Προς το περιεχόμενο

Devil in my closet (cover) Random Plan

kostas80

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μέσα στην οικονομική στενότητα και αφού δεν υπάρχουν χρήματα για σοβαρή παραγωγή από επαγγελματίες ανέλαβα το ρόλο του ηχολήπτα  ;D

Γράψαμε drumms σε φιλικό ερασιτεχνικό studio . Κιθάρες μπάσο φωνή στο δικό μας με ότι εξοπλισμό διαθέτουμε . 

Είναι η πρώτη φορά που επιχειρώ να μιξάρω φυσικά τύμπανα και όχι vst .

Τα tracks θα ξαναπαιχτούν γιατί κάποια είναι κακοπαιγμένα .

Αυτή είναι μια πρώτη πρόχειρη προσέγγιση και θα ήθελα τη γνώμη σας επι του συνόλου .

έτσι για να ξέρουμε που πάμε βρε παιδί

το μπασο είναι ψηλά ,το ξέρω  :) 

είναι μεγάλο το αρχείο (κακώς) γι'αυτό ρίχνω λινκ

https://www.box.com/s/2114233d73e32c702205

www.facebook.com/kostas.antonakopoulos

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 27
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Φιλε...καλα που το ανεβασες αργα και κοιμουνται οοοολοι....την βγαζουμε μεχρι το πρωι....!!!  χαχαχαχαχαχα

Μου ήρεσε... ;D

Έχεις ωραίο ήχο στις κιθάρες, ζεστό.

Η ενορχήστωση βέβαια είναι λίγο Σπαρτιάτικη, θα μπορούσες να βάλεις πχ άλλη μία ρυθμική προς τα δεξιά να παίζει κάτι παρόμοιο με το riff αλλά όχι ακριβώς ίδιο, ή κάποια "γεμίσματα" στα αρκετά κενά σημεία που υπάρχουν.

Το μπάσο δεν το βρίσκω και τόσο ψηλά.

Η ρυθμική κιθάρα πιστεύω ότι δεν θα έπρεπε να χαμηλώνει τόσο πολύ όταν μπαίνει το σόλο.

Δώσε λίγο παραπάνω ένταση στην lead κιθάρα καλύτερα αντί να χαμηλώνεις τόσο πολύ την ρυθμική.

Πάντως γενικά το βρίσκω πολύ αξιοπρεπές.

Τι τον θέλετε τον Campbell ρε παιδιά; Είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα.

Εκτελεστικά ωραία το πάτε δηλαδή σωστά το παίξατε αλλά....

Το κομμάτι (όπως και όλα του Campbell δηλαδή) έχει ένα διαολεμένο τσαμπουκά που σε παίρνει και σε σηκώνει. Δεν το βγάζετε. Εστιάζω στα εξής:

- Ηχητικά, η ρυθμική κιθάρα είναι μπουκωμένη. Σε κάθε περίπτωση, διαφωνώ με την επιλογή στρατ και ειδικά με τη θέση μαγνητών που παίζει. Προσωπικά, αν το έπαιζα με στρατ, θα ήταν στον middle μαγνήτη όλη την ώρα. Επίσης χρειάζεται ένας-δυο τόνοι reverb ακόμη και περισσότερη βρώμα.

- Στο refrain και στο σόλο αδειάζει πολύ το κομμάτι. Στο ορίτζιναλ, εκεί μπαίνει ένα hammond. Υποθέτω δεν έχετε οπότε θα πρότεινα μια τρίτη ρυθμική με την κατάλληλη ενορχήστρωση και ήχο.

- Το σόλο είναι ένα ωραίο blues σόλο μεν, ουδεμία σχέση έχει με το ύφος του κομματιού δε. Ήθελα να ακούσω πολλές ανοιχτές χορδές και ανορθόδοξα λεγκάτα σε στυλ Campbell. Μήπως να έβγαζες Κώστα το ορίτζιναλ σόλο note for note και να έπαιζες αυτό;

- Υπάρχει θέμα με την προφορά του Βαγγέλη ο οποίος όμως κατά τ' άλλα το λέει με σωστό ύφος. Παρόλα αυτά ήθελα περισσότερο γρέζι σε σημεία. (π.χ. στο and pressed her chest to meeeeeeee..... I got the devil in my closet). Επίσης μπόλικο reverb στη φωνή παρακαλώ.

- Τα ντραμς είναι μπουκωμένα επίσης. Ειδικά το ταμπούρο είναι θαμμένο.

Ξέρω, είμαι πολύ αυστηρός αλλά ο Campbell είναι θρησκεία. Παρεμπιπτόντως, όταν σας είχα δει να το παίζετε live, είχατε πολύ καλύτερο ήχο.

Προτείνω να πάτε να τσακωθείτε με τις γυναίκες σας και να γυρίσετε να το ξαναγράψετε.  ;D

Ενωμοτάρχης

Τι τον θέλετε τον Campbell ρε παιδιά; Είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα.

Εκτελεστικά ωραία το πάτε δηλαδή σωστά το παίξατε αλλά....

Το κομμάτι (όπως και όλα του Campbell δηλαδή) έχει ένα διαολεμένο τσαμπουκά που σε παίρνει και σε σηκώνει. Δεν το βγάζετε. Εστιάζω στα εξής:

- Ηχητικά, η ρυθμική κιθάρα είναι μπουκωμένη. Σε κάθε περίπτωση, διαφωνώ με την επιλογή στρατ και ειδικά με τη θέση μαγνητών που παίζει. Προσωπικά, αν το έπαιζα με στρατ, θα ήταν στον middle μαγνήτη όλη την ώρα. Επίσης χρειάζεται ένας-δυο τόνοι reverb ακόμη και περισσότερη βρώμα.

- Στο refrain και στο σόλο αδειάζει πολύ το κομμάτι. Στο ορίτζιναλ, εκεί μπαίνει ένα hammond. Υποθέτω δεν έχετε οπότε θα πρότεινα μια τρίτη ρυθμική με την κατάλληλη ενορχήστρωση και ήχο.

- Το σόλο είναι ένα ωραίο blues σόλο μεν, ουδεμία σχέση έχει με το ύφος του κομματιού δε. Ήθελα να ακούσω πολλές ανοιχτές χορδές και ανορθόδοξα λεγκάτα σε στυλ Campbell. Μήπως να έβγαζες Κώστα το ορίτζιναλ σόλο note for note και να έπαιζες αυτό;

- Υπάρχει θέμα με την προφορά του Βαγγέλη ο οποίος όμως κατά τ' άλλα το λέει με σωστό ύφος. Παρόλα αυτά ήθελα περισσότερο γρέζι σε σημεία. (π.χ. στο and pressed her chest to meeeeeeee..... I got the devil in my closet). Επίσης μπόλικο reverb στη φωνή παρακαλώ.

- Τα ντραμς είναι μπουκωμένα επίσης. Ειδικά το ταμπούρο είναι θαμμένο.

Ξέρω, είμαι πολύ αυστηρός αλλά ο Campbell είναι θρησκεία. Παρεμπιπτόντως, όταν σας είχα δει να το παίζετε live, είχατε πολύ καλύτερο ήχο.

Προτείνω να πάτε να τσακωθείτε με τις γυναίκες σας και να γυρίσετε να το ξαναγράψετε.  ;D

:)

rust never sleeps

Ωραιο ειναι και νομιζω οτι λαμβανοντας υποψιν καποια απ αυτα που προειπαν τα

παιδια πιο πανω-οπως το θεματακι με την προφορα και ισως οτι χρειαζεται να ειναι πιο in your face το παιξιμο(πιο πολλες δυναμικες στα σημεια του σολο π.χ.)-μπορει να καλυτερεψει πολυ.

Παντως ειναι καλο και θα γινει καλυτερο. :)

Ευχαριστούμε πολύ για την ακρόαση και τα σχόλια .

Μακάρι να μπορούσαμε να το γράψουμε live .. σίγουρα θα είχε περισσότερο τσαμπουκά και θα έδινε διαφορετική αίσθηση όπως πολύ σωστά λέτε .

Η προσπάθεια είναι να δώσουμε αντιπροσωπευτικό δείγμα της μπαντας όπως πραγματικά παίζει γι'αυτό και η σπαρτιάτική ενορχήστρωση . Θα μπορούσα να βάλω και πλήκτρα και 3 κιθάρες αλλά δε θα ήταν ''εμείς''  :)

Στα σόλο τώρα : Έχω το κακό να παίζω πάντα πολύ καλύτερα στο live ... όταν ηχοχραφώ είμαι πάντα κρατημένος για κάποιο λόγο  :-\ . Να αντιγράψω τον Cambell είναι λίγο ουτοπικό γιατί ..... δεν ...... έτσι προτιμώ σε όλα τα covers που παίζουμε να περνάω το δικό μου στυλ ... (δε ξέρω αν κάνω καλά )

Τι θα μπορούσα να κάνω για να ''ξεμπουκώσω'' τα τύμπανα ? καμιά πρόταση ?

θα δοκιμάσω και μια πιο τσαμπουκαλεμένη ρυθμική σίγουρα thanks .

ps .. μόνο strat είχα στη διάθεσή μου  :P

www.facebook.com/kostas.antonakopoulos

Ακουω μια ΠΟΛΥ καλη παικτικη βαση και καθαρα σηματα που παιρνουν ΠΟΛΛΗ βελτιωση ηχητικα με ηχοληπτικα αλατοπιπερα.. ;)

Θα εβαζα λιγο βαθος σε φωνη και τυμπανα.Λιγο σκοτος,λιγη αποκοσμιά.. :-X ;D

Δεν ξερω πως ακους αλλα με τοσο λιτη ενορχηστρωση θα εδινα περισσοτερο ογκο στο μπασο.

Οπως ειπε ο Longshadow αλλη μια ρυθμικη δεξια.

Η κιθαρες αν και ευακουστες εχουν αυτο το preset compression ''μη βαρας δυνατα θα φας φαπα'' που κοβει και αιχμες-αλητεια-ακουω ξυλο..  :P 8)

Ακουγεται λιγη πλαστικουρια στις ''κουφιες''...

Η φωνη εχει αδυναμια στην προφορα αλλα εχω την εντυπωση οτι live δε θα ακουγοταν αυτο και τοσο.Το στουντιο την απογυμνωσε αλλα με λιγο βαθακι θα ντυνοταν λιγουλακι.

Το γενικο ακουσμα παντως δινει την εντυπωση ενος γκρουπ που ξερει τι και πως να το παιξει και σε λαιβ συνθηκες εικαζω οτι δινει πολυ επαγγελματικη αισθηση!

Μου αρεσε.

πολύ ωραίο παιδιά!

από παραγωγή δεν έχω να πω πολλά....η μιξη ήταν μια χαρά!

ντραμς, μπάσο όπως πάντα πολύ καλοί και σταθεροί, Κώστα εσύ με τρομερό ήχο όπως πάντα και ωραίο σόλο και ο Βαγγέλης ωραίος και θα παρατηρήσω πως έχει βελτιωθεί η προφορά! (το ύφος το χες ;) )

συγχαρητήρια παιδιά

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου