spyraras Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2012 Share Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2012 Βρηκα korg triton le 76αρι σε τελεια κατασταση και τιμη! τι λεεεεετε να το παρω τι δυνατοτητες εχει το οργανο ποσους ηχους εχει μπορω να τους μιξαρω μπορω να φτιαξω δικους μου να περασω αλλους γενικοτερα οτι ξερετε σχετικα??? μηπως το ps60 ειναι καλυτερο τι λετε HELPPPP!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2012 Share Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2012 Το ένα είναι workstation. Το άλλο entry level synth. Το le μπορείς να κάνεις ότι θες από πλευράς σύνθεσης ήχου.Το μόνο που ποτέ δεν μου άρεσε ήταν τα πιάνα και τα ηλεκτρικά του πιάνα και ότι είχε σχέση με αυτές τις συχνότητες. Έξω πετάω προσωπικα τα κιθαριστικά του ηχάκια και τα πνευστοειδή. Για αρχάριο όπως εσύ δηλώνεις θα το αγόραζα και θα του ''πετούσα έξω τα μάτια, θα το ξεψάχνιζα''. Βέβαια smart media κάρτες δεν κυκλοφορούν εύκολα για μεταφορά ήχων που κυκλοφορούν στο internet Μπορείς όμως και μέσω midi να κάνεις την μεταφορά. Είναι και 76αρι. Το ps δεν το έχω δει από κοντά και ούτε το έχω ακούσει. Σίγουρα στα ηχητικά του δείγματα, θα είναι σκάλες ανώτερο μιας και είναι τελευταίας παραγωγής της Korg. Τα υλικά του δεν μου γεμίζουν το μάτι, πολύ πλαστικό. Buttons παρμένα από το M50.Κλαβιέ ψεύτικο όπως και του LE. Εσύ αποφασίζεις.Τα ακούς, τα πιάνεις στα χέρια σου και κάνεις την αγορά σου. Σκέψου και τα μουσικά σου γούστα,τι θες να κάνεις με το όργανο και βάλε τα οικονομικά σου κάτω και τις όποιες ανάγκες που θες να καλύψεις. www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
spyraras Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2012 ευχαριστω!!! μια ακομα αποψη για τον αριθμο ηχων και τις δυνατοτητες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2012 Share Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2012 Σε τι τιμη το βρηκες? Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
spyraras Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2012 400 το 76αρι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Παστίτσιός Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2012 Share Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2012 Μην το σκέφτεσαι κάν.Χτύπα το με τη μία το triton le.Και μόνο που έχει sampler αλλά και 76 πλήκτρα,έληξε το θέμα.Θα έχεις απεριόριστες (αριθμητικώς) δυνατότητες εισαγωγής νέων ήχων.Όρμα λέμε ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2012 Share Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2012 Μην το σκέφτεσαι κάν.Χτύπα το με τη μία το triton le. What Mr Axtarmas said. 8) Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
spyraras Δημοσιευμένο 7 Ιουλίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 7 Ιουλίου 2012 λειτουργια split και duals το εχω συνηθισει απο την yamaha εννοω αν μπορω να παιξω ταυτοχρονα 2 ή παραπανω ηχους? γινεται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
spyraras Δημοσιευμένο 7 Ιουλίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 7 Ιουλίου 2012 ποια ειναι η διαφορα του korg le με το korg classic? να παρω ενα full expanded le η ενα classic τι λετε ιδια τιμη εχουν εξαλλου εχουν καποια διαφορα στην κατασκευη ηχου δεν θελω να πληρωσω την οθονη αφης θελω συνθ οχι ipad τι λεετε ποιες ειναι οι διαφορες τσ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
manosx Δημοσιευμένο 7 Ιουλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 7 Ιουλίου 2012 Το classic εχει περισσοτερα εφε, πολυ βασικο αυτο για korg. Επισης τη χρειαζεσαι την οθονη αφης, χωρις αυτη ο χειρισμος ειναι για τα πανηγύρια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση