Προς το περιεχόμενο

Πως να βούλωσω την τρύπα αν βγάλω το βολιουμ της κιθάρα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

το εχουνε αρκετες κιθαρες αλλα δεν το εχω βρει σε κουμπακι για κιθαρα αλλα σε πεταλι κανονικο (ποδιου), μην κανεις κανα κολπο και το βγαλεις απο την κιθαρα το tone πριν βεβαιωθεις οτι δεν χωραει απο μεσα σφηνα...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 32
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

οχι δεν εχει pickgurad μια esp horizon ειναι...

πολυ καλη ιδεα το killswitch...Kanena link για το αγορασω ? γιατι στιν θωμα δεν υπαρχει...

Θέλω να βγάλω το βολιουμ της κιθάρας μου και να το μεταφέρω στην τρύπα του tone  αλλά δεν θέλω να αφήσω ανοιχτή τρύπα ούτε να βάλω καμία αηδία και να φενεται. Υπάρχει κάτι που να προβλέπεται ; το κάνω αυτό γιατί όταν παίζω πολύ γρήγορα και ποιανω κάπου 22 νότες το δευτερόλεπτο χαμηλώνω το βολιουμ κουνώντας το δεξί χέρι

Άρα:

(α) αν δεν χαμηλώσεις το βόλιουμ θα πιάσεις 30 και βάλε, κάτι εφικτό αφού το χαμήλωμα αυτό είναι μάλλον άχρηστο κατά τη διάρκεια των παϊροτέκνικς. Άστο για μετά όταν μπουν τα πιο αγαπησιάρικα - μπλουζιάρικα μέρη.  ;D :P

(β) δεν σε απασχολεί η ανοιχτή τρύπα γιατί σε τέτοιες ταχύτητες η κιθάρα φαίνεται σαν μια θολούρα. Αλλά για μετά που θα φρενάρεις μπορείς να βάλεις από πάνω ένα αυτοκόλλητο σαν κι αυτό:

spongebob.jpg

(από  http://www.poundland.co.uk/product-range/a-z/sponge-bob-squarepants-sticker-fun/)

...ή αυτό:

%25CE%25A7%25CF%2589%25CF%2581%25CE%25AF%25CF%2582%2520%25CF%2584%25CE%25AF%25CF%2584%25CE%25BB%25CE%25BF.jpg

(από http://www.zazzle.be/motif_en_bois_de_grain_autocollant-217071444377702789)

Fear no more the heat o' the sun

Nor the furious winter's rages

οχι δεν εχει pickgurad μια esp horizon ειναι...

πολυ καλη ιδεα το killswitch...Kanena link για το αγορασω ? γιατι στιν θωμα δεν υπαρχει...

Σε κανα ηλεκτρονικαδικο της γειτονιας Αρη,ή σε κανα τετοιο μαγαζι http://www.banzaimusic.com/Pushbutton-Footswitches-Momentary/

Επιστρέφω Όπως πάντα με καίρια θέματα και σοβαρούς προβληματισμούς. Θέλω να βγάλω το βολιουμ της κιθάρας μου και να το μεταφέρω στην τρύπα του tone  αλλά δεν θέλω να αφήσω ανοιχτή τρύπα ούτε να βάλω καμία αηδία και να φενεται. Υπάρχει κάτι που να προβλέπεται ; το κάνω αυτό γιατί όταν παίζω πολύ γρήγορα και ποιανω κάπου 22 νότες το δευτερόλεπτο χαμηλώνω το βολιουμ κουνώντας το δεξί χέρι . Κάτι ακόμα. Με δεδομένο ότι παίζω πάντα με το tone φουλ ανοιχτό , όταν βγάλω από το κύκλωμα το tone θα εχω διαφορά στον ήχο ;

Πάρε λίγο αλεύρι ρίξτου λίγο νερό, και είσαι οκ. Χωρις πλάκα μπορείς να πάρεις ξυλόστοκο και μετα ν τον τριψεις με γιαλόχαρτο. Βάλε και καμία φότο να δούμε.

Guitars:

Yamaha EG112

Yamaha PAC120

Epiphone Les Paul Custom

Σε κανα ηλεκτρονικαδικο της γειτονιας Αρη,ή σε κανα τετοιο μαγαζι http://www.banzaimusic.com/Pushbutton-Footswitches-Momentary/

To ηλεκτρονικο εξαρτημα οκ βρισκεται ευκολα... Το απεξω που θα βρεθει ομως ? Δηλαδη το λαστιχακι κτλ...Εννοω δεν υπαρχει καπου ετοιμο κυριλατο να μπαινει οπως ενα ποντεσιομετρο κτλ ?

Πάρε λίγο αλεύρι ρίξτου λίγο νερό, και είσαι οκ. Χωρις πλάκα μπορείς να πάρεις ξυλόστοκο και μετα ν τον τριψεις με γιαλόχαρτο. Βάλε και καμία φότο να δούμε.

χα  εγω τις κιθαρες μου τις εχω πενα... Με τιποτα γυαλοχαρτο και γενικα το παραμικρο σημαδακι...Και εν τω μεταξυ η esp horizon ειναι μια ακριβη κιθαρα για τετοιες επεμβασεις...

περα απο το killswitch που ειναι πολυ καλη ιδεα μπορεις να βαλεις και κανα αυτοκολητο

A musician who is travelling with the old blues while searching the psychedelic groovie sounds of the 60's with his guitar.

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου