σε ανθρώπους που (σε μεγάλο ποσοστό) δεν είχαν και πολλές επιλογές, και ας σκεφτούμε ότι κάνουν μια τίμια δουλειά, και ότι δεν ΚΛΕΒΟΥΝ όπως θα μπορούσαν εναλλακτικά (και πολύ πιο ανώδυνα) να κάνουν.

Για το θέμα πολέμων, λαών, κυβερνήσεων, υπερδυνάμεων τώρα, συνοπτικά (σχετικά, όσο μπορώ) οι απόψεις μου:

Πρώτα απ'όλα, γιατί να θέλουμε να είμαστε υπερδύναμη; Δεν πιστεύω ότι ο άνθρωπος είναι φύσει αριστερός. Λυπάμαι αφάνταστα που το λέω, αλλά ο άνθρωπος είναι φύσει δεξιός. Όπως και τα ζώα. Αν ο ένας νεάντερταλ έιχε ένα κομμάτι κρέας κι ο άλλος δεν είχε θα του την έπεφτε με το ρόπαλο για να το πάρει. Για την αριστερή αντιμετώπιση χρειάζεται σκέψη. Και ενίοτε προσπάθεια. Που κατά τη γνώμη μου αξίζει, και επιβάλεται, αλλά πάντως σίγουρα δεν είναι κάτι το αυθόρμητο (πιστεύω). Με δεδομένο αυτό (και 2000 χρόνια ιστορίας), πιστεύετε ότι "εμείς" ως υπερδύναμη θα είμασταν καλύτεροι από τις ΗΠΑ ή το Ισραήλ; ΟΧΙ. Μπορεί πάντα να υπάρξει ένας ηγέτης (ή έστω ένα κόμα) που σε δεδομένη χρονική στιγμή όντως θα φερθεί ανθρωπιστικά (και όχι από συμφέρον), αλλά σίγουρα δε μπορούμε να το αξιώσουμε αυτό από τις διαδοχικές κυβερνήσεις μιας ολόκληρης χώρας. Είμαστε λοιπόν πολύ πιο τυχεροί αν έχουμε τα 3/4 του μέσου μισθού των Αμερικανων (που φυσικά δεν τα έχουμε) και δεν είμαστε ούτε στη δύσκολη θέση (παντά το "εμείς" σε πολλά εισαγωγικά) να βομβαρδίζουμε ("δίκαια" ή "άδικα"), ούτε και χεσμένοι με το φόβο της όποιας τρομοκρατικής επίθεσης.

Πέραν αυτού, μια και το έθιξα να ξεκαθαρίσω και κάτι ακόμα. Πιστεύω προφανώς πως δεν υπάρχουν "καλοί" πόλεμοι. Κάθε θάνατος είναι τραγικός, και κάθε απώλεια φίλου ή αγαπημένου ίσως ακόμη χειρότερη. Πιστεύω όμως πως υπάρχουν πολέμοι που όντως πρέπει να γίνουν. Εκ των πραγμάτων. Αν δίπλα σου μια χώρα σε χτυπάει συνεχώς και ξαφνικά δεις να κάνει προσπάθεια να φτιάξει πυρηνική βόμβα δεν έχεις επιλογή. Αν μπορείς τη χτυπάς άμεσα. Το ίδιο και για χώρες που υποθάλπτουν τρομοκρατικές οργανώσεις, ή έστω οργανώσεις που κάνουν ΚΑΙ τρομοκρατεία. Δυστυχώς η περίπτωση με το Λίβανο δεν είναι κάτι διαφορετικό. ΚΑΙ ΕΞΗΓΟΥΜΑΙ:

Είναι προφανές ότι χώρες με μεγάλη δύναμη αναγκάζονται (συμμαχίες) να χτυπάνε κόσμο (βλέπε Ισραήλ - ΗΠΑ), ότι προκαλούν φθόνο στα γύρω κράτη, και ότι πρακτικά ΠΑΝΤΑ καταπιέζουν. Η Ρωσία, οι ΗΠΑ, η Κίνα, το Ισραήλ, η Ρώμη, το Βυζάντιο, οι Πέρσες, οι Έλληνες, οι Αθηναίοι είναι προφανέστατα παραδείγματα. Είναι επίσης προφανές ότι όταν κάποιος έχει ένα κάρο λεφτά και βαράει τους γύρω του που συν τοις άλλοις είναι και θεόφτωχοι προκαλεί μίσος. Και λογικό είναι βέβαια να βγαίνει το μίσος. Έτσι το Ισραήλ καταπιέζει, οι γύρω αντιδρούν και αντιδρούν με τρομοκρατικά χτυπήματα, αφού προφανώς δεν έχουν τη δύναμη να αντιδράσουν αλλιώς. Φταίει το Ισραήλ θα μου πείτε. Ok, αλλά οι Ισραηλινοί είναι υποχρεωμένοι να αντιδράσουν. Οπότε κυνηγάνε (υποτίθεται βέβαια) αυτούς που τους χτυπάνε.

Εδώ είναι βέβαια σαφές ότι ο λαός του Λιβάνουν βρίσκεται σε μία τραγική κατάσταση. Οι Ισραηλινοί χτυπάνε ό,τι γουστάρουν, η Χεζμπολά(χ) χρησιμοποιεί ανθρώπινες ασπίδες για λόγους marketing, και χιλιάδες κόσμου πεθαίνει στην πορεία. Είναι τραγικό, πραγματικά μου έρχεται να βάλω τα κλάματα κάθε φορά που τα σκέφτομαι ή τα βλέπω, ΑΛΛΑ θεωρώ και υποχρέωσή μου (κάτι που οι περισσότεροι άλλοι Αριστεροί δυστυχώς δε θεωρούν) να σκεφτώ και ως αρχηγός κράτους. Δηλαδή ok, είναι εύκολο να σκέφτομαι μόνο από τη δική μου την πλευρά "μην ανεβάζετε τους φόρους", ή "ανεβάστε τις συντάξεις", αλλά νομίζω ότι ο καθένας μας οφείλει και να σκεφτεί λίγο πώς θα φερόταν αν όντως είχε τη δύναμη να τα αλλάξει αυτά, και αν όντως είχε όλη την καλή θέληση για να φτιάξει την τέλεια κοινωνία. Ίσως ακούγομαι λίγο πεσιμιστής, αλλά δε νομίζω ότι γίνεται να γίνει ο κόσμος τέλειος - ούτε καν καλός. Τα 2000¤ της κιθάρας που ανέφερα πριν είναι 2 βδομάδες ζωής για ένα ολόκληρο χωριό στην Αφρική. Ακόμα κι εμείς οι "φτωχοί" ζούμε εις βάρος άλλων.

Πίσω στο Λίβανο πάντως, δε θέλω να δώσω την εντύπωση ότι θεωρώ λογικό ή σωστό ή έστω αποδεκτό αυτό που συμβαίνει, απλά δε μου αρέσει και να μένω στην καθαρά συναισθηματική και αυθόρμητη αντίδραση "τους πούστηδες τι κάνουν" γιατί νομίζω δεν έχει νόημα. Γιατί αν αύριο αρχίζανε να βομβαρδίζουν οι Λιβανέζοι θα λέγαμε "καλά τους κάνουν", αλλά και πάλι χιλιάδες αθώων θα πέθαιναν. Η κατάσταση είναι τραγική, αθώοι πεθαίνουν και από τις δύο πλευρές, και κανένας θάνατος δε δικαιολογεί άλλον θάνατο πλην ίσως του φονιά. Και τα παιδιά σε ένα Ισραηλινό λεοφωρείο που ανατινάζεται είναι το ίδιο αθώα με τα παιδιά που σκοτώνονται στο Λίβανο. Θεωρώ καθήκον του κάθε ανθρώπου, και ειδικά εάν θεωρεί τον εαυτό του αριστερό, να σκέφτεται και ρεαλιστικά και όχι μόνο στη σφαίρα της φαντασίας, του τύπου "να μην τους καταπιέζουν, ώστε να μην υπάρχει τρομοκρατία". Πέραν αυτού πάντως είναι σίγουρο ότι το Ισραήλ έχει πλέον ξεπεράσει τα όρια που θα ήταν δικαιολογημένη -αν και τραγική- η επίθεσή του, εδώ και πολύ καιρό. Επίσης το marketing τους είναι ΤΡΑΓΙΚΟ. Έχουν χτυπήσει αμάχους σε απίστευτο βαθμό, έχουν καταστρέψει πόλεις και είναι ερριστικοί στις δηλώσεις τους. Αναρωτιέμαι πόσο ηλίθιοι είναι οι αξιωματούχοι τους.

Εν πάσει περιπτώσει δεν είναι και ό,τι καλύτερο να είαι υπερδύναμη. Προτιμώ να "είμαστε" αδύναμοι, και τι μαλακίες που έχουν σο μυαλό τους (βλέπε μεγάλη ελλάδα) να μη μπορούν να τις πραγματοποιήσουν. Τέλος πάντων, τώρα έγραψα γι αυτά και με πήρε από κάτω πάλι, σκοτώνεται τόσος κόσμος.......... Δε γράφω τα υπόλοιπα, άλλη ώρα...

ειδατε ποσο τα φιλαρακια απεναντι μας προσεχουν και τηρουν τυν υπογραφη τους ?...διαβαστε κοσμο του επενδυτη για της ασκησεις με πραγματικα πυρα και παραβιαση των συμφωνιων για να καταλαβετε οτι αυτοι δεν αλλαζουν δυστυχως...

επισης ειπωθεικε οτι εγιναν πραματα παλιοτερα που δεν μας αφορουν ...ε αυτο το λαθος θα πληρωσουμε σε καποια χρονια πιστευω...η καταγραφη και ασχολια με την ιστορια δεν ειναι ανουσιες γνωσεις αλλα ο μπουσουλας για το μελλον...

και φυσικα αλλο η μεγαλη ιδεα και αλλο η αξιοπρεπεια - τι στιγμη που μεγαλοιδεατικες τασεις εχει η αλβανια η ακομα και τα σκοπια - ...

ead, Follow or Get out of the way !!

τι στιγμη που μεγαλοιδεατικες τασεις εχει η αλβανια η ακομα και τα σκοπια - ...

Ισχύει αυτό, αλλά γιατί "ακόμα και"; Δηλαδή τι παραπάνω έχουμε εμείς;

τι στιγμη που μεγαλοιδεατικες τασεις εχει η αλβανια η ακομα και τα σκοπια - ...

Ισχύει αυτό' date=' αλλά γιατί "ακόμα και"; Δηλαδή τι παραπάνω έχουμε εμείς;[/quote']

Για να λεμε τα πραγματα με τ ονομα τους φιλε Μενελαε...Δεν εχουμε καμια

σχεση μ αυτους τους λαους.Ναι,ειμαστε ολοι Βαλκανιοι και χριστιανοι και διαφορα αλλα,αλλα μεχρι εκει.Τι εχει να πει η Αλβανια ή τα Σκοπια σαν

κρατος και σαν ιστορια?Κι αν εχει καταφερει κατι(σε κοινωνικο,ηθικο και συνταγματικο επιπεδο)να μου το πεις να το ξερω κι εγω.Κατι που να εχει

μεινει στην ιστορια.

Συμφωνω μαζι σου σε πολλα,και ειμαι κι εγω κατα του να την πληρωνουν αθωοι,αλλα εχω δει video με Ισραηλινους να λενε"σκοτωστε τους ολους"..

Και μπορει να ηταν 4-5,οι οποιοι 4-5 ομως εχουν μια σφαιρα επιρροης.

Επισης οι ιδιοι ειναι που ψηφιζουν τους ακροδεξιους κωλογλυφτες των

αμερικανων,τα αφεντικα τους για να κατακτησουν τον κοσμο.Οι εβραιοι

εχουν να λενε μια ζωη για τον χιτλερ και τα φρυδια μας κουνιουνται.Αυτοι

παλι?Τι εχουν καταφερει?Ακομα και την αριθμοσοφια και το συμβολο τους

(το εξαγραμμο)απο τον Θαλη και τον Πυθαγορα τα αντεγραψαν.

Εκνευριζομαι οσο εσυ και ολοι για την κατασταση,αλλα δεν νιωθω ΕΝΟΧΟΣ

αν μαζεψω 2.000 ευρω και παρω ενα μπασο αταστο 5-χορδο...

:roll:

Γιατι να νιωσω?Τι μπορω να κανω περα απ το να συμμετεχω στην πορεια

προς την πρεσβεια των ισρ. ?Να παω ο ιδιος τροφιμα εκει και να σκοτωθω?

Ή μηπως να στειλω γραμμα με παραπονα?...Θελω να συμμετεχω,αλλα πως?

Σε αυτο:

> Είναι επίσης προφανές ότι όταν κάποιος έχει ένα κάρο λεφτά και βαράει τους γύρω του που συν τοις άλλοις είναι και θεόφτωχοι προκαλεί μίσος. Και καλά κάνει βέβαια.<

που ειπες δε συμφωνω.Γιατι καλα κανει?Με ποιο δικαιωμα?

Και ναι,μερικοι απο μας,οσοι εχουν ευαισθησιες,εαν ανεβαιναν στην εξουσια θα μπορουσαν να καλυτερεψουν τον κοσμο.Για να αλλαξεις το

συστημα πρεπει να μπεις στη ριζα του.Αυτη η μεμψιμοιρια μας ειναι ο,τι

χειροτετο μπορουμε να επιδειξουμε...

Τελος,μη συγκρινεις το Βυζαντιο με τους μαλακες αυτους.Ο Μεγας

Αλεξανδρος ηταν παλιοιμπεριαλιστης του κερατα,ολα οσα προσφερε ομως

στους λαους που διοικουσε ηταν δικαια.-Απο πολλες αποψεις.

Γι αυτο υπαρχουν χωρια ακομα και σημερα,που ακομα τον προσκυνανε...

Ολα τα κινηματα εχουν τα καλα και τα κακα τους.Εαν καποιος παιρνει απο

το καθενα ενα θετικο στοιχειο,δεν σημαινει ουτε οτι δεν ξερει τι θελει,

ουτε οτι ειναι συμφεροντολογος.Ισα ισα,ειναι συνειδητοποιημενος πολιτης.

ΥΠΟΣΗΜΕΙΩΣΗ:Eιναι προφανες οτι μεσω γραπτου λογου δυσκολα θα

βγαλουμε μιαν ακρη...Προφανως ο καθενας εχει τις πεποιθησεις του,αλλα

καλο θα ειναι να τις εκφραζουμε με λιιιγη ευλαβεια..

Ευχαριστω.Δημητρης

feel da FUNK blast

χαιρετω κ παλι

η αληθεια ειναι οτι περιμενα οτι θα εξελισσονταν ετσι το συγκεκριμενο thread.

αυτο που με εκπλησσει ειναι οτι εκπλησεστε!

το γεγονος οτι ολοι εδω μεσα με τον ενα η τον αλλο τροπο ασχολουμαστε κ αγαπαμε τη μουσικη δε σημαινει οτι σκεφτομαστε κ με τον ιδιο τροπο.

αυτο που εμενα μου κανει εντυπωση ειναι οτι οι κατα τα αλλα ευθικτοι mods κ λοιποι δεν εχουν σβησει τα παντα μεχρι τωρα.

μηπως τη βρισκουμε ολοι λιγακι με αυτη την ιστορια?

γουσταρουμε να βριζομαστε κ να τη λεμε μηιμειωδως ο ενας στον αλλο...

αυτο ειναι γνωστοι οτι γινεται κ σε θεματα που εκ των πραγματων δε σηκωνουν αντιπαραθεση.

μπακλαβαδες

κεμπαπ κ μπουρεκια

κ κατι ακομα

ολοι εδω μεσα σα "λαος" μιλαμε

σας φαινεται οτι δεν υπαρχουν αρκετοι με συνδορμα ανωτεροτητας?

Σε αυτό το σημείο θέλω να πω ένα μπράβο στον Μενέλαο για αυτά που έγραψε σχετικά με τα κορίτσια που έρχονται εδώ και εργάζονται σαν πόρνες. Συμφωνώ απολύτως με αυτά που γράφει και συμφωνώ ότι είναι ντροπή μεγάλη να γράφονται αυτά που κάποιοι έγραψαν γι' αυτό το θέμα.

O Pastelius λέει κάπου ότι μέσω γραπτού λόγου δύσκολα θα βγάλουμε μίαν άκρη. Εγώ απ' την άλλη, προσπάθησα να θυμήσω σε όλους ότι όλα όσα ξέρουμε γι' αυτά τα θέματα, τα ξέρουμε μέσω του γραπτού (άντε και του τηλεοπτικού) λόγου. Ακόμη χειρότερα δηλαδή.

Το λάθος που κάνουν διάφοροι (πάλι και πάλι και πάλι) σε αυτό το thread είναι ότι μιλούν στον πληθυντικό για έλληνες, τούρκους, εβραίους, αμερικανούς, άγγλους, γάλλους, πορτογάλλους ενώ το ξέρουν από πρώτο χέρι ότι τέτοιο πράγμα ΔΕΝ υπάρχει.

Εσείς δηλαδή νομίζετε ότι είσαστε "έλληνες"; Δεν ρίχνετε μία ματιά σε καμιά στατιστική να δείτε ποιο ποσοστό των ελλήνων έχει πρόσβαση στο ίντερνετ; Δεν κοιτάζετε ακόμη πιο κάτω να δείτε τι γνώμη έχουν οι "έλληνες" για όσους ασχολούνται με το ίντερνετ και (άκουσον-άκουσον) συμμετέχουν και σε φόρα για να (θεός φυλάξοι) συζητήσουν με άλλους; Τα ίδια τηλεοπτικά μέσα που μας περνάνε τα μυαλά από το μπλέντερ κάθε βράδυ στις οκτώ έχουν προ-πολλού αποφανθεί για όλους εμάς: κατά βάθος είμαστε διακινητές πορνογραφικού υλικού και παράνομου λογισμικού, είναι καθαρά θέμα χρόνου να μας εντοπίσουν με φωτογραφίες ανήλικων αγοριών στους σκληρούς μας δίσκους και να μας συλλάβουν. Έλληνες είσαστε, ίσα ρε... αν ΑΥΤΟΙ είναι έλληνες που τα λένε αυτά τότε ΕΓΩ δεν είμαι και (έκπληξη-έκπληξη) ούτε εσείς που τα διαβάζετε αυτά είσαστε.

Με την ίδια λογική υπάρχουν αμερικανοί που ΔΕΝ είναι "αμερικανοί". Εβραίοι που δεν είναι "εβραίοι". Γιατί διαλέγετε λοιπόν να μιλάτε για την πλέμπα και δεν μιλάτε για την αφρόκρεμα;

Σε κάθε κράτος και σε κάθε έθνος υπάρχουν όλες οι δυνάμεις μαζί. Υπάρχει ο εθνικιστής ψυχάκιας που (επειδή είναι εκ' φύσεως loser) παρακαλά να γίνει κανας πόλεμος μπας και του στήσουν κανά άγαλμα με ότι θυμούνται από την κοψιά του (ο ίδιος θα έχει διαμελιστεί από κάποια χειροβομβίδα). Υπάρχει ο διανοούμενος εθνικιστής που δίνει ερείσματα στον προηγούμενο - αυτός δεν θέλει να του στήσουν αδριάντα, είναι ευχαριστημένος με μία αναφορά στο παγκόσμιο βιβλίο των ρεκόρ. Υπάρχει ο ενημερωμένος αριστερός, ο ηλίθιος αριστερός, ο εκ' πεποιθήσεων δεξιός, ο λόγω καταγωγής δεξιός, ο στρατοκράτης, ο έμπορος... όλα μαζί. Υπάρχει και ο απλός καθημερινός άνθρωπος που αγαπά την ειρήνη και τους καρπούς της ειρήνης. Αυτός εργάζεται για την ειρήνη κάνοντας το αυτονόητο: αφήνοντας χώρο στην άλλη άποψη, όσο και αν διαφέρει από τη δική του.

Τι τους βάζετε όλους αυτούς κάτω από την ίδια ταμπέλα και τους λέτε "έλληνες" ή οτιδήποτε άλλο; Σπάζεται ο Pastelius που οι εβραίοι "κλέψανε" από τον Θαλή και τον Πυθαγόρα, ενώ σήμερα αν ρωτήσεις έναν έλληνα τι είναι ο Πυθαγόρας θα σου πει ότι είναι φροντιστήριο μαθηματικών...

Τι να πω ρε παιδιά.. απολαμβάνω να παρακολουθώ τη συζήτηση, αλλά σταματείστε αυτή την ισοπέδωση. Δεν είστε κομάτι αυτής της γελοιότητας, είσαστε καλύτεροι από αυτό.

Mea Culpa

αυτο που εμενα μου κανει εντυπωση ειναι οτι οι κατα τα αλλα ευθικτοι mods κ λοιποι δεν εχουν σβησει τα παντα μεχρι τωρα.

Οι mods και ο διαχειριστής συμφώνησαν να αφήσουν αυτό το thread να εξελιχθεί για να ξορκίσουν τις κατηγορίες που είχαν δεχθεί για over-moderating αλλά επίσης για να συγκεντρωθούν στατιστικά δεδομένα για την ικανότητα των μελών να συμμετέχουν σε τέτοιες συζητήσεις χωρίς να εκθέτουν τον εαυτό τους ή το φόρουμ

Τίποτε δεν γίνεται τυχαία, υπάρχει συννενόηση για όλα τα σημαντικά θέματα.

Mea Culpa

μακαρι αγαπητε eye protocol

το πλεον ενδιαφερον θα ειναι η δημοσιευση των στατιστικων αυτων δεδομενων στο noiz.

να δουμε λιγο το επιπεδοο νοησης εδω μεσα που εχουμε εκμηδενισει κ μυθοποιησει ταυτοχρονα ο,τι γουσταρει ο καθεις.

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου