hampis Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2012 Share Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2012 Τελικα πως την αναγνωρίζετε βρε παιδια ? Εχω Evans EC2 στα δικα μου εδω και 2 χρονια και ειναι σα να τα εβαλα εχθες :D Μηπως απο τις ταλαντευσεις με τον καιρο χανουν σε λειτουργικοτητα ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ippex Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2012 Share Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2012 Φίλε hampis, Ρίξε μια ματιά στο σχετικό άρθρο: http://www.noiz.gr/index.php?action=articles;sa=view;article=44 Στο οποίο λέει: Και ένα tip για να κλείσουμε: Ένας πολύ πρακτικός τρόπος να δούμε αν κάποιο δέρμα έχει αχρηστευθεί είναι να το βγάλουμε από το τύμπανο και να το κρατήσουμε από το στεφάνι του κάθετα. Θα παρατηρήσετε ότι αν είναι εντελώς καινούριο, με το χτύπημα του δακτύλου στο κέντρο θα παράγει έστω και χαλαρό που είναι ένα τόνο, ένα ήχο. Συνήθως μπάσο που δεν ακούγεται εύκολα σε θορυβώδες περιβάλλον. Αν το δέρμα είναι μεταχειρισμένο αλλά παράγει ακόμα κάποιο τόνο, έχει ψωμιά ακόμα. Αν είναι εντελώς κούφιο, πετάχτε το. Γενικά πάντως τα resonant οι περισσότεροι δεν τα αλλάζουν ποτέ...:p Τα EC2 παρ όλα αυτά δεν προορίζονται για resonant αλλά για batter οπότε θα πρότεινα να τα βάλεις πάνω και κάτω να βάλεις κλασσικά G1 ή Ambassador Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
hampis Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2012 Eυχαριστω φιλε ippex για την παραθεση θα το δοκιμασω να δω πως ακουγεται ναι οντως δικο μου λαθος EC2 εχω σαν batter τα resonant που εχω ειναι EC σκετο Resonant control Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση