marathon Δημοσιευμένο 28 Ιουνίου 2012 Share Δημοσιευμένο 28 Ιουνίου 2012 Ευχαριστώ πολυ που πήρατε χρόνο να ακούσετε και να γράψετε την γνώμη σας......γεγονός είναι ότι ανέβασα επειδή ήθελα να δω αν το ακούω μόνο εγω έτσι......μετα το mastering κάποια πράγματα δεν ακούστηκαν σωστά.....αν και το θέμα του mastering είναι ένα άλλο μεγάλο θέμα ,μπορω να πω πως μετα το υπερβολικο eq που του έκανε (χωρίς λογο) αλλοιώσε αρκετα το mix, με αποτέλεσμα κάποια πράγματα ( όπως η μποτες) να μην ακούγονται όπως της θέλαμε . Το θέμα του punch ήταν κάτι που προσέξαμε αρκετα ακόμα και απο το tracking αλλα με το ισοπεδοτικο eq απλα πήγε περίπατο......τι να κανείς ....το κρίμα είναι ότι το κομμάτι ηδη είναι στην διαδικασία να κυκλοφορήσει οποτε ότι έγινε έγινε .... :-\.......ευχαριστώ και παλι για τον χρόνο σας...... Μήπως φταίει...ότι γράφεις σε μπομπίνες? ;D ;D Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
wyndorf Δημοσιευμένο 28 Ιουνίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 28 Ιουνίου 2012 Μήπως την πατησες λίγο ;)....... Rehearse more....edit less!!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sfaku Δημοσιευμένο 28 Ιουνίου 2012 Share Δημοσιευμένο 28 Ιουνίου 2012 το κρίμα είναι ότι το κομμάτι ηδη είναι στην διαδικασία να κυκλοφορήσει οποτε ότι έγινε έγινε Μη στενοχωριέστε παιδιά. Ωραιότατο είναι! Κάθε παραγωγή σηκώνει βελτιώσεις, και για αυτό τις πρότεινα(αμε), εν αγνοία ότι είναι έτοιμο για κυκλοφορία. Άμα έχετε τη δυνατότητα να τις κάνετε στο μέλλον έχει καλώς, αλλά και έτσι είναι μια πολύ καλή δουλειά. Πάντως, αφού είναι mastered θα το ακούσω και σπίτι με καλά ακουστικά/ηχεία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 28 Ιουνίου 2012 Share Δημοσιευμένο 28 Ιουνίου 2012 Καλή η διασκευή αλλά θα την ήθελα λίγο πιο ωμή και όχι τόσο "καλοστημένη" (με την κακή, εδώ, έννοια)... Ο ήχος δεν μου άρεσε καθόλου. Ακούγεται σαν να βγαίνει από κακό μεγάφωνο. Αυτό που ακούω εγώ στα μόνιτορς μου είναι ένα φχχφχχχφχχχ κυρίως από τα χάι χατ. Λείπει εύρος στον ήχο. When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
longshadow Δημοσιευμένο 28 Ιουνίου 2012 Share Δημοσιευμένο 28 Ιουνίου 2012 Ε τώρα με αυτά που λες με κάνεις να θέλω να ακούσω και το unmastered. Εμένα μου άρεσε σαν διασκευή, το βρήκα ενδιαφέρον. Βρήκα την μίξη πολύ "στενή" σε ότι αφορά την στερεοφωνία. Ακούγοντας το κομμάτι σαν mono, η διαφορά ήταν πολύ μικρή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 28 Ιουνίου 2012 Share Δημοσιευμένο 28 Ιουνίου 2012 Ε τώρα με αυτά που λες με κάνεις να θέλω να ακούσω και το unmastered. +1 When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
freerock1974 Δημοσιευμένο 28 Ιουνίου 2012 Share Δημοσιευμένο 28 Ιουνίου 2012 Μιλωντας ως ακροατης θα πω αυτο που πιστευω γενικα: Τα ντραμς και το μπασο ειναι δεμενα και γκρουβαρουν,ο ηχος δεν ενοχλει σε κανενα σημειο,η κοπελα εχει ΦΩΝΑΡΑ,τα αλλα περισσευουν... :) Οτι πρεπει για να παιξει στα ηχεια ενος καλοκαιρινου beach bar. Πολυ ωραιο! Ως ενας απ αυτους που αρχιζουν απο κακη συνηθεια τα ''αυτο ετσι,το αλλο αλλιως''(αφου το ζητησες..) θα ηθελα πιο ''ανοιχτο'' στερεοφωνικα τον ηχο,λιγο πιο πατημενο το ταμπουρο,μεγαλυτερη εμφαση στο ρεφραιν (ισως κανα ντεφι,κανα distortioned hammond ή να προστεθει καμια πιο aggresive κιθαρα ισα που να το σπρωχνει.) Τελος ήθελε ΣΙΓΟΥΡΑ πιο πανω σε τονο. Εναν,μην πω 2 ωστε να χει το περιθωριο να ''δωσει'' στο ρεφραιν,να το διαφοροποιησει και να συνεπαρει υποσυνειδητα τον απλο ακροατη.. Moυ αρεσε ΠΟΛΥ! ;) ps Ξεχασα..Στα κουπλε επρεπε να μπαινει ο ντραμερ με 2 μποτες στο ''ενα'' και να παιζει ΜΕ το μπασο...δηλαδη..ΤΟΥ-ΤΟΥ-ΠΑ-του-ΤΟΥ-ΠΑ και οχι Του-πα-του-του πα''... ;D Αν δεν γινεται κατανοητη η παραπανω σημειολογια να γραφτειτε στη σχολη του Μαραθου που ειναι εναλλακτικια και μοντερνα. ;D ;D ;D GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
wyndorf Δημοσιευμένο 28 Ιουνίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 28 Ιουνίου 2012 Βρήκα την μίξη πολύ "στενή" σε ότι αφορά την στερεοφωνία. Ακούγοντας το κομμάτι σαν mono, η διαφορά ήταν πολύ μικρή. Ξέρω ακριβώς τι εννοείς.....είναι και ψιλό επίτηδες , απο την άποψη ότι θέλαμε να είναι λίγο στενό....όσο αναφορα το unmastered θα το κάνω αυριο το πρωί που θα ειμαι studio(ρεπαρο!!!) έχει το ενδιαφέρον του και επίσης θα ήθελα να δω άμα ακούω σωστά αυτο που ακούω..... Ο ήχος δεν μου άρεσε καθόλου. Ακούγεται σαν να βγαίνει από κακό μεγάφωνο. Αυτό που ακούω εγώ στα μόνιτορς μου είναι ένα φχχφχχχφχχχ κυρίως από τα χάι χατ. Λείπει εύρος στον ήχο. Ναι ε??? με προβληματιζεις........ Rehearse more....edit less!!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
wyndorf Δημοσιευμένο 28 Ιουνίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 28 Ιουνίου 2012 distortioned hammond Μου αρεσεις ;D.....πολυ σωστό!!!!!!! Μάλλον την πατησα με την "άποψη" στην στερεοφωνια :) Rehearse more....edit less!!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 28 Ιουνίου 2012 Share Δημοσιευμένο 28 Ιουνίου 2012 Πολυ ωραιο ειναι-αν και αρχικα οταν ειδα get up stand up cover και το κατεβασα να παιξει νομιζα οτι κατα λαθος εβαλα αλλο κομματι. ;D ;D Ωραια διασκευη παντως. Ισως ακουγεται καπως ισιο και ισοπεδο. Και δεν εχει να κανει με το παιξιμο-αυτο φαινεται οτι εχει δυναμικες. Σα να ναι συμπιεσμενο και δεν εχει τη διαφορα που πρεπει μεταξυ κουπλε και ρεφρεν-δεν ανοιγει το κομματι. Μπορει να χει να κανει μ αυτο που ειπες. Ετσι η αλλιως παντως ειναι πολυ καλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση