Προς το περιεχόμενο

Πως να βούλωσω την τρύπα αν βγάλω το βολιουμ της κιθάρα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επιστρέφω Όπως πάντα με καίρια θέματα και σοβαρούς προβληματισμούς. Θέλω να βγάλω το βολιουμ της κιθάρας μου και να το μεταφέρω στην τρύπα του tone  αλλά δεν θέλω να αφήσω ανοιχτή τρύπα ούτε να βάλω καμία αηδία και να φενεται. Υπάρχει κάτι που να προβλέπεται ; το κάνω αυτό γιατί όταν παίζω πολύ γρήγορα και ποιανω κάπου 22 νότες το δευτερόλεπτο χαμηλώνω το βολιουμ κουνώντας το δεξί χέρι . Κάτι ακόμα. Με δεδομένο ότι παίζω πάντα με το tone φουλ ανοιχτό , όταν βγάλω από το κύκλωμα το tone θα εχω διαφορά στον ήχο ;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 32
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Tο πιο λογικο ειναι να αλλαξεις θεση στο volume με το tone. και αν δε θες να λειτουργει (το tone) το απομονωνεις.

Απο οτι καταλαβαινω δεν ειναι πανω σε pickguard  ετσι?

www.mario-art2.blogspot.com

www.mario-art.blogspot.com

Με δεδομένο ότι παίζω πάντα με το tone φουλ ανοιχτό , όταν βγάλω από το κύκλωμα το tone θα εχω διαφορά στον ήχο ;

Αν δεν ειναι no load το ποτενσιομετρο του tone που ηδη εχεις,ναι θα εχεις μια διαφορα,μαλλον μικρη βεβαια,προς το πιο λαμπερο.

Σου χω λύση .

Βγάλε το tone ( ετσι κι αλλιως δεν το χρησιμοποιεις οπως λες ) , βάλε στην θέση του tone το volume και στην θέση του παλιού volume που σε εμπόδιζε βάζεις ένα killswitch . Θα ναι και χρήσιμο , θα δείχνει και ωραία και όποτε θες μπορείς να το γυρίσεις στην εργοστασιακή κατάσταση . Τo kill να ναι on-off με κουμπι ( σκεψου buckethead ) και όχι με switch .

Recording is God's way of tellin you that you suck

Σου χω λύση .

Βγάλε το tone ( ετσι κι αλλιως δεν το χρησιμοποιεις οπως λες ) , βάλε στην θέση του tone το volume και στην θέση του παλιού volume που σε εμπόδιζε βάζεις ένα killswitch . Θα ναι και χρήσιμο , θα δείχνει και ωραία και όποτε θες μπορείς να το γυρίσεις στην εργοστασιακή κατάσταση . Τo kill να ναι on-off με κουμπι ( σκεψου buckethead ) και όχι με switch .

+1

Cigarettes and Whiskey ... call my shaking hand

Σου χω λύση .

που σε ρε ξεκούρδιστε τόσο καιρό. Σε έχασα... Τι γίνεσαι ; τι ακριβώς θα κάνει αυτό το πράμα  που λες ; θα σβήνει το σήμα όταν θα το κρατάω πάτημενο ;  καλή ιδέα φενεται. 

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου